Isfarë është Skype.exe dhe si ta rregullojmë atë?

 1. Pasqyrë e Skype.exe
 2. Cilat janë skedarët EXE?
 3. Pse kam gabime në skedarët exe?
 4. Kur ndodhin gabimet në skedarët EXE?
 5. Mesazhe të gabuara të zakonshme të Skype.exe
 6. Shkaqet e gabimeve në Skype.exe
 7. Hapi 1: Riparimi i Regjistrimeve të Regjistrit që lidhen me Skype
 8. Hapi 2: Bëni një skanim të plotë të kompjuterit tuaj për malware
 9. Hapi 3: Pastroni sistemin nga mbeturinat (skedarët e përkohshëm dhe dosjet) duke përdorur disk të pastër (Cleanmgr)
 10. Hapi 4: Azhurnoni drejtuesit e pajisjes në kompjuterin tuaj
 11. Hapi 5: Përdorni Rivendosjen e Sistemit Windows për të "Undo" ndryshimet e fundit të sistemit.
 12. Hapi 6: ininstaloni dhe Rinstaloni Programin Skype të Asociuar me Skype.exe
 13. Hapi 7: Ekzekutoni një kontroll të skedarit të sistemit Windows ("sfc / skannow")
 14. Hapi 8: Instaloni të gjitha azhurnimet e disponueshme të Windows
 15. Hapi 9: Bëni një instalim të pastër të Windows
 16. Informacioni i sistemit operativ
 17. A po përjetoni akoma çështje skype.exe?

ngarkim
WinThruster 2019 - Skanoni kompjuterin tuaj për gabime të regjistrit Skype.exe

Kombinohet me Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 dhe 10

Instaloni produkte opsionale - WinThruster (Solvusoft) | leje | Politika e privatësisë | kushtet | heqje

Pasqyrë e Skype.exe

Isfarë është skype.exe?

Skype.exe është një lloj skedari EXE i lidhur me Skype i zhvilluar nga Skype Technologies SA për sistemin operativ Windows. Versioni më i fundit i njohur i Skype.exe është 6.11.0.102, i cili u prodhua për Windows. Kjo skedar EXE ka një vlerësim të popullaritetit prej 1 yjeve dhe një vlerësim të sigurisë së "NJKNDSISHME".

Cilat janë skedarët EXE?

Skedarët EXE ("të ekzekutueshëm"), të tilla si Skype.exe, janë skedarë që përmbajnë udhëzime hap pas hapi që ndjek një kompjuter në mënyrë që të kryejë një funksion të veçantë . Kur klikoni dy herë në skedarin EXE, kompjuteri juaj ekzekuton automatikisht këto udhëzime të krijuara nga zhvilluesi i programit (për shembull, Skype Technologies SA) në mënyrë që të ekzekutoni programin (për shembull, Skype) në kompjuterin tuaj.

Applicationdo aplikacion softuerësh në kompjuterin tuaj përdor një skedar të ekzekutueshëm : shfletuesin tuaj të internetit, përpunuesin e fjalëve, programin e spreadsheet, etj. Kjo i bën skedarët e ekzekutueshëm një nga llojet më të dobishëm të skedarëve në sistemin operativ Windows. Pa skedarë të ekzekutueshëm si Skype.exe, nuk do të mund të përdorni asnjë program në kompjuterin tuaj.

Pse kam gabime në skedarët exe?

Për shkak të dobisë dhe gjithëpërfshirjes së tyre, skedarët EXE zakonisht përdoren si një mënyrë infeksioni nga viruset / malware. Shpesh viruset maskohen si skedarë EXE të padëmshëm (për shembull, Skype.exe) dhe përhapen përmes postës spam ose faqeve të internetit me qëllim të keq, dhe më pas ata mund të infektojnë kompjuterin tuaj kur janë nisur (për shembull, kur klikoni dyfish në një skedar EXE).

Përveç kësaj, viruset mund të infektojnë, lëvizin ose korruptojnë skedarët ekzistues EXE , të cilat më pas mund të çojnë në mesazhe gabimi kur Skype ose programe të ndërlidhura po funksionojnë. Kështu që, çdo skedar i ekzekutueshëm që shkarkoni në kompjuterin tuaj duhet të kontrollohet për viruse përpara hapjes, edhe nëse mendoni se është marrë nga një burim i besueshëm.

Kur ndodhin gabimet në skedarët EXE?

