Дорогоцінний час. Як вибрати модні годинник для дівчини

Який годинник актуальні в цьому сезоні, ми дізналися у дизайнера Ольги Родигіної, яка підкорила екатеринбургских модниць своїми колекціями суконь.

Який годинник актуальні в цьому сезоні, ми дізналися у дизайнера Ольги Родигіної, яка підкорила екатеринбургских модниць своїми колекціями суконь

Навіщо дівчині годинник?

У якому ритмі ви живете і для чого купуєте годинник? На кожен день, для виходу в світ або як доповнення до певного поряд? Адже шикарні годинник будуть безглуздо виглядати з рваними джинсами , Як і спортивно-туристичні годинники з елегантним сукнею.

Найчастіше цей цей аксесуар купують, щоб носити постійно, і якщо це ваш випадок, віддайте перевагу класичним моделям: чіткий циферблат, лаконічна форма, спокійний дизайн з мінімумом прикрас і традиційна колірна гамма, яка підійде до більшості ваших нарядів і прикрас.

Найчастіше цей цей аксесуар купують, щоб носити постійно, і якщо це ваш випадок, віддайте перевагу класичним моделям: чіткий циферблат, лаконічна форма, спокійний дизайн з мінімумом прикрас і традиційна колірна гамма, яка підійде до більшості ваших нарядів і прикрас

На фото механічний годинник Sokolov з колекцій «Енігма» і Magic, ціна від 23800 рублів

Який годинник в моді в 2017 році?

У цьому році актуальні круглі і овальні форми, а також металеві браслети сріблястого або золотого кольору. Якщо ви хочете купити годинник на всі часи, вибирайте модель з ремінцем нейтрального кольору. Романтичний варіант - з довгим ремінцем, кілька разів обвивається навколо зап'ястя.

На піку моди а-ля чоловічий годинник : На тендітній жіночій ручці вони виглядають відмінно. Їх, до речі, можна доповнювати браслетами з того ж металу, в який укладено корпус циферблата. Грубою помилкою вважається поєднувати прикраси зі срібла з золотим годинником і навпаки.

Скільки годин має бути у дівчини?

Іноді досить одних годин на всі випадки життя - тоді це повинна бути модель в стилі «вічна класика»: витончені, елегантні, не надто яскраві.

Якщо ж вам подобається бути різною, тоді для вечірнього виходу не обійтися без годині о стилі Jewelry, вони можуть бути оброблені дорогоцінними каменями, сяяти і привертати увагу.

Для спортивного стилю одягу і способу життя підійдуть багатофункціональний годинник з лічильником кроків, пульсу, водонепроникні та ударостійкі.

Модниці можуть вибрати собі годинник в стилі Fashion - красиві, з яскравими ремінцями, прикрашені стразами, дорогоцінними каменями.

А дівчата-«хіпі», не звертаючи уваги на моду, можуть носити самі екстравагантні годинник, наприклад, вантажні моделі або з незвичайними принтами на циферблаті.

Розгорнути на повний екран Назад 1/6 Уперед

Як підібрати годинник до форми руки?

Для тонкої, витонченої ручки підійде годинник на вузькому шкіряному ремінці, або у вигляді стрічки та ланцюгів. Якщо у дівчини красиві довгі пальці, то добре виглядатимуть дизайнерські годинники у вигляді браслета.

Дівчатам з широким зап'ястям не рекомендується носити годинник насичених відтінків, що привертають увагу. Також варто відмовитися від товстого або вузького ремінця. Ідеально на такій руці виглядатимуть годинник з браслетом середньої ширини, застебнутим не дуже щільно. Циферблат краще вибрати не круглий, а овальний або прямокутний.

Як визначити розмір браслета?

Щоб визначити розмір браслета, потрібно виміряти сантиметром зап'ясті в найвужчому місці і додати до цього приблизно 1-1,5 см. Це і буде ваш розмір. Так робиться, оскільки є негласне правило: між рукою і застебнутим браслем повинен проходити палець. Найбільш ходовий розмір браслета в Росії - 18-19 сантиметрів, на ремінці годин при цьому повинен залишатися запас. Якщо ви любите носити годинник поверх водолзакі або сорочки, тоді мірку знімати потрібно і не тільки по голій руці, але і по рукаву.

Розгорнути на повний екран Назад 1/7 Вперед

Замовте в магазині BestClockShop :

Навіщо дівчині годинник?
У якому ритмі ви живете і для чого купуєте годинник?
На кожен день, для виходу в світ або як доповнення до певного поряд?
Скільки годин має бути у дівчини?
Як визначити розмір браслета?

Новости