Коди стандарту Data Matrix

  1. Схожі зчитувачі штрих-кодів

Схожі зчитувачі штрих-кодів

Серія DataMan 300/360

DataMan 300/360 - самий багатофункціональний стаціонарний зчитувач, що забезпечує надійне зчитування широкого спектру одновимірних лінійних і двовимірних матричних кодів.

Серія DataMan 8050

Oснащени алгоритмами зчитування штрих-кодів світового класу Cognex і розроблені для застосування в несприятливих умовах заводського цеху.

Код стандарту Data Matrix являє собою двомірний матричний код, за допомогою якого можна кодувати дуже великі обсяги даних в компактному просторі. Його використовують в різних цілях, в тому числі в аерокосмічній промисловості, для маркування компонентів, в оборонній промисловості, для поштових відправлень та друкованих ЗМІ.

Оформити оптовий замовлення зчитувачів штрих-кодів

Специфікації: У коді стандарту Data Matrix можна кодувати до 2335 букв і цифр або - до 3116 числових. Код складається з декількох блоків чорних і білих клітин, які представлені у формі або квадратного, або прямокутного образу. Крім того, кожен код стандарту Data Matrix має як код пошуку по периметру, так і образ синхронізації. У коді також можна кодувати символи великих і малих розмірів. По краях кожного коду стандарту Data Matrix знаходиться біле поле.

Переваги: Код стандарту Data Matrix можна зчитувати навіть при його частковому пошкодженні до 40% завдяки вбудованій системі корекції помилок. Також можливо кодувати літери, числові дані і інші символи ASCII.

Недоліки: Навіть при наявності можливості кодувати безліч символів, набагато більше, ніж в більшості одновимірних штрихкодах, код стандарту Data Matrix і раніше має загальне обмеження за кількістю символів, і тому непрактичний для довгого повідомлення.

Схожі штрих-коди:
QR-код - також складається з блоків чорних і білих клітин поряд з образами пошуку.

Новости