Gabimet EXE, të tilla si ato të lidhura me Skype.exe, më së shpeshti ndodhin gjatë fillimit të kompjuterit, fillimit të programit, ose ndërsa përpiqeni të përdorni një funksion specifik në programin tuaj (psh. Shtypja).


Mesazhe të gabuara të zakonshme të Skype.exe

Gabimet më të zakonshme të skype.exe që mund të shfaqen në një kompjuter me Windows janë:

 • "Gabim i aplikimit Skype.exe."
 • "Skype.exe nuk është një aplikim i vlefshëm Win32."
 • "Skype.exe ka hasur në një problem dhe duhet të mbyllet. Na vjen keq për bezdi".
 • "Skedari Skype.exe nuk u gjet."
 • "Skype.exe nuk u gjet."
 • "Gabim në fillimin e programit: Skype.exe."
 • "Skype.exe nuk po funksionon."
 • "Skype.exe dështoi."
 • "Rruga e Aplikimit Faulting: Skype.exe."

Këto mesazhe gabimi EXE mund të shfaqen gjatë instalimit të programit, ndërsa një program softuer i lidhur me Skype.exe (p.sh. Skype) po funksionon, gjatë fillimit ose mbylljes së Windows, ose edhe gjatë instalimit të sistemit operativ Windows. Mbajtja e shënimeve se kur dhe ku shfaqet gabimi juaj Skype.exe është një pjesë e rëndësishme informacioni për zgjidhjen e problemit.

Shkaqet e gabimeve në Skype.exe

Problemet e Skype.exe mund t'i atribuohen skedarëvekorruptuar ose të humbur, regjistrime të pavlefshme të regjistrit të lidhura me Skype.exe ose një infeksion virus ose malware .

Më saktësisht, këto gabime Skype.exe mund të shkaktohen nga:

 • Keyselësat e regjistruar të regjistrit të Windows të lidhur me Skype.exe / Skype.
 • Infeksion virusi ose malware që ka korruptuar skedarin skype.exe ose skedarët e programit të lidhur me Skype.
 • Një program tjetër fshiu me qëllim të keq skedarët e lidhur me Skype.exe.
 • Një program tjetër është në konflikt me Skype dhe skedarët e tij të referuar.
 • Shkarkim i korruptuar ose instalim jo i plotë i softuerit Skype.

Kujdes: Ne nuk ju rekomandojmë të shkarkoni Skype.exe nga faqet "Shkarkim EXE". Këto faqe shpërndajnë skedarë EXE që nuk janë aprovuar nga zhvilluesi i skedarit zyrtar Skype.exe, dhe shpesh mund të bashkohen me skedarë të infektuar nga virusi ose skedarë të tjerë të dëmshëm. Nëse keni nevojë për një kopje të Skype.exe, rekomandohet që ta merrni direkt nga Skype Technologies SA.

Më poshtë është një listë e hapave të zgjidhjes së problemeve tuaja për të zgjidhur problemet tuaja në Skype.exe. Kjo sekuencë është në rregull nga e thjeshtë në komplekse dhe nga më pak kohë për të kushtueshme, kështu që ne rekomandojmë fuqimisht të ndiqni këtë udhëzim në mënyrë që të shmangni kohën dhe përpjekjet e panevojshme.


Hapi 1: Riparimi i Regjistrimeve të Regjistrit që lidhen me Skype


Ndonjëherë gabimet e sistemit Skype.exe dhe të tjerë EXE mund të lidhen me problemet në regjistrin e Windows. Disa programe mund të përdorin skedarin Skype.exe, por kur këto programe janë çinstaluar ose ndryshuar, hyrjet e regjistrit EXE ndonjëherë "jetimë" (të pavlefshëm) janë lënë pas.

Në parim, kjo do të thotë që ndërsa rruga aktuale e skedarit mund të ishte ndryshuar, vendndodhja e saj e gabuar e mëparshme është akoma e regjistruar në regjistrin e Windows. Kur Windows përpiqet të shikojë këto referenca të pasakta të skedarëve (vendndodhjet e skedarëve në PC tuaj), mund të ndodhin gabime Skype.exe. Përveç kësaj, infeksioni me qëllim të keq mund të ketë korruptuar regjistrimet e regjistrit të lidhura me Skype. Kështu, këto shënime të pavlefshme të regjistrit EXE duhet të riparohen për të rregulluar rrënjën e problemit.

