Функції фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 2

Фітнес-браслети стали вкрай популярні останнім часом, попит на них зростає, і відповідно, на ринку з'являються нові пропозиції, проте лідерство як і раніше утримують браслети від Xiaomi, і зокрема, актуальна на сьогоднішній день модель - Xiaomi Mi Band 2.

Xiaomi Mi Band 2

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 2 - це оновлена ​​і допрацьована версія улюбленого багатьма першого браслета від Xiaomi. Зберігши всю функціональність попередньої моделі, Mi Band 2 обзавівся однією важливою особливістю - OLED-дисплеєм, який розширює можливості браслети і робить його більш зручним і самостійним.

Чому зручним? Тому що тепер ви зможете отримувати на браслет повідомлення про дзвінки й повідомлення з соц-мереж і месенджерів, а також зможете дізнаватися час, тобто Mi Band 2 вже здатний повністю замінити наручний годинник.

Чому самостійним? Тому що кількість пройдених кроків, пульс, час і оповіщення тепер відображаються безпосередньо на екрані браслета, відповідно вам не доведеться постійно заглядати в мобільний додаток.

  • Крокомір - вбудований акселерометр дозволить вам дізнатися кількість кроків, які ви зробили за день, а також заміряти пройдену відстань, зіставивши всі зібрані дані браслет вирахує кількість спалених калорій. Крокомір дозволить вам дізнатися наскільки ефективною була ранкова пробіжка. Крім того, Mi Band 2 набагато більш точно обчислює кроки і вже не зараховує випадкові руху руки, як це було в першій версії браслета.
  • Пульсометр - ви в будь-який момент за 7-8 секунд можете виміряти свій пульс, що дозволить вам краще розрахувати оптимальну навантаження під час тренувань.
  • Відстеження сну - браслет точно визначає момент, коли ви заснули і відстежує фази сну. Переглянувши докладний звіт, ви зможете проаналізувати свій сон і зрозуміти, як краще висипатися.
  • Безконтактне управління - ви можете налаштувати браслет так, щоб при певному положенні руки він виводив на екран задані вами показники, наприклад, виміряти пульс потримавши браслет на рівні серця.

Xiaomi Mi Band 2 синхронізується по Bluetooth c вашим смартфоном, і за допомогою спеціально розробленого мобільного додатка ви зможете персоналізувати браслет під себе, задавши дані про свій зріст і вагу, завдяки чому зможете отримувати набагато більш детальну інформацію про витрачені калорії.

Фітнес-браслет розрахований на спорт і активний відпочинок, тому він здатний працювати практично в будь-яких умовах. Клас захисту корпусу IP67 забезпечує захист від попадання навіть самої дрібного пилу і води. На жаль, плавати з браслетом ще не можна, але нетривалий занурення в воду йому ніяк не зашкодить. Крім того, виступаючі краї гумового ремінця навколо екрану, захищають від тріщин і подряпин, а трохи змінилася форма ремінця дозволяє вставити капсулу в браслет тільки з внутрішньої сторони, таким чином, захищаючи її від можливості випасти.

Xiaomi Mi Band 2 вийшов значно краще першої версії, розширені можливості і зручність використання забезпечили лідируючі позиції серед фітнес-браслетів. Девайс стане відмінним придбанням для любителів спорту, для всіх, хто стежить за фігурою і здоров'ям. Якщо ж раніше ви нічим подібним не користувалися, то фітнес-браслет, можливо, зможе стати стимулом до того, щоб бути більш уважним до свого здоров'я.

Якщо ж раніше ви нічим подібним не користувалися, то фітнес-браслет, можливо, зможе стати стимулом до того, щоб бути більш уважним до свого здоров'я

Чому зручним?
Чому самостійним?

Новости