Fox Rage Zander

Приманку відкрив на закритті сезону 2015 року, коли перед черговою риболовлею, і вона ж закриття сезону побачив її в магазині. Колір, форма, розмір - то що я шукав. Взяв на пробу кілька упаковок і залишився дуже задоволений!

При цьому я переконаний, що ловлять абсолютно все приманки, головне знайти рибу, але ось все ж приманка стала для мене дуже успішною і на мою думку гідна звання "секретну зброю"! Сезон був закритий успішно з Fox Rage Zander, це не реклама, це просто одна історія - однієї риболовлі. А далі історія цілого сезону 2016. До відкриття сезону готувався за всіма правилами жанру, читав матеріали, дивився відео. Волосінь тонший, приманка поменше і яскравішою. Такі поради в основному я чув з усіх боків і чесно їм слідував. Моя колекція поповнювалася приманками різних розмірів. Ну а як ще надійти мало досвідченому "джігісту" як я? В цілому все правильно, арсенал повинен бути переконливим і на всі випадки життя.

А ось встояти від покупки даної приманки на відкриття сезону я просто не зміг. Навіть там де я їх купую, все бувалі рибалки в один голос запевняли, що розмір і форма невдалий вибір для початку літнього сезону! А колір Natural Perch! - вже не риба, але я спокусився на його відразу ще до того, як він з'явився в продажу наших магазинах. Як то кажуть, на інших сподівайся, а сам не зівай!

Як то кажуть, на інших сподівайся, а сам не зівай

І Зендер / судак / НЕ схибив! Багато годин не виходило дістати рибу з води і тут я подумав, а чого б і ні, ну і що що Володька сказав? І Леха напевно прав! Так все напевно по своєму праві і говорять чисту правду! А тоді якого біса я всім кажу, що можливо бути так, що у вас ніколи не вийде повторити те, що добре виходить у інших ?! Так воно і виявилося! Тільки за декілька рибалок щука і судак вибили у мене три упаковки! (Це не заслуга приманки, так як пошук риби охопив величезну площу акваторії)) Протягом всього сезону ця приманка виступала в якості того самого секретного зброї, тут є трохи забобони, але не без його на риболовлі!

Я не сильний в пізнанні буржуйського мови і навіть не відразу дізнався, що Zender в перекладі судак. Я сміливо додам Щука, Берш - це та риба яка успішно ловилася на приманку. Часом приманка перевершувала за розміром спійману рибу.

Ну, а хлопці які не радили брати, так і не змогли її разловіть, тут потрібно розуміти як ви ставитеся і на скільки ви вірите в приманку на яку ловите! Якщо ви вірите в її, то ви вірите в себе і успіх і від цього результативність звичайно буде вище, так як ви стаєте впертішими і наповнені вірою! Це все ж головне. А слухати фрази «не клює, приманка не та, тут риби немає" після двох закидів ..

Я вірю в цю приманку, вірю, що дуже успішна форма, а гра просто заворожує, це такий жирний Зледащіли мальок, який безсумнівно провокує хижака своїм нехитрим "хортам" видом.

З мінусів, напевно те, що починається з 4 дюймового розміру і звичайно ж ціна! Всі намагалися утримати ціну і майже це вдалося, але ось кількість приманок в пачках знизили на одну штуку, тільки завдяки цьому ціна залишилося на умовному тому ж рівні)

А про плюси. Плюс вже те що про цю приманку захотілося написати кілька слів. Гума міцна, ідеально працює як на джиг головці, так і на двійнику і головне, вона реально допомагає успішно ловити!

Ну а як ще надійти мало досвідченому "джігісту" як я?
Багато годин не виходило дістати рибу з води і тут я подумав, а чого б і ні, ну і що що Володька сказав?
А тоді якого біса я всім кажу, що можливо бути так, що у вас ніколи не вийде повторити те, що добре виходить у інших ?

Новости