Redaktimi manual i regjistrit të Windows për të hequr çelësat e pavlefshëm Skype.exe nuk rekomandohet nëse nuk jeni profesionist i shërbimit të PC. Gabimet e bëra gjatë redaktimit të regjistrit mund të çojnë në mos funksionimin e PC tuaj dhe të shkaktojnë dëme të pariparueshme në sistemin tuaj operativ. Në fakt, edhe një presje e vetme, e vendosur në vendin e gabuar, mund të parandalojë ngarkimin e kompjuterit!

Për shkak të këtij rreziku, ne rekomandojmë fuqimisht përdorimin e mjeteve të besueshme të pastrimit të regjistrit, siç janë produkt%%%% (zhvilluar nga Microsoft Gold Certified Partner) për të skanuar dhe riparuar çdo problem që lidhet me Skype.exe. përdorim pastrimi i regjistrit , ju mund të automatizoni procesin e kërkimit të shënimeve të dëmtuara të regjistrit, lidhjeve me skedarët që mungojnë (për shembull, duke shkaktuar gabim Skype.exe) dhe lidhje të prishura brenda regjistrit. Para çdo skanimi, krijohet automatikisht një kopje rezervë, e cila ju lejon të zhbëni çdo ndryshim me një klik dhe ju mbron nga dëmtimet e mundshme në kompjuterin tuaj. Pjesa më e mirë është ajo gabime të regjistrimit të regjistrit mund të rrisë në mënyrë dramatike shpejtësinë dhe performancën e sistemit.


Kujdes: Nëse nuk jeni një përdorues me përvojë i PC, ne NUK ju rekomandojmë të redaktoni regjistrin e Windows me dorë. Përdorimi i gabuar i Redaktorit të Regjistrit mund të çojë në probleme serioze dhe të kërkojë të riinstaloni Windows. Ne nuk garantojmë që problemet që vijnë nga përdorimi i pahijshëm i Redaktorit të Regjistrit mund të zgjidhen. Ju përdorni Redaktorin e Regjistrimit në rrezikun tuaj.

Për të riparuar manualisht regjistrin tuaj të Windows, së pari ju duhet të krijoni një kopje rezervë duke eksportuar një pjesë të regjistrit që lidhet me Skype.exe (p.sh. Skype):

 1. Klikoni në butonin Start .
 2. Shkruajni " komandën " në shiritin e kërkimit ... NUK SHTYPI HYRNI PARA !
 3. Mbani çelësat CTRL-Shift në tastierën tuaj dhe shtypni ENTER .
 4. Do të shfaqet një kuti dialogu për qasje.
 5. Klikoni Po .
 6. Kutia e zezë hapet me një kursor që bie në sy.
 7. Shtypni " regedit " dhe shtypni ENTER .
 8. Në Redaktorin e Regjistrit, zgjidhni çelësin e lidhur me Skype.exe (p.sh. Skype) për të cilën dëshironi të bëni kopje rezervë.
 9. Nga menyja File , zgjidhni Export .
 10. Në listën Ruaj në, zgjidhni dosjen ku dëshironi të ruani kopjen rezervë të tastit Skype.
 11. kutinë "Emri i skedarit", shkruani një emër për skedarin tuaj rezervë, të tilla si "Skype Backup".
 12. Sigurohuni që vlera e degëszgjedhur është zgjedhur në fushën e Eksportit .
 13. Klikoni Ruaj
 14. Skedari do të ruhet me shtrirjen .reg .
 15. Tani keni një kopje rezervë të regjistrimit tuaj të regjistrit të lidhur me Skype.exe.

Hapat e mëposhtëm për redaktimin manual të regjistrit nuk do të përshkruhen në këtë artikull, pasi që ka të ngjarë të çojë në dëmtimin e sistemit tuaj. Nëse dëshironi më shumë informacion rreth redaktimit të regjistrit me dorë, ju lutemi shikoni lidhjet më poshtë.


Ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi për rezultatet e veprimeve të kryera sipas udhëzimeve më poshtë - ju i kryeni këto detyra sipas rrezikut tuaj.

