Како брзо да се откажете од претплатата во vk. Како да се отпишете од личност во В.К.

  1. Како да се отпишете од лице во VK преку телефон
  2. Отпишете се на корисничката страница
  3. Втор начин
  4. Лекција за видео: како брзо да се откажете од претплатите на vk
  5. Од билтени за електронска пошта
  6. Од некој корисник

Активните корисници на социјалната мрежа ВКонтакте често додаваат пријатели од интерес на своите пријатели, кои за возврат можат да бидат оставени како следбеници. Во исто време, останува можно да ги видите ажурирањата на лицето на кое сте претплатени, но тој не се појавува во списокот на вашите пријатели. Како да се отпишете од такви луѓе е опишано во нашата статија.

Одиме на страницата до лицето чии ажурирања сакаме да ги откажеме. Под фотографијата го наоѓаме копчето "Отпишување" и смело кликнуваме на тоа. Готово, сега не ги гледате ажурирањата што се појавуваат на оваа личност на страницата.

Понекогаш се поставува прашањето, како да се отпишете од личност во В.К., доколку тој има ограничен пристап до неговата страница. За да го направите ова, продолжете на следниот начин:

  1. Одиме во „Мои пријатели“
  2. Во паѓачката листа погоре, изберете „Апликации до пријатели“, а потоа изберете „Излез“.
  3. Appearе се појави список на луѓе што ги следите. Следно на профилот има копче „Откажи ја апликацијата и откажување на претплатата“, кое треба да го кликнеш за да ја одиграш наведената акција.


Следно на профилот има копче „Откажи ја апликацијата и откажување на претплатата“, кое треба да го кликнеш за да ја одиграш наведената акција

Ако некое лице едноставно ве избриша од пријателите, но ажурирањата на неговата страница сè уште се појавуваат во изворот на вашите вести, тоа значи дека сте останале во неговите претплатници. За да го надминете проблемот, треба да отидете на "Апликации за пријатели", потоа во "Појдовни апликации", да ја пронајдете потребната личност од списокот и да кликнете на копчето "Отпишување".

Како да се отпишете од лице во VK преку телефон

Ако знаете Не можете да се претплатите на кого можете да се претплатите на едноставен, потврден начин: одете на страницата на корисникот и побарајте натпис „Ја испративте апликацијата.“, Кликнете еднаш на оваа порака и кликнете на пораката „Откажи ја апликацијата“. Готово - веднаш се откажавте од корисникот.

Ако не знаете кого следи, одете на вашата страница на телефон и побарајте го знакот „Претплати“, откако ќе кликнете на кој се појавува список на корисници со претплата. За да се откажете, едноставно кликнете на соодветното копче до профилот на корисникот.

Еве, всушност, се сите информации за тоа како да се отпишете од личност во социјалната мрежа ВКонтакте. Ова може да се направи со употреба на компјутер или телефон - во секој случај, оваа операција не трае многу време. Се препорачува периодично да го проверувате списокот со луѓе на кои сте претплатени, затоа што кога ќе бидете отстранети од пријателите, тие автоматски ви пренесуваат во статусот на претплатникот.

Веќе сфативме дека кога испраќате барање до некое лице како пријател, автоматски се префрлувате на статусот на неговиот претплатник (види). Сега ќе ги видите неговите ажурирања во вестите. Willе бидете во списокот на претплатници сè додека некое лице не ве додаде како пријател или ќе ги отстрани (види).

Но, вие самите можете да се премислите. И сега ќе ви покажам како да се откажете од некоја личност во В.К.

Отпишете се на корисничката страница

Одете на страницата до лицето на кое сте ја испратиле апликацијата. Може да се обидете повторно да му напишете за потребата да ве прифати како пријатели (види). Но, треба да дознаеме како да се откажеме од тоа.

Пронајдете ја аватарот на корисникот и кликнете на копчето „Вие сте претплатени“. Menuе се отвори мени - таму кликнете на "Отпишете се."

Втор начин

Отворете го делот "Пријатели". Одете во менито "Апликации за пријатели" и отворете го табулаторот "Излезни сандачиња". Еве ги сите корисници на кои сме претплатени. Само кликнете на копчето „Отпишување“.


Лекција за видео: како брзо да се откажете од претплатите на vk

Заклучок

Користете кој било од овие методи за да ја откажете апликацијата и да престанете да добивате кориснички ажурирања.


Вконтакте

Интернетот и социјалните мрежи се денес, како два цели делови на едно јаболко. Сега скоро секоја секунда е регистрирана во една или друга социјална мрежа. Комуникацијата со пријателите ни овозможува да извлечеме максимум од самиот процес. И разни забавувања, на пример, ВКонтакте, ќе ви дадат можност за добар и бесплатен извор на релаксација.

