Кава в кавоварці: Проста інструкція з онлайн калькулятором

  1. Готуємо фільтр-кави: Крок перший
  2. крок другий
  3. крок третій
  4. Ідеально для Крапельного кави
  5. крок четвертий
  6. крок п'ятий
  7. крок шостий
  8. Приємного кавування!

Придуманий в 1908 році німецькою домогосподаркою Соф'ян Мелліті Бенц , Цей простий спосіб приготування кави став популярним у всьому світі. Крапельна кавоварка, завдяки своєму принципу роботи, не впливає на якість напою. З правильним співвідношенням кількості кави і води, можна варити однаково смачну каву і в кав'ярні і в простій кавоварці будинку. Інші назви цього напою: Фільтр-кава, Регуляр і навіть, іноді Американо!

Цікавий факт: фільтр кави vs американо! Все почалося з американських солдатів і їх любові до чорного фільтр кави.

Напій, який готують в Еспрессо-машині, отримав назву "Американо", під час 2-ї Світової війни при окупації Італії військами США. Американські солдати, сумує за батьківщиною і чорної кави, замовляли в Італійських кафе, незвично міцний для них "Еспрессо" і розбавляли його гарячою водою, що б напій став схожий на фільтр-кави. Тоді то, Італійські бариста і прозвали його "Американо" (що означає: Американський), і записали рецепт: "божественний Еспрессо розбавити окропом до невпізнання".

Готуємо фільтр-кави: Крок перший

Користуватися кавоваркою простіше-простого. Налийте в резервуар кавоварки необхідну кількість води. Заварювати Регуляр краще на бутильованої або фільтрованої воді. Не страшно, якщо ви наллє води більше, ніж бажаєте отримати напою - ви можете зупинити кавоварку в процесі приготування, просто стежте, щоб вода в резервуарі була свіжою.

крок другий

У бункер для кави встановіть паперовий або сітчастий фільтр. Ми вважаємо, що використання паперових фільтрів гігієнічніше, хоча і трохи менш екологічно.

крок третій

Розуміли 60 грамів кави на кожен літр напою, а скільки покласти кави вам підкаже наш калькулятор. Для краплинної кавоварки краще вибирати яскраві сорти з вираженою кислотністю . Крупність помелу потрібна, як для пуровера , Як велика морська сіль.

Ідеально для Крапельного кави

Нікарагуа Роял SHG

Кава з солодкуватим фруктовим букетом. Легка кислинка Зелона яблука і солодкість Груші надають м'якість і не дають цього сорту набриднути.

480 ₽


(кава в зернах, 300 гр.)

Замовити

Замовити

крок четвертий

Пересипьте мелену каву в установлений фільтр, злегка розрівняйте поверхню.

крок п'ятий

Встановіть на місце колбу для готового напою і натисніть кнопку включення кавоварки.

крок шостий

Залишається почекати 4-5 хвилин, поки що бадьорить ароматний напій готується і наливається в колбу.

Цікавий факт: Якраз через небажання чекати, поки звариться цілий графин кави, Аллан Адлер і придумав Аеропресс .

Цікавий факт: Якраз через небажання чекати, поки звариться цілий графин кави, Аллан Адлер і придумав   Аеропресс

Приємного кавування!

І пам'ятайте, що завжди є місце для експерименту - пробуйте різний зерно , Міняйте крупність помелу, спробуйте заварювати каву, покласти в колбу кілька кубиків льоду або часточки заморожених фруктів, щоб гарячий напій негайно охолоджувався і ставав особливо солодким.

Бонус: Агент Купер - Страшенно Хороший Кава! Твін Пікс

Новости