Windows XP
http://www.theeldergeek.com/windows_xp_registry.htm

Windows 7
http://www.theeldergeek.com/windows_7/registry_edits_for_win7.htm

Windows Vista
http://support.microsoft.com/kb/2688326 - LetMeFixItMyselfAlways


Hapi 2: Bëni një skanim të plotë të kompjuterit tuaj për malware


Ekziston një shans që gabimi juaj Skype.exe të lidhet me një infeksion malware në PC tuaj. Këta ndërhyrës me qëllim të keq mund të dëmtojnë ose madje të fshijnë skedarët e lidhur me EXE. Për më tepër, ekziston mundësia që gabimi skype.exe që po përjetoni të lidhet me një komponent të vetë programit me qëllim të keq.


Këshillë: Nëse nuk keni të instaluar mjete anti-malware, ju rekomandojmë të përdorni Emsisoft Anti-Malware ( download ). Për dallim nga programet e tjera të sigurisë, ky program ofron një garanci për të hequr malware.


Hapi 3: Pastroni sistemin nga mbeturinat (skedarët e përkohshëm dhe dosjet) duke përdorur disk të pastër (Cleanmgr)


Me kalimin e kohës, kompjuteri juaj grumbullon skedarë të panevojshëm për shkak të shfletimit normal të internetit dhe përdorimit të përditshëm të kompjuterit. Nëse kjo junk nuk pastrohet herë pas here, ajo mund të çojë në një rënie në performancën e Skype ose një gabim Skype.exe, ndoshta për shkak të konflikteve të skedarëve ose një hard drive të mbingarkuar. Heqja e skedarëve të tillë të përkohshëm me Pastrimin e Disk jo vetëm që mund të rregullojë gabimin Skype.exe, por gjithashtu mund të rrisë ndjeshëm performancën e kompjuterit tuaj.


Këshillë: Megjithëse Pastrimi i diskut është një mjet i shkëlqyer i integruar, ai nuk i fshinë të gjithë skedarët e përkohshëm nga kompjuteri juaj. Programet e tjera që përdorni shpesh Microsoft Office, Firefox, Chrome, Live Messenger dhe qindra programe të tjera nuk pastrohen me Pastrim Disk (përfshirë disa programe të Skype Technologies SA).


Për shkak të mangësive në programin e Windows Disk Cleanup (Cleanmgr), ne ju rekomandojmë të përdorni një program të specializuar për pastrim të diskut të ngurtë dhe mbrojtje të intimitetit, për shembull WinSweeper (zhvilluar nga Microsoft Gold Partner) për të pastruar të gjithë kompjuterin. lëshim WinSweeper një herë në ditë (duke përdorur skanimin automatik) siguron që kompjuteri juaj gjithmonë të jetë i pastër, do të funksionojë shpejt dhe pa gabime në Skype.exe të lidhura me skedarë të përkohshëm.

Si të ekzekutoni Pastrimin e Disk (Cleanmgr) (Windows XP, Vista, 7, 8 dhe 10 ):

 1. Klikoni në butonin Start .
 2. Shkruajni " komandën " në shiritin e kërkimit ... NUK SHTYPI HYRNI PARA !
 3. Mbani çelësat CTRL-Shift në tastierën tuaj dhe shtypni ENTER .
 4. Do të shfaqet një kuti dialogu për qasje.
 5. Klikoni Po .
 6. Kutia e zezë hapet me një kursor që bie në sy.
 7. Shtypni " Cleanmgr " dhe shtypni ENTER .
 8. Programi i Pastrimit të Diskut do të fillojë të llogarisë hapësirën e diskut që mund të lironi.
 9. Shfaqet kutia e dialogut për pastrimin e diskut, që përmban kutitë e zgjedhjes. Në shumicën e rasteve , kategoria Skedarët e përkohshëm zë pjesën më të madhe të hapësirës së diskut.
 10. Kontrolloni kutitë pranë kategorive që dëshironi të përdorni për të pastruar diskun dhe klikoni OK .

Hapi 4: Azhurnoni drejtuesit e pajisjes në kompjuterin tuaj


Gabimet në Skype.exe mund të lidhen me drejtuesit e pajisjeve të korruptuara ose të vjetruara. Drejtuesit mund të punojnë me lehtësi sot dhe të ndalojnë punën nesër për një larmi arsyesh. Lajmi i mirë është që, më shpesh sesa jo, mund të azhurnoni drejtuesit e pajisjeve për të zgjidhur një problem EXE.

Për shkak të kohës dhe kompleksitetit të përgjithshëm të azhurnimit të shoferit, ne ju rekomandojmë ta përdorni mjet për azhurnimin e shoferit për shembull DriverDoc (zhvilluar nga Microsoft Gold Partner) për të automatizuar këtë proces.Hapi 5: Përdorni Rivendosjen e Sistemit Windows për të "Undo" ndryshimet e fundit të sistemit.


