Футболка локшина короткий, міді і нижче коліна з чим носити?

  1. Модні сукні локшина
  2. Коротке плаття локшина
  3. Футболка локшина нижче коліна
  4. Довга сукня локшина
  5. Футболка локшина - з чим носити?
  6. З якою взуттям носити сукні локшину?
  7. Аксесуари до сукні локшина
  8. Футболка гумка
  9. Футболка локшина з люрексом
  10. Футболка локшина з мереживом
  11. Футболка локшина з розрізом

Модний світ нерідко черпає ідеї з минулого, переінакшує на сучасний манер і дозволяє жінкам радіти забутим фасонів, як новим. Були часи, коли плаття локшина вважалося нижньою білизною, але на сьогоднішній день воно - базова, і дуже елегантна річ жіночого гардеробу.

Модні сукні локшина

Футболка локшина в традиційному розумінні являє собою подовжену водолазку. Варіацій довжини може бути кілька - міні, міді або максі. Трикотажна сукня локшина увійшло в дамські лук не дуже давно, але міцно влаштувалося в лідерах на світовому подіумі, допомагаючи дівчатам виглядати помітно або лаконічно, повсякденно або святково - так, як вона вважає за потрібне розставити акценти.

Об'єктом жадання прекрасної половини людства цей вид одягу став не випадково:

  • воно може бути основою ансамблю, його легко комбінувати, доповнювати, змінювати за допомогою всіляких атрибутів;
  • таке плаття виглядає жіночно і сексуально, підкреслює вигини силуету , Надаючи образу загадковість;
  • основні його властивості - простота і витонченість - абсолютна пара і для casual стилю, і для урочистих виходів.

Модельний ряд цього трикотажного вироби такий, що ні знайдеться дівчини, яка не зможе підібрати собі відповідний варіант.

Коротке плаття локшина

Трикотажний наряд в міні варіанті виглядає дуже ефектно. Він гарантує облягаючий ефект, демонструє гарні ноги. Підійде в'язане плаття гумкою даної довжини дівчатам струнким, худеньким або тим, хто має трохи апетитні, але підтягнуті форми.

Зовнішній вигляд у такій сукні придбає нотку легкості, грайливості, не дивуйтеся, якщо оточуючі чоловіки почнуть з вами фліртувати . Такий виріб з натяжкою годиться для офіційних заходів, зате вдало впишеться в ансамблі для навчання, побачення, прогулянки.

Футболка локшина нижче коліна

Довжина міді доречно для різних подій. Такий фасон підкуповує своєю універсальністю. Футболка локшина міді однозначно буде затребуване в гардеробі жінки будь-якого віку, однаково добре підкреслять і завзяту юність, і елегантну зрілість. Футболка локшину не відмовиться прийняти офіційний дрес-код, сусідству з ним будуть раді речі повсякденні, в залежності від манери подачі, в ньому ж ви зможете відправитися в кафе, на вечірку. До цієї довжині виникає менше питань, тому дівчата з не зовсім ідеальною фігурою можуть дозволити собі його носити.

Довга сукня локшина

Довге трикотажний виріб стане справжньою окрасою вашої фігури. Особливо вдало буде сидіти воно на високих довгоногих особах. Футболка локшина в підлогу прекрасно, незаяложений виглядає, візуально робить фігуру ще більш витонченим. У цьому випадку акцент робиться на груди, талію, стегна, ноги - дівчатам з ідеальними даними воно підійде ідеально. Панночкам, які не страждають зайвою худорбою також можна його носити, але в комбінації з кардіганами або піджаками.

Футболка локшина - з чим носити?

Наряд легко комбінується відповідно до ваших уподобань. Абсолютно невибаглива в сусідстві, плаття локшина носиться з такими речами:

  • плаття гумка затяжка може бути самодостатньою річчю, яка не потребує атрибутів, особливо, якщо модель виконана з високим горлом або коміром-хомутом;
  • діловий стиль підкреслить піджак або жакет, вони ж додадуть фігурі більшої витонченості;
  • стильний міський цибулю вийде, якщо накинути на плечі шкіряну або джинсову куртку;
  • хутряний жилет зробить трикотаж багатим, розкішним, розкриє його тепло.

З якою взуттям носити сукні локшину?

Футболка локшина вважається як річним, так і зимовим, демісезонні предметом гардероба. Тонка річ для спекотних днів з коротким рукавом може обійтися без колготок. Дівчата поєднують локшину влітку з босоніжками - якщо відправляються на роботу або навчання, з сабо, кедами - в неформальній обстановці. Восени і взимку трикотаж в рубчик передбачає наявність колготок, панчіх, причому підходять і щільні, і ажурні атрибути.

