Електронна валюта WMZ

  1. Що таке доларовий гаманець WMZ в електронній системі Webmoney?
  2. Як поповнити ВМЗ гаманець в Вебмані за найкращим курсом і з вирахуванням мінімальних комісійних?
  3. Що таке номер доларового Webmoney гаманця і чи можна його видалити?
  4. Куди можна вивести кошти з гаманця WMZ Webmoney?
  5. Обмін WebMoney на інші електронні валюти

Електронні системи для оплати товарів і послуг використовуються повсюдно мільйонами людей Електронні системи для оплати товарів і послуг використовуються повсюдно мільйонами людей. За допомогою такої інтерактивної валюти здійснюються фінансові операції в багатьох країнах світу. В даний час багато людей роблять покупки в магазинах за допомогою електронних систем і розплачуються, не виходячи з дому, за певні послуги.

Що таке доларовий гаманець WMZ в електронній системі Webmoney?

Однією з таких систем є вебмані, саме про цей сервіс, а саме про електронному гаманці WMZ і піде мова в даній статті. Сьогодні за допомогою Webmoney можна брати кредити, здійснювати обмінні фінансові операції з низьким відсотком.

Webmoney - одна з найпопулярніших в рунеті систем представляє своїм клієнтам найвищий рівень конфіденційності інформації та захисту коштів. Завдяки гаманцю WMZ робити покупки або оплачувати свої рахунки часто набагато вигідніше, ніж традиційним способом. Гаманець поповнюється просто: або з іншого ВМЗ гаманця, або з банківської карти, електронним або поштовим переказом.

WMZ вважається електронним аналогом американського долара. Оскільки багато мережеві розрахунки виконуються саме в американській валюті, рекомендується обов'язково завести доларовий гаманець. При необхідності долари в будь-який момент можна поміняти на іншу необхідну вам валюту. ВМЗ гаманець дуже важливий для оплати покупок в зарубіжних інтернет магазинах, в яких ціни вказуються в умовних одиницях.

Як поповнити ВМЗ гаманець в Вебмані за найкращим курсом і з вирахуванням мінімальних комісійних?

Отже, купити WMZ, звичайно, можливо усіма доступними в інтернеті способами. Але кожен прагнути зробити це з максимальною вигодою для себе. Це можна зробити за допомогою спеціальних сервісів системи Вебмані, наприклад, в Webmoney Keeper. Цей спосіб надійний практично на сто відсотків, але це не найвигідніший варіант.

Надійність цього способу практично 100% -ва, однак, далеко не завжди це найвигідніший варіант. Є не менше надійні способи, які дозволять вам здійснити операцію з ще більшою реальною вигодою для вас.

Зараз існує безліч інтернет сервісів, які пропонують перевести на гаманець Webmoney будь-яку валюту, а також здійснити обмін однієї валюти на іншу. Якщо ви знайдете аж надто неправдоподібно вигідні пропозиції, насторожитеся, і не ведіться на прийом. Варто вибирати сервіси з хорошим минулим і позитивною репутацією. Така компанія повинна існувати досить давно і дотримуватися середнього курсу. Тільки тоді можете не хвилюватися за свої гроші.

Що таке номер доларового Webmoney гаманця і чи можна його видалити?

У популярній на даний момент системі Webmoney Transfer існують сім різних видів валют:

  • WMZ - гаманець із засобами, еквівалентними доларам США;
  • WMR - гаманець із засобами еквівалентними Російським рублям;
  • WME - гаманець із засобами еквівалентними євро;
  • WMU - гаманець із засобами еквівалентними гривням України;
  • WMB - гаманець із засобами еквівалентними білоруським рублям;
  • WMG - гаманець із засобами еквівалентними золоту.

Після реєстрації в системі вебмані ви отримуєте 12-ти цифрових номер, іменований WM ID, до якого кріпиться ВМЗ гаманець. За допомогою програми WMKeeper Classic можна створити саме той гаманець, який необхідний. Тут доступний вибір з семи варіантів.

Кожен гаманець наділений власним унікальним номером. У випадку з доларовими гаманцем перед цифрами стоїть заголовна латинська Z, що є префіксом і позначає ті кошти, для яких гаманець, власне кажучи, і призначений. Наприклад, Z490568827686 - гаманець для валюти WMZ.

Цей гаманець дається за замовчуванням при реєстрації в WMKeeper Light, інші гаманці створюються самостійно.

Зверніть увагу, що створений WMZ гаманець неможливо видалити самостійно, за його номером легко визначається ідентифікатор, до якого він прикріплений. Але ось надійти навпаки, тобто дізнатися номер гаманця виходячи з номера ідентифікатора неможливо. Перше робиться так: потрібно всього лише увійти в меню і скористатися пунктом під назвою «Знайти кореспондента».

Для того, щоб перевести кошти, необхідно вказати гаманець. Неможливо створювати переклади на ідентифікатор.

Куди можна вивести кошти з гаманця WMZ Webmoney?

Вивести гроші з доларового гаманця вебмані можна легко і просто, керуючись представленої нижче інформацією. Існує кілька основних способів:

  1. На банківську карту. В даному випадку стягується невелика комісія в розмірі від одного до трьох відсотків (в залежності від банку). Можливий переклад, як на банківський рахунок, так і безпосередньо на прив'язану до вебмані картку. Переклад виконується протягом двох діб.
  2. За допомогою Western Union. Скориставшись таким способом виведення грошових коштів, ви оплатите комісію в розмірі 3, 5% від загальної суми. Таким чином, можна зняти готівку. Як швидко? Чи не довше 48-ої години.
  3. Прямий банківський переказ зі зняттям готівки. Комісія від 0,5 відсотка. Зазвичай здійснюється за 24 години.
  4. За допомогою обмінних пунктів і дилерів WebMoney. Якщо ви вирішите вивести свої кошти з ВМЗ гаманця за допомогою послуг обмінників або дилерських компаній, будьте гранично обережні, оскільки можливе шахрайство. Проте, такий спосіб на даний момент є досить поширеним, оскільки клієнт отримує готівку негайно в момент звернення і оплачує невеликі комісійні - близько одного відсотка.
  5. За допомогою перекладу в іншу електронну систему. В даному випадку переклад здійснюється миттєво без будь-яких комісій і відрахувань.
  6. Через відділення банку або офіс партнера. Скориставшись даними способом виведення грошей, клієнт зобов'язаний заплатити комісію в розмірі 3-х відсотків від суми, що виводиться.

Обмін WebMoney на інші електронні валюти

На нашому сайті ви можете подивитися поточні курси обміну WMZ на інші електронні платіжні системи.

© BestChange.ru - 18.05.2012
Передрук матеріалів сайту можлива тільки з дозволу адміністрації BestChange.ru

інші статті

Що таке доларовий гаманець WMZ в електронній системі Webmoney?
Як поповнити ВМЗ гаманець в Вебмані за найкращим курсом і з вирахуванням мінімальних комісійних?
Що таке номер доларового Webmoney гаманця і чи можна його видалити?
Куди можна вивести кошти з гаманця WMZ Webmoney?
Що таке доларовий гаманець WMZ в електронній системі Webmoney?
Як поповнити ВМЗ гаманець в Вебмані за найкращим курсом і з вирахуванням мінімальних комісійних?
Що таке номер доларового Webmoney гаманця і чи можна його видалити?
Куди можна вивести кошти з гаманця WMZ Webmoney?
Як швидко?

Новости