Rivendosja e Sistemit të Windows ju lejon të "ktheheni në kohë" me PC tuaj për të rregulluar problemet e skype.exe. Rivendosja e sistemit mund të kthejë skedarët e sistemit dhe programet në kompjuterin tuaj në kohën kur gjithçka funksionoi mirë. Kjo mund të ju ndihmojë potencialisht të shmangni disa orë dhimbje koke për zgjidhjen e problemeve që lidhen me gabimet EXE.


Ju lutemi vini re: përdorimi i rimëkëmbjes së sistemit nuk do të ndikojë në dokumentet, imazhet ose të dhënat tuaja të tjera.

Për të përdorur Rivendosjen e sistemit (Windows XP, Vista, 7, 8 dhe 10) :

 1. Klikoni në butonin Start .
 2. Në shiritin e kërkimit, vendosni "Restaurimi i Sistemit" dhe shtypni ENTER .
 3. Në dritaren e rezultateve, klikoni Rivendosja e Sistemit .
 4. Vendosni fjalëkalimin e administratorit (kur ju kërkohet).
 5. Ndiqni udhëzimet e magjistarit për të zgjedhur një pikë rikuperimi.
 6. Rikuperoni kompjuterin tuaj.

Hapi 6: ininstaloni dhe Rinstaloni Programin Skype të Asociuar me Skype.exe


Udhëzime për Windows 7 dhe Windows Vista:

 1. Hapni Programet dhe Karakteristikat duke klikuar në butonin Start .
 2. Klikoni Control Panel në menunë në të djathtë.
 3. Klikoni Programet .
 4. Klikoni Programet dhe Karakteristikat .
 5. Gjeni skype.exe nën kolonën Emri .
 6. Klikoni në hyrjen Skype .
 7. Klikoni butonin Delete në menunë e sipërme të shiritit.
 8. Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar çinstalimin e programit tuaj të lidhur me skype.exe .

Udhëzimet për Windows XP:

 1. Hapni Programet dhe Karakteristikat duke klikuar në butonin Start .
 2. Klikoni në panelin e kontrollit .
 3. Klikoni Shto ose Hiq Programet .
 4. Gjeni programin e lidhur me skype.exe ( p.sh. Skype) nën listën e Programeve të Instaluar Aktualisht .
 5. Klikoni në hyrjen Skype .
 6. Klikoni në butonin Delete në të djathtë.
 7. Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar çinstalimin e programit tuaj të lidhur me skype.exe .

Udhëzimet për Windows 8:

 1. Vendosni treguesin e miut në pjesën e poshtme të majtë të ekranit për të shfaqur një imazh të menusë Fillimi .
 2. Klikoni me të djathtën për të hapur menunë startuese .
 3. Klikoni Programet dhe Karakteristikat .
 4. Gjeni programin shoqërues të skype.exe (p.sh. Skype) në kolonën Emri .
 5. Klikoni në hyrjen Skype .
 6. Klikoni Fshi / Ndrysho në menunë e sipërme të shiritit.
 7. Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar çinstalimin e programit tuaj të lidhur me skype.exe .

Pasi të keni instaluar me sukses programin tuaj të lidhur me Skype.exe (p.sh. Skype), instaloni përsëri programin sipas udhëzimeve të Skype Technologies SA.


Këshillë: Nëse jeni pozitiv që gabimi juaj EXE ka të bëjë me një program specifik të Skype Technologies SA, çinstalimi dhe riinstalimi i programit tuaj të lidhur me Skype.exe ka të ngjarë të jetë zgjidhja për problemin tuaj.


Hapi 7: Ekzekutoni një kontroll të skedarit të sistemit Windows ("sfc / skannow")


Kontrolluesi i skedarëve të sistemit është një mjet i dobishëm i përfshirë me Windows që ju lejon të skanoni dhe rivendosni korruptimet në skedarët e sistemit të Windows (përfshirë ato që lidhen me Skype.exe). Nëse mjeti i kontrolluesit të skedarëve të sistemit gjen një problem në një EXE ose skedar tjetër të rëndësishëm të sistemit, do të përpiqet të zëvendësojë skedarët problematikë automatikisht.

