Гольфи вище коліна

  1. Гольфи вище коліна - оригінальні моделі
  2. Як носити гольфи вище коліна?
  3. C чим носити в'язані гольфи вище коліна?

Останні кілька років довгі гольфи вище коліна вважаються модним трендом. Якщо раніше присутність подібних предметів гардероба в образі жінки викликало, м'яко кажучи, непристойні думки про неї, то сьогодні їх носять виключно стильні модниці. Найпопулярнішими є чорні гольфи вище коліна середньої щільності. Правильно підібрати і поєднувати їх у своєму вбранні допоможуть деякі поради.

Гольфи вище коліна - оригінальні моделі

Сьогодні у продажу можна побачити багато незвичайних моделей, це: гольфи з різнокольоровим орнаментом, мереживним, ажурним, геометричним 3D-малюнком, вертикальним контрастним візерунком.

До більш жіночним нарядам підійдуть гольфи вище коліна з атласними або оксамитовими бантиками, розташованими позаду, і з фіксуючою мереживний гумкою. У більш ошатних моделях до вечірнього міні-сукні використовують прикраса стразами або перловими запонками. Найсексуальнішими вважаються тілесні або білі капронові, а також сітчасті гольфи вище коліна, які доповнять легкі літні спідниці і сукні.

Малинові, сині, фіолетові і інші різнокольорові однотонні гольфи чудово будуть виглядати на тлі монотонної одягу. Весь акцент в такому ансамблі буде саме на гольфах, що буде виглядати дуже стильно.

Як носити гольфи вище коліна?

  1. Найдоречніше гольфи вище коліна виглядають в зухвалому стилі гранж, для якого характерні вільні витягнуті светри і сорочки чоловічого крою, взуття армійського виду на масивному каблуці і шнурівці, відсутність блискучих прикрас і максимальна простота. Гольфи в такому образі можна поєднувати з короткими вовняними шортами з завищеною талією, джинсового спідницею , Трикотажним в'язаним сукнею, шкіряною курткою з косою застібкою блискавкою. Добре доповнити вид чорним шарфом у вигляді хомута і в'язаній шапочкою або береткі.
  2. Добре поєднуються чорні гольфи з романтичним кокетливим міні сукнею насиченого яскравого кольору, з розкльошені подолом. Також ідеально підійде картата спідниця-шотландка або плісировка. Із взуття найкращим доповненням будуть досить жіночні замшеві ботильйони. Підкреслити талію можна тоненьким чорним ремінцем.
  3. жіночі гольфи вище коліна гармонійно виглядають в повсякденному міському стилі кежуал, який поєднує в собі одночасно зручність та елегантність. Поєднуємо чорні гольфи та потерту джинсову спідницю з жіночними туфлями і строгим піджаком класичного крою. Не гірше виглядають гольфи з короткою вовняної міні спідницею, трикотажним молодіжним блейзером і балетками. Насправді в цьому стилі ефектно виглядають на перший погляд начебто зовсім не поєднувані речі.

C чим носити в'язані гольфи вище коліна?

Теплі в'язані спицями гольфи вище коліна, призначені для холодної погоди, одягаються виключно поверх колгот. Носити їх на голу ногу не прийнято. За кольором гольфи повинні в точності збігатися з відтінком колгот, або бути темнішим на кілька відтінків.

Дуже органічно разом з теплими гольфами виглядає короткий в'язане плаття або подовжена туніка прямого силуету. Не менш цікавим буде і комплект з вовняної расклешенной спідниці з в'язаним светром або трикотажної водолазкой. Зазвичай вибирають одяг з довгими рукавами або зі знімними рукавами-рукавичками. Деякі дівчата до сукні з коротким рукавом одягають вишукані в'язані мітенки. Вельми незвично виглядають високі шкіряні рукавички. Будь-який одяг зі шкіри прекрасно підходить до вовняним в'язаним гольфів вище коліна. Ідеально доповнять образ шкіряні аксесуари.

Що стосується взуття, то кращим вибором стану високі чобітки або черевики на стійкому каблуці. Каблук шпилька і будь-які витончені туфлі в такому поєднанні будуть недоречні.

C чим носити в'язані гольфи вище коліна?
Як носити гольфи вище коліна?
C чим носити в'язані гольфи вище коліна?

Новости