Како да се откажете од ажурирања во контакт. Како да се отпишете од личност во В.К.

  1. Од испраќање до електронска пошта
  2. Од некој корисник
  3. Отпишете се на корисничката страница
  4. Втор начин
  5. Лекција за видео: како брзо да се откажете од претплатите од луѓето во VK
  6. Како да се отпишете од лице во VC преку телефон

Интернетот и социјалните мрежи денес се како два цели делови на едно јаболко. Сега скоро секоја секунда е регистрирана во одредена социјална мрежа. Комуникацијата со пријателите ни овозможува да добиеме максимално задоволство од самиот процес. Различна забава, како што е ВКонтакте, ќе ви овозможи да имате добар и бесплатен извор на рекреација.

Од испраќање до електронска пошта

VKontakte има таква функција. Ако некој ви се додаде како пријател или некој друг значаен настан ви се случува, тогаш е-пошта (кое сте го внеле за време на регистрација или после) се испраќа писмо од соодветен тип: „Таков корисник е додаден на вас како пријател“. Со текот на времето, ваквите „интересни“ писма акумулираат огромна сума, а вашето поштенско сандаче може да биде целосно полно.

Ако дојдовте на вашата адреса за е-пошта и уште еднаш видовте дека писмото со нови ажурирања повторно ви дојде, не брзајте да очајувате. Отпишете се од овој интересен билтен што можете многу брзо и едноставно. На крајот на писмото, обрнете го вашето драгоцено внимание на редот „Може да го ограничите или откажете предупредувањето за Е-пошта во поставките“. Кликнете на врската и прилагодете како сакате.

Од некој корисник

Подредовме адреса на е-пошта . Одиме понатаму. Една од најпопуларните карактеристики на Вконтакте е можноста да се претплатите на страници на интересни луѓе. Ако некогаш сте се претплатиле на ажурирања, некои, на пример, познати личности, и сега тие веќе не се интересни за вас (веќе ги нема, на пример, интересни), тогаш веројатно се прашувате како да се откажете во социјалната мрежа ВКонтакте од овие веќе неинтересни страници?

За да започнете, ќе треба да отидете на страницата на лицето од чија страница сакате да се откажете. Таму, под аватарот, ќе го видите натписот „Вие сте претплатени“. Глувчето над овој натпис и ќе го видите соодветниот скокачки прозорец. "Вие испративте барање за пријател до овој корисник и исто така се претплативте на ажурирањата на неговата страница. Откажи". Еве повикување на "Откажи" само треба да кликнете. Сè Сега, во твојата „вест“ нема повеќе информации од овој корисник. И вие, пак, нема да бидете наведени во неговите претплатници.
Ако сакате да се откажете од некој вид на вашиот вентилатор, вентилатор, тогаш ќе треба да одите на страната со вашите претплатници и да кликнете на крстот до аватарот на лицето што сакате да го избришете. После тоа, корисникот ќе биде отстранет од вашите претплатници. И, исто така, ќе бидат ставени во црната листа.

Како да се откажете од претплатата VKontakte што сега знаете. Како што можете да видите, нема апсолутно ништо тешко во овие акции. Патем, ако не сакате лицето кое сте го „запишале“ да биде на црната листа, по некое време, едноставно тргнете го од таму. Тој повеќе нема да се претплаќа на вашите ажурирања, но, во исто време, тој нема да биде ниту на црната листа. Таков е малиот трик. За да отстраните корисник од црната листа, одете на вашата страница VKontakte, потоа во "Мои поставки", изберете го табулаторот "Црната листа", пронајдете го саканиот корисник во оваа листа (можете дури и да го користите пребарувањето) и кликнете на копчето "Отстрани од списокот" сместена веднаш до аватарот и името на посакуваниот корисник.

Веќе сфативме дека кога испраќате барање за пријател на личност, автоматски сте префрлени во статусот на неговиот претплатник (види). Сега ќе ги видите неговите ажурирања во вестите. Да се ​​биде на списокот на претплатници, ќе бидете се додека лицето не ве додаде како пријател, или ќе ве отстрани (види).

Но, вие самите можете да се премислите. И сега ќе ви покажам како да се откажете од некоја личност во ВЦ .

Отпишете се на корисничката страница

Одете на страницата до лицето на кое сте ја испратиле апликацијата. Може да се обидете повторно да му напишете за потребата да ве однесе како пријател (види). Но, треба да дознаеме како да се откажеме од тоа.

Под аватарот на корисникот, пронајдете и кликнете на копчето "Вие сте претплатени". Willе се отвори менито - таму кликнете на "Отпишување".

Втор начин

Отворете го делот "Пријатели". Одете во менито „Барања на пријатели“ и отворете го табулаторот заминување. Еве ги сите корисници на кои сме претплатени. Само кликнете на копчето "Отпишување".