Për të ekzekutuar një skanim të skedarëve të sistemit ( Windows XP, Vista, 7, 8 dhe 10 ):

 1. Klikoni në butonin Start .
 2. Shkruajni " komandën " në shiritin e kërkimit ... NUK SHTYPI HYRNI PARA !
 3. Mbani çelësat CTRL-Shift në tastierën tuaj dhe shtypni ENTER .
 4. Do të shfaqet një kuti dialogu për qasje.
 5. Klikoni Po .
 6. Kutia e zezë hapet me një kursor që bie në sy.
 7. Shtypni " sfc / skannow " dhe shtypni ENTER .
 8. Kontrolluesi i skedarëve të sistemit do të fillojë skanimin për problemet e skedarit të Skype.exe dhe të tjera të sistemit (bëni durim - skanimi mund të zgjasë shumë kohë).
 9. Ndiqni udhëzimet në ekran.

Hapi 8: Instaloni të gjitha azhurnimet e disponueshme të Windows


Microsoft vazhdimisht azhurnon dhe përmirëson skedarët e sistemit Windows që mund të shoqërohen me skype.exe. Ndonjëherë, për të zgjidhur një problem EXE, thjesht duhet të azhurnoni Windows me paketën më të fundit të shërbimit ose copë-copë tjetër që lëshon Microsoft në baza të vazhdueshme.

Për të kontrolluar azhurnimet e Windows (Windows XP, Vista, 7, 8 dhe 10 ):

 1. Klikoni në butonin Start .
 2. Shtypni " azhurnimin " në shiritin e kërkimit dhe shtypni ENTER .
 3. Shfaqet kutia e dialogut Përditësimi Windows .
 4. Nëse ka azhurnime të disponueshme, klikoni në butonin Install Updates .

Hapi 9: Bëni një instalim të pastër të Windows


Kujdes: Duhet të theksojmë që riinstalimi i Windows do të jetë një detyrë shumë kohë dhe e avancuar për të zgjidhur problemet e Skype.exe. Për të shmangur humbjen e të dhënave, duhet të jeni të sigurt që keni rezervuar të gjitha dokumentet e rëndësishme, imazhet, programet e instalimit të programeve kompjuterike dhe të dhënat e tjera personale përpara se të filloni procesin. Nëse aktualisht nuk jeni duke kopjuar të dhënat tuaja, duhet t'i bëni menjëherë ( shkarkoni zgjidhjen e rekomanduar rezervë ) për të mbrojtur veten nga humbja e pakthyeshme e të dhënave.


Ju lutemi Shënim : Nëse gabimet e Skype.exe vazhdojnë të vazhdojnë pas një instalimi të pastër të Windows, problemi juaj EXE DUHET të jetë i lidhur me pajisje. Nëse ky është rasti, atëherë ka të ngjarë që ju do të duhet të zëvendësoni pajisjen e lidhur duke shkaktuar gabimin Skype.exe.


Emri i Skedarit: Skype.exe Versioni më i fundit i njohur: 6.11.0.102 Zhvilluesi: Skype Technologies SA Madhësia e Skedarit (Bytes): 20584608 Softuer: skype Sistemi operativ: Përshkrimi i Windows : Skype MD5: 58920e6a409046ba06548d9d139ce0f0 SHA1: A92982FA40E7B0D042B54B466EB365BDE400D788

Informacioni i sistemit operativ

Mesazhet e gabimit Skype.exe mund të ndodhin në cilindo nga sistemet operative të mëposhtme të Microsoft Windows:

 • Windows 10
 • Windows 8
 • Windows 7
 • Windows Vista
 • Windows XP
 • Windows ME
 • Windows 2000

A po përjetoni akoma çështje skype.exe?

Kontaktoni me ne në çdo kohë në rrjetet sociale për më shumë ndihmë:Instaloni produkte opsionale - WinThruster (Solvusoft) | leje | Politika e privatësisë | kushtet | heqje


Rreth autorit: Jay Giter ( Jay geater ) është presidenti dhe CEO i Solvusoft Corporation, një kompani globale softuerësh me fokus në programet inovative të shërbimit. Gjatë gjithë jetës së tij ai ishte shumë i dashur për kompjuterët dhe i do gjithçka që lidhet me kompjuterët, softuerët dhe teknologjitë e reja.
Pse kam gabime në skedarët exe?
Kur ndodhin gabimet në skedarët EXE?
Exe?
Exe?
Cilat janë skedarët EXE?
Kur ndodhin gabimet në skedarët EXE?
Exe?