Прекрасно виглядає сукня локшина до середини стегна з ботфортами. Жінка в такому вигляді просто не залишиться непоміченою представниками протилежної статі. Додати до цього комфорт і тепло, які здатні подарувати плаття локшина з чобітьми цього фасону - і ансамбль займає одне з перших місць в рейтингу одягу для морозного або легковажного осінньо-зимового сезону. З ботильйони і черевиками трикотажне полотно не менше добре гармонує. Міні і максі моделі чудово уживаються з чим завгодно:

  • шкіряної, замшевої, або текстильної взуттям;
  • найпростішої або з хутряною обробкою;
  • зі шнурками, заклепками.

Юні леді вписують в подібні casual луки гетри, вовняні шкарпетки , Надаючи собі незвичайний шарм в морозний день, і додаючи комфорту і затишку.

Аксесуари до сукні локшина

Коштовності та біжутерія, рукавички, сумочки, так улюблені панянками, здатні зіграти головну скрипку, зробити наряд невпізнанним. До сукні локшині можна підібрати такі прикраси:

  • довга підвіска або намисто в разі, коли плаття має глуху горловину або невеликий кулончик - коли модель виконана з V-подібним вирізом;
  • об'ємний браслет, великі годинник, покликані привернути увагу до крихким тонким зап'ясть;
  • ремінь, ремінець - без нього не обійтися тоді, коли потрібно зробити наголос на талії, відзначити перехід до стегон.

Для кожного варіанта елементарно підбирається і сумка. Футболка локшина з кросівками в суспільстві рюкзачка за плечима - відмінна ідея сету для молодої дівчини, плаття гумка з модними туфлями, сумкою валізою - для бізнес-вумен, з кедами, валізою і капелюхом - для легковажної отпускніц. Причому саме капелюх і не варто випускати з виду - вона є незмінною учасницею багатьох модних показів.

Футболка гумка

Звичайний трикотаж в руках дизайнерів здатний стати приголомшливим виробом. Рядовим покупцям незайвим буде знати, що гумка або локшина - малюнок, який може бути присутнім на багатьох тканинах:

  • шерсть або віскоза в рубчик дарує своїй власниці тепло, зручність;
  • бавовна - затишок, гігієнічність;
  • еластан, гіпюр - шик, вишуканість.

В'язане плаття локшина особливо наголошується стилістами, носить горду назву тренда. Воно відрізняється різними кольорами і манерою крою, виконання. Плаття-гумка з еластину стало шалено популярним ще в минулих сезонах. Наряд творить чудеса, тягнучи фігуру, коригуючи її, приховуючи зайві кілограми.

Футболка локшина з люрексом

Люрекс додає платтю локшині особливої ​​загадковості, чарівно блиску. Чорна сукня локшина з вкрапленнями блискучою нитки здатне стати найулюбленішим вбранням дівчини зі смаком, яка прагне одягатися яскраво, але стильно. Щільний рельєфний малюнок укупі з темним кольором здатні створити чудеса перевтілення, наприклад - зробити візуально стан більш підтягнутим. Чорний вже не асоціюється тільки з трауром, мільйони дам вибирають його в якості святкового, надягають сукні в цій гамі на особливі, статусні заходи.

Бажаєте підкреслити область шиї, ключиць, плечей - віддайте перевагу трикотажного платтячка з відкритими плечима. Воно виглядає ніжно, свіжо, романтично. Люрекс звільняє вас від використання прикрас, але не забороняє цього. Маленький кулончик, браслет-ланцюжок будуть доречні в поєднанні з сукнею з люрексом.

Футболка локшина з мереживом

Щільне полотно дивно тонко поєднується з мереживом. Футболка локшина з гіпюром - приклад того, як прекрасно сусідять дві різні фактури. Спокуслива, трохи відкрите, що вабить прозорими вставками, таке плаття займе гідне місце на полиці панянки, яка захоплюється тусовками, відвідинами нічними клубів. Це один з кращих предметів одягу для коктейльної вечірки. Чи не пройде повз таку річ романтична, витончена натура. Трикотаж і мереживо потрібно доповнювати:

  • легкими аксесуарами;
  • витонченими туфельками або балетками.

Мереживо може бути вшиті в рукав, виглядати з-під подолу, ставати аплікацією, замінити спинку або верх повністю, та й інтелігентна милий мереживною комірець - чарівна деталь, відповідна всім дівчатам.

Футболка локшина з розрізом

Навіть тепле плаття локшина може виглядати в міру пікантно. Інтригуючим, загадковим, народжує бажання стане плаття локшина з розрізом на нозі. Розріз в даному фасон не завжди є лише елементом спокушання, часто він призначений для зручності під час ходьби. Розріз може бути невеликим і тільки трохи оголювати ногу або глибоким, до середини стегна. Остання варіація підійде для вечірніх виходів, важливо тільки, щоб ви не відчували себе в ній незручно. Важливою перевагою володіє розріз - він візуально подовжує ноги, витягує фігуру і цим точно потрібно скористатися, підкреслюючи свої переваги.

З якою взуттям носити сукні локшину?
Футболка локшина - з чим носити?
З якою взуттям носити сукні локшину?

Новости