Електронні сигарети Joyetech

  1. Електронна сигарета JoyeTech JoyeTech - провідний виробник в області електронних сигарет і комплектуючих...
  2. інновації

Електронна сигарета JoyeTech

JoyeTech - провідний виробник в області електронних сигарет і комплектуючих до них. Компанія була заснована в грудні 2007-го, і продовжує розвиватися, і до цього дня. Розташувалася компанія в місті Шеньчжень, в провінції Гуандун, Китай. Починаючи, як дрібне підприємство, зараз компанія перетворилася в сучасний високотехнологічний виробничий комплекс. Компанія побудувала велику торговельну мережу в усіх країнах світу.

JoyeTech стала першою компанією, яка не сумнівалася в потенціалі електронного інгалятора, і наполегливо довела даний пристрій до повноцінної електронної сигарети, якою ми її звикли бачити зараз.

Назва компанії походить від двох складових частин - joy (задоволення) і tech (технологічний), додавши між ними абрівіатура "e", що означає "електронний". Можна зробити висновок, що суть продуктів від JoyeTech, це задоволення від електронного ширяння.

світовий лідер

JoyTech - є не тільки лідером ринку електронних сигарет, але і основним новатором. Інженери компанії ніколи не стоять на місці і постійно винаходять щось нове. Завдяки постійному рівню якості, впізнаваний стилю і новим напрацюванням, JoyTech завжди залишається законодавцем в світі електронних сигарет. Щорічно компанія готує реліз нового продукту, поява якого, завжди задає нову планку іншим компаніям.

Це не дивно, адже основні пріоритети компанії, становить якраз прагнення запропонувати покупцям найдостойніший продукт, залишаючись еталоном, на який інші завжди будуть рівнятися. При цьому починаючи з найперших моделей, компанія намагалася ніколи не обходити стороною такий важливий для багатьох пункт, як зовнішній вигляд. Правда, що електронні сигарети JoyeTech є еталоном стилю і витонченості.

інновації

Одним з найбільш новаторських нововведень JoyeTech, є застосування ручного управління на електронні сигарети. Незважаючи на всю парадоксальність, саме ручне управління на електронні сигарети стало найзручнішим і використовуваним в світі електронних сигарет.

Власне саме JoyTech, не побоялася запустити у виробництво більш великі пристрої, які зовсім не були схожі на свої аналоги, але при цьому працювали вдвічі довше. Практичність таких сигарет припала до смаку багатьом, адже, тепер не треба було постійно заряджати акумулятор, коли одного запасу енергії вистачало відразу на цілий день.

Практичність таких сигарет припала до смаку багатьом, адже, тепер не треба було постійно заряджати акумулятор, коли одного запасу енергії вистачало відразу на цілий день

На плечах JoyeTech, також лежить інновація в області Атомайзери. Замість звичних картриджів і змінних Атомайзери, вони поєднали випарник атомайзера з вільною ємністю (танком), куди можна було самостійно заливати рідину. Логічним розвитком даного нововведення, стало використання змінних випарників, що дозволило скоротити витрати користувачів на змінні кліромайзери. Система змінних випарників дуже широко прижилася, і тепер практично всі виробники збирають свої електронні сигарети з використанням кліромайзеров і змінних випарників.

Компанія отримала світове визнання, і оповита позитивними відгуками від більшості власників. Деякі з моделей ставали культовими, а їх назви в результаті ставали загальними.

Найбільш затребувані моделі електронних сигарет від JoyeTech:

Joye eCom - Найдосконаліший електронна сигарета від JoyeTech на сьогоднішній день. Кількість всіляких функцій і режимів роботи просто зашкалює. Незважаючи на їх різноманітність, сигарета при цьому, залишається не такий великий за розмірами і не викликає почуття "перевантаженості". Виглядає дорого і ефектно.

Joye eCom - C - Спрощена модель eCom, розрахована на масового споживача. Позбавлена ​​від деяких режимів роботи, а в іншому повністю копіює старшу модель. При цьому має різні варіанти забарвлень.

Joye eRoll - Найбільш компактна електронна сигарета, що має акумулятор ємністю всього 90 мАг, яка повністю компенсується наявністю зручного портсигара-зарядкою. Сам портсигар має ємність 1000 мАг, що забезпечує до доби активних підзарядок.

Joye 510- CC - яскрава, витончена електронна сигарета, що володіє чудовим зовнішнім виглядом (з різними варіантами кольорів), відмінними характеристиками, і системою змінних випарників.

Joye eCab - витонченість і стиль цієї електронної сигарети підкорили не мало сердець. Крім свого елегантного зовнішнього вигляду, сигарета має багата комплектацію, що включає в себе відразу два акумулятора, два випарника, два танка-картриджа, і зручну зарядку.

Joye eGo - C - Одна з найпопулярніших електронних сигарет в лінійці JoyeTech. Зручна, практична, проста у використанні. У комплекті є відразу два змінних акумулятора, що дозволяє зібрати відразу дві електронні сигарети.

Joye eGo - CC - Удосконалена модель eGo - C, що працює тепер з кліромайзерамі. Якщо в попередній моделі використовувалися змінні картриджі, то тепер з'явилася можливість просто перезаправлять рідина в ємність кліромайзера.

Joye eMode - Мод, що має в комплекті все необхідне для того, щоб відразу ж приступити до ширяння. Має безліч режимів роботи і забезпечує неймовірну кількість пара.

Joye eVic - Технологічно найбільш просунутий мод від JoyeTech. Має мікропроцесорне управління, інформативний дисплей, дуже ємний акумулятор, і повноцінне програмне забезпечення для зв'язку з модом через ваш ПК.

eVic VT - самий високотехнологічний мод з по-справжньому працюють режимом температурного контролю. Дозволяє перемикатися між режимами для ширяння на нікелевих або титанових испарителях.

eVic VTC mini - зменшена версія мода eVic VT, має високу потужність 60 Вт. Можна придбати з кліромайзером TRON-S або TRON-T.

eGrip VT - компактний мод з вбудованим акумулятором і кліромайзером. Підтримує роботу всіх популярних режимів і обслуговує змінні випарники з високим діапазоном опору.

eGo one VT - використовує спрощену систему контролю температури, поєднує в собі режими роботи з титанової і нікелевої спіраллю разом з режимом варіватта. Підійде для людей серйозно вирішили кинути палити.

eGo one CT - в даній моделі режим температурного контролю самостійно виставляє температуру спіралі на 250 ° С, тим самим запобігаючи появі присмаку гару і захищає нагрівальний елемент від перегріву.

Новости