Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

  1. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків Коляски для двійні - 11 кращих моделей...
  2. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  3. Поради при покупці коляски для двійні
  4. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків
  5. Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація
  6. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  7. Поради при покупці коляски для двійні
  8. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків
  9. Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація
  10. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  11. Поради при покупці коляски для двійні
  12. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків
  13. Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація
  14. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  15. Поради при покупці коляски для двійні
  16. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків
  17. Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація
  18. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  19. Поради при покупці коляски для двійні
  20. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків
  21. Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація
  22. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  23. Поради при покупці коляски для двійні
  24. Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків
  25. Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація
  26. Найпопулярніші моделі колясок для двійні
  27. Поради при покупці коляски для двійні

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Маша:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Марійка:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Марійка:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Марійка:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Марійка:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Марійка:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Коляски для двійні - 11 кращих моделей та відгуки батьків

Коляски для двійні - 11 кращих моделей 2014 для Ваших двійнят

Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше Коли в Вашій родині «подвійне» поповнення, тоді і турбот подвійно більше. Двійнята в наш час явище не зовсім часте, хоча багато жінок і хочуть зачати двійню , Тому і вибір колясок , Ліжечок та іншого важливого інвентарю ускладнюється. У цій статті ми пояснимо всі нюанси підбору коляски для двійнят так, щоб Вам було максимально просто вибрати саме те, що потрібно Вам.

Зміст статті:

Коляски для двійні: конструкція, функції, експлуатація

Двомісні коляски призначені для двійні, а також для дітей, різниця у віці яких порівняно невелика. Коляски для двійні мають ту ж класифікацію, що і одномісні моделі. Крім цього, їх додатково можна розділити по типу розташування дітей на:

  • Коляски, в яких діти розташовані пліч-о-пліч, тобто сидіння або люльки встановлені на рамі паралельно одна відносно одної. Діти, перебуваючи в такій колясці, мають однаковий кут огляду, розташовуються на однаковій відстані від мами. У той же час, підросли двійнята часто хуліганять один з одним, заважають один одному спати. Коляски даного типу можуть мати одну загальну люльку або дві здвоєні люльки. Останній варіант переважно, оскільки є можливість відрегулювати кожну люльку індивідуально для кожної дитини;
  • Коляски, в яких сидіння розташовані один за одним. Це стосується прогулянкових варіантів. Коляска даного типу вужча і маневрена, але сидить ззаду дитина обмежений, йому нічого не видно з-за сидячого спереду. Існує проблема при розкладанні переднього сидіння до «лежачого» положення. В цьому випадку малюкові, що сидить позаду, зовсім не залишиться місця для ніг;
  • Коляски, в яких діти розташовані спиною до спини. Модель не дуже зручна для батьків, так як виникають проблеми при її транспортуванні. Діти не бачать один одного, це теж може створювати деякі проблеми, якщо малюки постійно хочуть спілкуватися один з одним. І навпаки, маленьким забіякам піде на користь короткочасна розлука.

Переваги колясок для двійні:

  • Компактність. Коляска для двійні займає набагато менше місця, ніж два одномісні коляски;
  • Економічність. Як правило, коляски для двійні набагато дешевше, ніж дві аналогічні одномісні моделі;
  • Зручність експлуатації. Це особливо актуально для тих мам, які гуляють з малюками на самоті. Гуляти з двома колясками в цьому випадку неможливо. А з коляскою для двійні мама може одна впоратися з двома дітьми.

Недоліки колясок для двійні:

  • Велика вага. Особливо це стосується трансформерів і моделей з люльками;
  • Погана маневреність. Як би там не було, а коляски для двійні більш неповороткі, ніж одномісні екземпляри;
  • Чи не входять в стандартний пасажирський ліфт.

Найпопулярніші моделі колясок для двійні

Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo
Коляска для двійні 2 в 1 Tako Jumper Duo

Коляска Tako Jumper Duo неспроста користується великою популярністю - в цьому агрегаті продумано все до дрібниць, щоб прогулянки мами з малюками були комфортні і безпроблемні.

Люльки для крихт мають регульовані підголівники. Козирки на колисках захистять малюків від вітру і яскравого сонця. На колисках є зручна ручка, і вони можуть використовуватися, як перенесення. Модулі закріплюються на рамі в різних напрямках - по ходу і проти руху, незалежно один від одного.

Два прогулянкових блоки, які входять в комплектацію коляски, мають регульовані спинки і підніжки. На ніжки малюків в холодну погоду можна накинути зручні теплі чохли. Два дощовика захистять малюків і модулі від дощу і вітру, а п'ятиточкові ремені безпеки утримають на місці самих непосидючих крихіток.

