Гідромасаж і гейзер повітряний струмок для басейну

  1. Гейзер
  2. повітряний струмок

Гідромасаж набуває більшої популярності завдяки здатності надавати лікувальний і профілактичний вплив. Установка гідромасажу в басейн передбачає вбудовування декількох форсунок, які підключаються до насоса і утворюють потужні струмені води. У басейні з гідромасажем завжди підтримується оптимальна температура води, що допомагає розслабленню і відновленню сил. Гідромасаж дозволить Вам надовго зберегти молодість і красу.

Гідромасаж для басейну працює наступним чином: вода забирається з басейну через жолоб водозабору окремим насосом і подається на гідромасажні форсунки Гідромасаж для басейну працює наступним чином: вода забирається з басейну через жолоб водозабору окремим насосом і подається на гідромасажні форсунки. На кожне місце гідромасажу підбирається один жолоб водозабору і один насос. Прекрасним масажним ефектом володіє донні гейзери. Штучні гейзери можна розмістити в будь-якій точці басейну. Форма і інтенсивність гейзера регулюється.

Аеромасаж: аеромасажними ванна надає на організм людини загальну заспокійливу дію. Лікувальний масаж здійснюється за рахунок бульбашок повітря, який подається під тиском через форсунки, розташовані на дні ванни. Спливаючі бульбашки повітря утворює вируючу піну, ефективно впливає на шкіру людини. Компресор качає повітря по трубах в плато гейзера, змонтоване на дні басейну або гідромасажною ванни.

Аеромасажний лежак - дуже зручна і комфортабельна установка.

Аеромасажний лежак - дуже зручна і комфортабельна установка

Гейзер

Гейзери - унікальні водні атракціони, які перетворять Ваш басейн в універсальний оздоровчий комплекс. Це чудовий засіб боротьби з втомою, м'язовою слабкістю і зі стресами. Водний атракціон «Гейзер» - це підводний установка із застосуванням різних протитечій. «Гейзер» вбудовується в дно басейну, а з форсунки буквально вистрілює водяний струмінь, утворюючи при цьому на поверхні потужний бурун.

«Гейзер» вбудовується в дно басейну, а з форсунки буквально вистрілює водяний струмінь, утворюючи при цьому на поверхні потужний бурун

повітряний струмок

Крім масажного ефекту це просто гарне видовище, коли потужний стовп повітря піднімається з дна басейну, створюючи приголомшливий ефект, а також відмінний атракціон, який залишає незабутні відчуття. Повітряний струмок - унікальна можливість розслабитися в нескінченному потоці бульбашок і води.

Новости