Лекција за видео: како брзо да се откажете од претплатите од луѓето во VK

Заклучок

Користете кој било од овие методи за да ја откажете апликацијата и да престанете да добивате кориснички ажурирања.


Вконтакте

Активните корисници на социјалната мрежа Вконтакте често додаваат пријатели на луѓе кои се заинтересирани за нив, кои можат да ги остават како претплатници. Во исто време, можно е да гледате ажурирања на лицето на кое сте претплатени, но не е прикажано во вашата листа на пријатели. Како да се отпишете од такви луѓе е опишано во нашата статија.

Одете на страницата до лицето, од ажурирањата за кои сакаме да се откажеме. Под фотографијата го наоѓаме копчето „Отпишување“ и смело кликнуваме на тоа. Готово, сега не ги гледате ажурирањата што се појавуваат оваа личност на страницата.

Понекогаш се поставува прашањето како да се отпишете од личност во В.К., ако тој има ограничен пристап до неговата страница. За да го направите ова, продолжете на следниот начин:

  1. Одиме во „Мои пријатели“
  2. Изберете во паѓачката листа "Барања до пријатели", а потоа изберете "Излез".
  3. Appearе се појави список со луѓе на кои сте претплатени. До профилот има копче „Откажи барање и откажување на претплатата“, кое треба да го кликнеш за да ја одиграш одредената акција.


До профилот има копче „Откажи барање и откажување на претплатата“, кое треба да го кликнеш за да ја одиграш одредената акција

Ако некое лице едноставно ве избриша од пријателите, но неговите ажурирања на страниците сè уште се појавуваат во вестите за информации, тоа значи дека сте останале во неговите претплатници. За да го надминете проблемот, одете на „Барање пријатели“, а потоа во „Појдовни барања“, пронајдете ја потребната личност од списокот и кликнете на копчето „Отпишување“.

Како да се отпишете од лице во VC преку телефон

Ако знаете На кого се претплаќате, можете да се претплатите на едноставен, докажан начин: одете на страницата на корисникот и пронајдете натпис „Вие сте испратиле барање.“ Под аватар, кликнете еднаш на оваа порака и кликнете на пораката „Откажи барање“. Готово - веднаш се откажавте од корисникот.

Ако не знаете на кого сте претплатиле, одете на вашата страница на вашиот телефон, побарајте натпис „Претплати“, откако ќе кликнете на кој список на корисници со вашата претплата. За да се откажете, едноставно кликнете на соодветното копче до профилот на корисникот.

Тука, всушност, сите информации за тоа како да се отпишете од личност на социјалната мрежа V Kontakte. Ова може да се направи со употреба на компјутер или телефон - во секој случај, оваа операција не трае многу време. Периодично се препорачува да го проверувате списокот со луѓе на кои сте претплатени, затоа што кога ќе бидете отстранети од пријателите, тие автоматски се префрлаат во статусот на претплатникот.

Здраво дами и господа, ајде да разговараме за болно ?! Тука ќе разгледаме како да се откажете од ВКонтакте од личност, како да откриете кој се претплатил од ВКонтакте - кој од пријателите би ве исфрлил како претплатник, како да се откажете од групите ВКонтакте јавни страници , игри, апликации и наметливи вести.

На вашето внимание ќе ви бидат понудени неколку начини за решавање на проблемот со претплатниците, како и - за почетниците малку увид во историјата. До 2011 година, во ВЦ под аватар на која било страница имало две копчиња - „претплатете се на ажурирања“ и „додајте како пријатели“, кои според мое мислење поточно и правилно ги делеле познатите, интересни писатели и оние кои сакаат да комуницираат и да бидат пријатели. Во октомври, правото на избор беше одземено - пријателите и претплатниците беа заслепени во една голема „грамада“, започна ерата на „Говожвезд“ ...

Како да се претплатите на VKontakte.
Доволно е да кликнете на копчето „Додај на пријатели“, вие автоматски станувате претплатник и тоа не зависи од тоа дали лицето ви возвраќа или ја игнорира вашата понуда. Вие, исто така, станувате претплатник, ако некој slyly.opy ве праша за вас како пријател, и по неколку дена ве отстрани од нив.

Сега не е воопшто неопходно да се напише добро, да се направи вашата страница интересна, доволно е да додадете илјадници на вашите пријатели, а потоа тивко да ги испуштите во претплатници и тоа е сè - популарната страница за срање е подготвена. Значи со мало движење на рацете претплатници на ВКонтакте од мерката на проф. фитнесот стана индикатор за црвливоста на личноста.

