Горлівка ремонт квартир | Ремонт будинків та квартир будь-якої складності | Комплексний або косметичний в Горлівці і містах супутниках

  1. Ремонт квартир під ключ в місті Горлівка. Нашим клієнтам на замітку.
  2. Косметичний ремонт в Горлівці.
  3. Відео, які ми робимо ремонти квартир в Горлівці:

Доброго времени суток, дорогий користувач мережі інтернет

Доброго времени суток, дорогий користувач мережі інтернет. Якщо ти робиш запит про ремонт в Горлівці і зайшов на наш будівельний сайт, ти в потрібному напрямку йдеш до своєї мети. Наші фахівці від будівельного порталу, проведуть як косметичний, так і комплексний ремонт твоєї квартири, будинку або ж офісу в місті Горлівка за схожими цінами. Втіливши в мрію самі божевільні ідеї!

Наші будівельники-обробники, мають глибокий досвід у будівництві та ремонті. За 11 років своєї практики, ми накопичили багатий досвід проводячи ремонт квартир не тільки в Горлівці: ремонт в Донецьку , ремонт кквартиру в Єнакієвому , А так само в Макіївці ремонт квартир, офісів і магазинів , В загальному по всій Донецькій області.

В спектр послуг, що надаються, на даний момент входить багатющий досвід по ремонту під ключ будинків, житлових і не житлових приміщень, а також широкий спектр послуг в косметичному ремонті і послуг що надаються з доопрацювання дизайну приміщень спрямованих на поліпшення ваших житлових умов.

Ремонт квартир під ключ в місті Горлівка. Нашим клієнтам на замітку.

І так, будь-який ремонт будь то, капітальний ремонт будинку або потоковий ремонт будинку , Квартири і т.д. проводиться відповідно до бажання, і смаковим перевагою замовника. Ми можемо зробити дизайн приміщення і ви в живу побачите те, як буде виглядати ваша квартира, а при побажанні взагалі можна буде прогулятися по вашій квартирі з уже готовим ремонтом, і з розставленими меблями онлайн. Можна розглянувши візуально кожну деталь інтер'єру, і ремонту на власні очі.

Проводимо повне перепланування стін і перегородок, якщо дві суміжних квартири, будь то нижче поверхом або вище, а може з лева або з права, перетворюємо в комфортне і затишне житло з усіма зручностями. Не буду говорити що ми можемо поклеїти шпалери, ми можемо нанести рідкі шпалери і професійно намалювати картину 3D, як виступаючу, так і йде до будинку стіни. Причому, спочатку стіни привести в ідеальний порядок, ошпаклевать або поштукатурити в нуль і кути зробити чітко 90 градусів. Ваш шафа купе буде виглядати ідеально у вишуканій кімнаті, та й без нього все гості скажуть "вау"!

Комплексний ремонт квартири в Горлівці, включає в себе:

  • Капітальну обробку стін;
  • Капітально рівну підлогу;
  • Ремонт стелі;
  • Сантехнічні роботи-від заміни каналізаційних труб до водопостачальних труб. Установка ванн з удосконаленням конструкції, збірка кабінок, монтаж джакузі, посилення поличок і т.д.
  • Повна заміна електропроводки з розрахунком навантаження всієї домашньої побутової техніки, після чого ви перестанете бояться перенапруги в квартирі.

Будь-який вид документації, на перепланування квартири. Про вибір меблів, читаємо в статті меблі Горлівка *.

Косметичний ремонт в Горлівці.

В даний вид ремонтних робіт входить весь спектр послуг, який входить в ремонт під ключ тільки окремо. Шпаклівка стін, поклейка шпалер, монтаж стелі як натяжної так і гіпсокартонного, що не спотворюючи вже наявну обробку стін, стель. Закриваємо і переносимо системи опалення та каналізації, системи кондиціонування приміщення або витяжки. Проводимо заміну старої підлоги без особливого навантаження на гаманець, за новою технологією при використанні якої ламінат можна буде класти без підкладки не боячись за деформацію підстави, а лінолеум так взагалі, адже це рівну підлогу. Виробляємо часткову або повну заміну електропроводи по квартирі особливо не порушуючи весь дизайн інтер'єру. Сховаємо дроти від кабельного телебачення і від інтернету, замаскуємо перенесення і ваше житло стане по справжньому комфортним, так що ремонт Горлівка буде виглядати дивовижно.

Відео, які ми робимо ремонти квартир в Горлівці:

** Стаття підготовлена адміністрацією сайту Будівництво від а до я. Єнакієве-Донецьк *.

скачати dle 11.3

Новости