Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 Купити в Києві, Україні

  1. опис Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 Black
  2. Дизайн
  3. Сенсорна панель
  4. Вимірювання активності
  5. крокомір
  6. Вимірювання пульсу
  7. Моніторинг сну і розумний будильник
  8. водонепроникність
  9. Нагадування про низьку активність
  10. Дистанційна розблокування
  11. Технічні характеристики фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 3:

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 має стандарт захисту IP68 і витримує занурення під воду на глибину 50 метрів, а ємний акумулятор забезпечує до 20 днів автономної роботи.

опис
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 Black

Гармонійне зміна екрану

Гармонійне зміна екрану

Xiaomi Mi Band 3 - це тандем корисних функцій, інновацій та удосконалених доробок, які зробили його досконалим фітнес-трекером серед аналогів. Третє покоління передових фітнес-браслетів, в порівнянні з попередньою моделлю Mi Band 2, придбав зміни в дизайні, розмірах дисплея і, за даними розробників, в чутливості датчиків вимірювання вашої активності. Але він все також залишається зручним і стильним аксесуаром, який допоможе вам простежити за своїм ритмом життя, внести деякі корисні коригування та, можливо, стимулювати вас на нові досягнення. За допомогою фітнес-трекера Mi Band 3 легко контролювати частоту серцебиття, фази сну, кількість витрачених калорій, пройдену відстань і багато інших важливих показників всього одним дотиком екрану. Незважаючи на розширені параметри, можливості та специфікації Mi Band 3, його ємний акумулятор забезпечує до 20 днів автономної роботи без підзарядки.

Незважаючи на розширені параметри, можливості та специфікації Mi Band 3, його ємний акумулятор забезпечує до 20 днів автономної роботи без підзарядки

Дизайн

У новій версії популярного фітнес-трекера від Xiaomi значні зміни відбулися з екраном. Тепер він став сенсорним, а його OLED-дисплей став ще більше - 0.78 дюймів з роздільною здатністю 128 x 80 пікселів, що надає йому більше функціональності і можливостей. Крім збільшеної діагоналі екран фітнес-браслета придбав іншу форму - він став більш округлим, без різких переходів і тактильно відчутних країв. Обтічна форма екрану міцно фіксується в силіконовому ремінці і навіть при активних рухах і фізичних навантаженнях модуль Mi Band 3 захищений від випадання. Варто відзначити, що ремінець став трохи ширше, відповідно до розмірів модуля, але він комфортно розміщується на зап'ясті, а його гіпоалергенність не викликає подразнень на шкірі.

Сенсорна панель

Сенсорна панель дозволяє вам перемикатися між екранами і отримувати доступ до необхідної інформації, що особливо зручно при роботі з оповіщенням: на екран виводиться інформація про повідомлення, вхідні дзвінки, а також відображається ім'я абонента. Тепер ви без труднощів зможете відхиляти або приймати вхідні дзвінки, просто торкнувшись сенсора. У Xiaomi Mi Band 3 з'явився віджет погоди і встановивши особисті настройки про місцезнаходження ви завжди будете інформовані про поточний погодний стані в вашому регіоні.

У Xiaomi Mi Band 3 з'явився віджет погоди і встановивши особисті настройки про місцезнаходження ви завжди будете інформовані про поточний погодний стані в вашому регіоні

Вимірювання активності

Вимірювання активності

Xiaomi Mi Band 3 володіє безліччю корисних опцій, які знаходять своє застосування в повсякденному житті. Розширені можливості дозволяють правильно налаштувати ваш денний ритм і контролювати своє здоров'я.

крокомір

За допомогою чутливого датчика, що реагує на всі ваші рухи, Mi Band 3 точно обчислює кількість зроблених кроків, а також вимірює пророблене відстань. Тепер ви зможете щодня відстежувати свої успіхи, ставити рекорди і покращувати показники, стимулюючи себе на нові перемоги.

Вимірювання пульсу

Функціональний фітнес-браслет вимірює частоту серцевих скорочень, що дозволить вам контролювати своє здоров'я, а також розраховувати фізичні навантаження при заняттях спортом і правильно планувати комплекс вправ.

Функціональний фітнес-браслет вимірює частоту серцевих скорочень, що дозволить вам контролювати своє здоров'я, а також розраховувати фізичні навантаження при заняттях спортом і правильно планувати комплекс вправ

Моніторинг сну і розумний будильник

Розумний фітнес-трекер буде моніторити якість вашого сну, визначаючи його фази і глибину, подаючи повний звіт на наступний день. За допомогою Mi Band 3 ви зможете вчасно лягати спати і в період активної фази сну прокидатися без почуття втоми. Вбудований будильник підлаштується під ваш сон і розбудить вас легкою вібрацією в найбільш підходящий момент.

водонепроникність

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 виготовлений із застосуванням стандарту захисту від вологи і пилу IP68. Такі здібності значно покращують якісні характеристики трекера в порівнянні з Mi Band 2, а також розширюють аудиторію споживачів. Цей браслет витримує занурення під воду на 50 метрів, адже його корпус стійкий до тиску в 5 атмосфер і він відмінно підходить навіть для водних видів спорту.

Цей браслет витримує занурення під воду на 50 метрів, адже його корпус стійкий до тиску в 5 атмосфер і він відмінно підходить навіть для водних видів спорту

Нагадування про низьку активність

Xiaomi Mi Band 3 стане вашим особистим асистентом, контролюючим денну активність де б ви не знаходилися. Він не дасть вам довго знаходиться в одному положенні і стабільно буде нагадувати вам про необхідну розминці, щоб підвищити вашу продуктивність. Ви також можете самостійно налаштовувати інтервал повідомлень, щоб не пропустити тренування.

Дистанційна розблокування

Зручною функцією в Xiaomi Mi Band 3 є дистанційна розблокування сполученого з трекером смартфона. Коли телефон знаходиться біля розумного браслета, він автоматично розблокується. Така можливість надзвичайно практична: наприклад, ви довго шукаєте смартфон в сумці, а коли дістаєте його він вже розблоковано і готовий виконувати ваші команди без зайвих рухів.

Технічні характеристики фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 3:

Основні:

  • Діагональ: 0.78 дюймів
  • Дозвіл: 128 x 80 пікселів
  • Розміри капсули: 19.9 x 46.9 x 12 мм
  • Вага капсули: 8.5 грам
  • Вага з ремінцем: 20 грам
  • Довжина ремінця: 247 мм
  • Регульований діапазон: 155 - 216 мм
  • Матеріал ремінця: силікон
  • Тип акумулятора: літій-іонний
  • Ємність акумулятора: 110 мАг
  • Час автономної роботи: 20 днів.

сумісність:

  • iOS: 9.0 і вище
  • Android 4.4 і вище
  • Bluetooth: 4.2.

властивості
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 Black:

  • Сумісність Android, iOS
  • колір чорний
  • Тип водонепроникні , Вимірювання пульсу , контроль сну , моніторинг активності , наявність дисплея , повідомлення , розумний будильник
  • Особливості Прийом дзвінків і повідомлень, Сенсорний OLED дисплей, Ступінь захисту IP67, Крокомір, 20 днів автономної роботи, відстежує режим сну, відстежує серцевий ритм
  • Вага товару з упаковкою 0.08 кг
  • Штрих-код 4825378016592

Новости