How1 Како да се откажете од VKontakte од личност.
Ако ти посака одредена личност , одете на страната на овој корисник, обрнете внимание на колоната со аватарот, движете ги очите на тоа надолу. Seeе видите неколку секции: пријатели, пријатели на Интернет, интересни страници, а потоа четири врски. Клучот е да се отстранат од пријателите, да кликнете и да почекате да се освежи страницата. Appearе се појават уште две врски, кликнете на - блок ... за да не можете само да се отпишете од личност на VKontakte, да се ослободите од претплатата, туку и да ги затворите целосен пристап штетници на вашата страница. Тој нема да може да ви пишува, но дури и да ги погледне вашите белешки на идот.

How2 Како да дознаете кој го откажал Вконтакте.
Со цел да откриете кој ве повиканливо ви паднал во претплатници на Вконтакте, отворете ја вашата страница. Лево од аватарот, кликнете на врската - „Мои пријатели“, во ажурираниот прозорец надесно, гледаме уште три - „Сите пријатели“, „Интернет пријатели“, кликнете на - „Барања од пријатели“. Под него ќе има уште три, ние притискаме на - "Апликации за појдовни".

Пред да ја отворите целата банда на лукаво. „Говозвезд“, овие многу ѓаволи ве прашаа како пријател, а потоа тивко ве испуштија во претплатниците за контакт. За особено арогантни, можете да го примените методот број 1, за оние што не се одвратија на вашата страница - користете го копчето "Откажи ја апликацијата и откажи се". Како што можете да видите, не е толку тешко да откриете кој се претплатил од Вконтакте, од време на време проверувајте појдовни барања, не дозволувајте да се рашири гниење, социјална мрежа ќе биде малку почиста.

How3 Како да се откажете од претплатата vkontakte.
Овој метод се применува на јавните страници на корисниците (слично на групите) на кои сте се претплатиле на барање на некој или личен интерес. Можете да ги видите на дното на колоната со аватарот - " Интересни страници ". За да се откажете од страниците, наоѓаме веднаш под аватарот „Моите претплатници“ - кликнете.

Се појавува прозорец со копчиња: „Претплатници“ се оние кои доставиле апликација да бидат пријатели и сè уште не го добиле вашето одобрение, „Интересни страници“ се оние на кои сте претплатени, кликнете. Да се ​​ослободиме од претплатата заборавени страници VKontakte кликнете на зборот "Отпишете се". На овој начин ќе се ослободите од приливот на непотребни новости и пораки.

How4 Како да се отпишете од групите VKontakte.
Откако ќе се пријавивте за да откриете кој се претплатил од ВКонтакте, измиен од „starsвездите“ на контакт, дополнителни јавни страници, препорачувам да не застанувате во постигнатото и да продолжите со борбата против спам на информации. Исто така е корисно да се откажете од групите VKontakte на кои сте изгубиле интерес. Повторно, обрнете внимание на менито лево од аватарот, кликнете на "Мои групи", кликнете на името на дополнителниот. И сега, десно од сликата на групата, притискаме - „Излези од групата“.

Следно, во менито од лево, повторно кликнете на фразата "Мои групи", изберете ја следната "жртва" .... На толку едноставен начин, можете да се откажете од непотребни групи на VKontakte и да оставите претплата само на оние што навистина ве закачиле.

За откажување претплати од групи, јас не препорачувам користење програми од трети страни И апликациите ала ботовод - во најдобар случај, забранете се за две недели, во најлош случај ќе бидете otpishit од контакт засекогаш. Како што велат - држете се подалеку од гревот, обидете се да се откачите од вашите VKontakte групи со пенкала, тоа ќе биде посигурно и безболно.

How5 Како да се отпишете игри и апликации VKontakte.
Досадни игри што станаа непотребни апликации VKontakte се исто така информативни ѓубре. Можете да се ослободите од сите видови вести и потсетници со кликнување на копчето на менито - "Апликации". Во прозорецот што се отвора, одозгора, ќе најдеме „Мои апликации“ и „Сигнали“. Во апликациите, преместете го покажувачот на глувчето во горниот десен агол на рамката со апликации, се појавува крст, кликнете и направете збогум.

Во сигнали, едноставно можеме да го блокираме испраќањето на сигнали од специфична апликација . Ако не го видите копчето „Апликации“, кликнете на - „Мои поставки“ - „Општо“, проверете ги потребните елементи од менито, освежете ја страницата.

Тоа е сè, сега знаете како да се откажете од ВКонтакте од личност, како да откриете кој се претплатил или поточно, дрско ве испуштил во претплатници, како да се откажувате од игри и апликации на ВКонтакте. Користете го знаењето во корист на себе и луѓето. Среќно!

Со почит
Денкер

Здраво дами и господа, ајде да разговараме за болно ?