Од билтени за електронска пошта

VKontakte има таква функција. Ако некој е додаден на вашите пријатели или се појави некој друг значаен настан за вас, тогаш за вас понатаму е-пошта (што сте го внеле за време на регистрација или после) се испраќа писмо од соодветен тип: "Така, толку-корисник е додадена на вашите пријатели." Со текот на времето, ваквите „интересни“ писма акумулираат огромна сума, а вашето поштенско сандаче може да биде целосно полно.

Ако отидовте на вашата адреса за е-пошта и уште еднаш видовте дека повторно пристигнало писмо со нови ажурирања, не брзајте да очајувате. Можете да се откажете од овој интересен билтен многу брзо и едноставно. На крајот на писмото, обрнете го вашето драгоцено внимание на линијата "Може да го ограничите или откажете известувањето за е-пошта во поставките". Кликнете на врската и конфигурирајте како сакате.

Од некој корисник

Ја средивме адресата за е-пошта. Одиме понатаму. Една од најпопуларните карактеристики на Вконтакте е можноста да се претплатите на страниците на интересни луѓе. Ако некогаш сте се претплатиле на ажурирања, некои, на пример, познати личности, а сега тие веќе не ви се интересни (веќе немаат, на пример, интересни), тогаш веројатно се прашувате како да се откажете на социјалните мрежи ВКонтакте од овие веќе неинтересни страници?

За почеток, ќе треба да отидете на страницата на лицето од чија страница сакате да се откажете. Таму, под сликата на профилот, ќе го видите натписот „Вие сте претплатени“. Лебди над овој наслов и ќе го видиш соодветниот скокачки прозорец. "Вие му испративте на овој корисник барање за пријател и исто така се претплативте на ажурирања на неговата страница. Откажете." Тука на врската "Откажи" само треба да кликнете. Сè Сега, во вашите „вести“ нема да има повеќе информации од овој корисник. И вие, пак, нема да бидете наведени во неговите претплатници.
Ако сакате да се откажете од некои од вашите обожаватели, фанови, тогаш ќе треба да одите на страницата со вашите претплатници и да кликнете на крстот веднаш до аватарот на лицето што сакате да го избришете. После тоа, корисникот ќе биде отстранет од вашите претплатници. Исто така, ќе биде ставена во црната листа.

Сега знаете како да се откажете од VKontakte. Како што можете да видите, нема апсолутно ништо комплицирано во овие акции. Патем, ако не сакате лицето што сте се претплатиле на црната листа, по некое време, само избришете го од таму. Тој повеќе нема да биде претплатен на вашите ажурирања, но во исто време, тој нема да биде ниту на црната листа. Таков мал трик. За да отстраните корисник од црната листа, одете на вашата страница VK, а потоа одете на "Мои поставки", изберете го табулаторот "Црната листа", пронајдете го саканиот корисник во оваа листа (можете дури и да го користите пребарувањето) и кликнете на копчето "Отстрани од списокот", кое сместена веднаш до аватарот и името на корисникот.

Здраво дами и господа, ајде да разговараме за болно ?! Еве, ќе разгледаме: како да се откажете од ВКонтакте од личност, како да откриете кој се претплатил од ВКонтакте - кој од вашите пријатели ве испушти како претплатници, како да се откажете од групите VKontakte на јавни страници, игри, апликации и наметливи вести.

На вашето внимание ќе ви бидат понудени неколку начини да го решите проблемот со претплатниците, како и мала дигресија во историјата за почетници. До 2011 година, во ВЦ, под аватар на која било страница, имаше две копчиња - „претплатете се на ажурирања“ и „додајте на пријатели“, кои според мое мислење поточно и правилно ги делеле познатите, интересни писатели и оние кои сакаат да комуницираат и да се дружат. Во октомври, правото на избор беше донесено - пријателите и претплатниците беа заслепени во една голема „грамада“, започна ерата на „Говожвезни“ ...

Како да се претплатите на VKontakte.
Доволно е да кликнете на копчето „Додај на пријатели“, вие автоматски станувате претплатник и ова не е важно дали лицето ви возвраќа или ја игнорира вашата понуда. Вие исто така станувате претплатник ако сте лукав. Ве прашав да бидете пријатели, а после неколку дена ве отстранивте од овие.

Сега не е воопшто неопходно да се напише добро, да се направи вашата страница интересна, само да се додадат на вашите пријатели и потоа тивко да ги испуштите во претплатници, и тоа е сè - популарната страница „govnozvezdy“ е подготвена. Со вакво крцкање на зглобот, претплатниците на ВКонтакте од проф. фитнесот се претвори во показател за црвеноста на поединецот.

