General Satellite

  1. завдання
  2. Рішення
  3. результати

Доступ до найбільшою легальної фільмотеці ivi.ru для жителів Південного, Уральського і Північнокавказького федеральних округів став легше завдяки використанню дата-центрів Orange.

«Завдяки успішно реалізованого проекту відеозв'язок в нашій компанії стала одним з повсякденних інструментів комунікації, значно підвищили її ефективність».

Олег Альошкін, директор з інформаційних технологій, General Satellite

завдання

Кілька офісів в Санкт-Петербурзі і Калінінградської області і ряд реалізованих міжнародних мовних проектів зажадали створення ефективного каналу комунікації між її керівниками. Компанії потрібно телеком-рішення c зручним зв'язком і високою якістю з'єднання.

Рішення

Оптимальне рішення було запропоновано Orange Business Services - оператором, що володіє статусом Золотого партнера Cisco. В рамках проекту на базі обладнання Cisco ми створили дві відеокомнати в штаб-квартирі компанії, а для персонального зв'язку директорів їхні кабінети були оснащені терміналами відеоконференцзв'язку.

Рішення дозволило об'єднати штаб-квартиру корпорації, її офіси та офіси ключових партнерів для ефективної взаємодії керівництва. Висока якість зв'язку було забезпечено за рахунок можливості пріоритетності відеотрафіка, доступною при використанні IP VPN від Orange.

результати

  • збільшення швидкості прийняття рішень керівництвом;

  • скорочення витрат на відрядження;

  • оптимальна швидкість передачі відеоданих, гарантована функцією пріоритетності трафіку.

Доступ до найбільшою легальної фільмотеці ivi

Про компанію

  • Російська науково-виробнича компанія, що представляє на російському і міжнародному ринку системні рішення і радіоелектронне обладнання, яке відповідає найвищим міжнародним стандартам. Провідний російський розробник і виробник приймальних пристроїв для телебачення.

Новости