Хліб в хлібопічці lg

OMSK

2 грудня 2013, 8:39

Обираю хлібопіч. Інформація про моделі, які випікають житній хліб

Хлібопічки, випікають житній хліб (згідно інтернет-маркету): Хлібопіч Panasonic SDZB2502Хлебопечь Panasonic SD2501WTSХлебопечка LG HB 205 СJХлебопечка Laretti LR7602Хлебопечка Binatone BM-2169Хлебопечка LG HB-155CJХлебопечка Oursson BM100LGХлебопечка HB-3003BYT0JХлебопечка Panasonic SD-ZB2502Хлебопечка Viconte VC-801Хлебопечка LG HB-156JEХлебопечка Viconte VC -800Хлебопечка Redmond RBM-1904Хлебопечка Scarlett IS-525Хлебопечка LG HB-159EХлебопечка BBK HB1003B

Читати повністю... Читати повністю Олена

5 квітня 2016, 10:30

Обмін хлібопічка, напівчоботи 39 р, шоколад темний, фото під катом

обміняю 1. хлібопічку LG, б / у, в робочому стані, варто довго без роботи, але я перевірила, хліб пече, тісто робить, стан зовні гарне срібляста 2. півчобітки замшеві (натуральні), стан на 4, колір світло сірі 3. шоколад Бабаєвський фабрики "ЛЮКС" темний (кількість будь-, мені з фабрики принесуть, якщо треба багато) ВСЕ БЕЗ ЕКВОВАЛЕНТА, що запропонуєте. (зустрічі Химки або Москва ЦАО перевагу що то для дівчинки 9 років, продукти харчування, шкільне приладдя, жіночий одяг 50 розмір. розгляну ваші пропозиції.

Читати повністю... Читати повністю Ксенія

22 січня 2014 року, 16:01

бездріжджовий хліб

Доброго дня! Як ви печете хліб без дріжджів? наприклад на кефірі або на соді? з закваскою у мене не склалося, дохне, не навчилася з нею поводитися. Подарували хлібопічку LG 3003, є режим "кекс" і "швидка випічка", інші рецепти тільки з дріжджами передбачаються. Може хто знає як схитрувати і спекти пристойний хліб без дріжджів. Дякуємо)

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

ksu2002

19 марта 2012, 12:25

Хліб з сиром

Захопилася я тут випічкою хліба в хлібопічці (LG) і задалася питанням .. а як зробити сирних хліб ?? ну тобто зрозуміло що потрібно додати сир .. але в якийсь момент ?? відразу? після першого замішування? �� який сир ?? хочеться що би сирний смак реально відчувався .. який сир взяти?

Читати повністю... Читати повністю Женя

9 серпня 2011, 21:02

Я вже не заню що робити !!!!!!!!!!

Подарував мені чоловік на ДР хлібопічку (давно про неї мріяла вже) LG HB-1051CJ. Хліб не виходить у мене. Чи не піднімається взагалі, навіть тісто! Спробувала кекс спекти - вийшло смачно але теж толком не піднявся. Спробувала з іншими дріжджами і знову фігня !!!!!!!!!!!! Засмучений жахливо! Підкажіть може я щось не так роблю ???? (Тремтіння 1 раз Саф-момент, 2 раз Саф-велюр.

Читати повністю... Читати повністю Анна Кочеткова

20 січня 2011, 8:49

подарунок від чоловіка !!!

мій улюблений, мій найчудовіший чоловік на світі купив нам хлібопічку !!! LG HB-2001BY - хлібопічка з функціями приготування масла і йогурту ми в захваті! вже третій день їмо свій хліб, Софка в кухню тягне постійно, хліб просить)))) а ще я робила в ній йогурт! дуууже суперський виходить, дочуля ні кефір, ні сир не їсть взагалі, а йогурт цей прям з задоволенням лопає)))

Читати повністю... Читати повністю Ярослава

12 вересня 2011, 10:50

дуже рекомендую хлібопічку Panasonic

як-то, кілька років тому, закортіло мені купити хлібопічку, чоловік, як завжди поставився скептично, мовляв ще одна бандура буде стояти на кухні і припадати пилом, але після першої ж спеченої буханочкі, сказав, що б магазинний більше не купувала: Р потім на домашній хліб я підсадила маму, свекруха і бабусю (їй до речі 80 років і вона сама з хлебопечкой управляється :) перша моя хлібопічка була LG, вона мені ніби як подобалася і всім влаштовувала, потім свекруха попросила її на "тест-драйв" і я їй ...

Читати повністю... Читати повністю Karoline

17 лютого 2011, 12:10

Ось і мій перший хлібець!

Вчора привезли хлібопічку LG HB-206CE, сьогодні з ранку спекла кекс (правда його вже з'їли), і білий хліб. Увечері поставила житній (його я боюся найбільше) - в духовці ніяк не виходив. Білий хлібець вийшов дивно повітряним і смачним, і вагою 780гр.

Читати повністю...
Як ви печете хліб без дріжджів?
Наприклад на кефірі або на соді?
А як зробити сирних хліб ?
Але в якийсь момент ?
Відразу?
Після першого замішування?
? який сир ?
Кий сир взяти?
Підкажіть може я щось не так роблю ?

Новости