How1 Како да се откажете од VKontakte од личност.
Ако одредена личност ве сакаше, одиме на страницата на овој корисник, обрнуваме внимание на колоната со аватар, гледаме во тоа. Seeе видите неколку секции: пријатели, пријатели на Интернет, интересни страници, а потоа четири врски. Клучот е да се отстранат од пријателите, да кликнете и да почекате да се освежи страницата. Appearе се појават уште две врски, кликнете на - блок ... за да не можете само да се откажете од ВКонтакте од личноста, да се ослободите од претплатата, туку и да го затворите целосниот пристап на штетниците до вашата страница. Тој не може да ви пишува, но дури и да ги погледне вашите белешки на идот.

How2 Како да дознаете кој се откажал од VKontakte.
Со цел да откриете кој безумно ве фрлил во претплатниците на VKontakte - отворете ја вашата страница. Лево од аватарот, кликнуваме на врската - „Мои пријатели“, во ажурираниот прозорец надесно, гледаме уште три - „Сите пријатели“, „Пријатели на Интернет“, кликнете на - „Апликации за пријатели“. Уште три ќе се појават под него, кликнете на - „Појдовни барања“.

Gangе се отвори целата банда на лукаво „гановзвези“ пред вас, токму овие ѓаволи ги бараа вашите пријатели, а потоа тивко ве испуштија во претплатниците на контактот. За повеќето арогантни, можете да примените метод бр. 1, за оние кои немаат глупости на вашата страница, користете го копчето "Откажи апликација и откажување на претплатата". Како што можете да видите, не е толку тешко да откриете кој се претплатил од VKontakte, повремено проверувајте ги појдовните апликации, не дозволувајте да лази, социјална мрежа ќе биде малку почиста.

How3 Како да се откажете од претплатата VKontakte.
Овој метод се применува на јавни страници на корисници (аналогни групи) на кои сте се претплатиле на барање на некој или личен интерес. Можете да ги видите на дното на колоната со аватар - „Интересни страници“. За да се откажете од страниците, наоѓаме веднаш под аватарот „Мои претплатници“ - кликнете.

Се појавува прозорец со копчиња: „Претплатници“ се оние кои аплицирале за пријатели и сè уште не го добиле вашето одобрение, „Интересни страници“ се оние што ги следите, кликнете. За да се ослободите од претплатата на заборавените страници на VKontakte, кликнете на зборот „Отпишете се“. Така, ќе се ослободите од приливот на непотребни вести и пораки.

How4 Како да се отпишете од групите VKontakte.
Откако ќе се пријавивте за да откриете кој се претплатил на ВКонтакте, се перел од „starsвездите“ на контактот, непотребните јавни страници, препорачувам да не застанете тука и да продолжите да се борите против спам на информации. Нема да биде излишно да се откажете од групите VKontakte за кои сте изгубиле интерес. Повторно, обрнете внимание на менито лево од аватарот, кликнете на "Мои групи", кликнете на името што е излишно. И сега десно од сликата на групата кликнуваме - „Остави ја групата“.

Следно, во менито лево, повторно кликнете на фразата „Мои групи“, изберете ја следната „жртва“…. На толку едноставен начин можете да се откажете од непотребни групи на VKontakte и да оставите претплата само на оние што навистина ве закачиле.

За откажување претплати од групи, не препорачувам да користите програми од трети страни и апликации ала ботовод - во најдобар случај, добијте забрана за две недели, во најлош случај ќе бидете откажани од контакт засекогаш. Како што велат - држете се подалеку од гревот, обидете се да се откажете од групите VKontakte со пенкала, ќе биде и посигурен и безболен.

Бр. 5 Како да се отпишете од игри и апликации на VKontakte.
Досадни игри што станаа непотребни апликации VKontakte се исто така информативни ѓубре. Можете да се ослободите од какво било новости и потсетници со кликнување на копчето во менито - „Апликации“. Во прозорецот што се отвора, на горниот дел, наоѓаме „Мои апликации“ и „Сигнали“. Во апликациите, преместете го покажувачот на глувчето на горниот десен агол на рамката со апликации, се појавува крст, кликнете и направете збогум.

Во сигнали, ние едноставно можеме да ги блокираме предупредувањата од одредена апликација. Ако не го видите копчето „Апликации“, кликнете на „Мои поставки“ - „Општо“, проверете ги менито што ви требаат, освежете ја страницата.

Тоа е сè, сега знаете како да се откажете од ВКонтакте од некоја личност, како да откриете кој се претплатил или поточно - дрско ве фрлил во претплатници, како да се откажувате од групите игри и апликации на ВКонтакте. Користете го знаењето во корист на себе и на луѓето. Среќно

Со почит
Денкер

Здраво дами и господа, ајде да разговараме за болно ?