Середня вартість моделі Tako Jumper Duo 2 в 1 - 20500 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Tako Jumper Duo:

Світлана:

Купили цю коляску своїм малюкам - і не нарадуємося. Дуже зручна, красива, і, в порівнянні з аналогічними, недорога.

Марія:

Коляска дуже зручна, підтверджую. Але у нас чомусь швидко зламалася амортизація на колесах, і тепер стало майже неможливо піднімати її на бордюр. Ще один недолік - капюшони, коли відкриті, не фіксуються - один з них сам закривається при їзді, доводиться постійно поправляти.

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo
Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo

Коляска для двійні 2в1 Cozy Duo - дуже зручна і дуже маневрена модель для двійнят. Малюки розміщуються поруч один з одним, в колисках з правильним каркасом, які забезпечують для дитячих чутливих хребтів максимально правильне положення.

Сидіння для малюків можуть встановлюватися обличчям до мами або особою вперед. Коляска укомплектована двома чохлами для ніжок і двома дощовиками. Великі колеса забезпечують легкий рух навіть по поганих дорогах.

Середня вартість моделі Cozy Duo - 24400 рублів

Відгуки власників коляски 2в1 Cozy Duo

Ганна:

Побачила у подруги цю коляску - здивувалася, що таким великим агрегатом може керувати така маленька мама)). Коляска дійсно дуже маневрена - гуляємо з малюками без проблем, а дороги у нас не дуже хороші, тим більше, що часто ходимо по парку, де грунт і трава.

Олександр:

Якісна коляска, така собі робоча конячка, яка прослужить нам довго - поки сини не захочуть гуляти ніжками, без коляски.

Коляска для двійні Casualplay Stwinner

Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків Коляска для двійні Casualplay Stwinner, за відгуками батьків двійнят, є самою універсальною і зручною коляска для двох малюків.

Дитячий транспорт забезпечений зручною системою Unisystem, яка дозволяє батькам нескінченно комбінувати з положеннями дитячих колисок і сидінь. Конструкція коляски виконана з алюмінію, що надає їй міцність і стійкість, в поєднанні з легкістю.

Середня вартість моделі Casualplay Stwinner - 28000 рублів

Відгуки власників коляски Casualplay Stwinner:

Ольга:
Найкрасивіша і стильна коляска! Як виявилося, ще й дуже зручна. Єдиний недолік - взимку в передні колеса застряє сніг, важко їхати. Для зими коляска не передбачена.

Коляска для двійні Hauck Roadster Duo SL

Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків Hauck Roadster Duo SL - коляска прогулянкового типу для двох малюків. Має немаленькі габарити, але дуже маневрена і легко керована. Коляска має 4 великих колеса на амортизаційних підвісках, які забезпечують м'який хід навіть по поганій дорозі.

Колеса каучукові, вони не гримлять при русі - це забезпечить хороший сон дітей під час прогулянки і не буде дратувати в період неспання. Крісла, бампера, підніжки мають зручне регулювання. На дні коляска має велику корзину для іграшок і покупок під час прогулянки.

Середня вартість моделі Hauck Roadster Duo SL - 22000 рублів

Відгуки власників коляски Hauck Roadster Duo SL:

Михайло:

У нас погодки, використовуємо цю коляску - друзі віддали. Наскільки я знаю, у перших власників нарікань на цей транспорт не було. У нас же помічено, що коляска має незручну систему складання, ручки брудняться про колеса. Конструкція коляски сильно розхитана - і не тільки через те, що ми - другі власники. Коляска дісталася нам майже нової (колишні власники отримали в подарунок модель краще), а ось розхитування було виявлено відразу ж.

Коляска для двійні Bugaboo Donkey Twinn Oll Black

Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу Коляска Bugaboo Donkey Oll Black відноситься до колясок розряду преміум класу. Дуже стильна і красива, вона дуже зручна - як для мами, так і для малюків. Цю коляску легко перебудовувати в коляску для погодків, вона «зростає» разом з дітьми-двійнятами, а висока якість і продуманість всіх вузлів коляски дозволять експлуатувати її від народження дітей до того часу, коли малюки повністю відмовляться від власного транспорту на прогулянці.

Сидіння, люльки і автокрісла можна встановлювати в будь-якому положенні і в будь-якому їх поєднанні, незалежно один від одного.

Середня вартість моделі Bugaboo Donkey Twinn Oll Black - 72900 рублів

Відгуки власників коляски Bugaboo Donkey Twinn Oll Black:

Олександра:

Ця коляска - подарунок нашим друзям з Німеччини. Стильна, зручна, просто незамінна - як для однієї дитини, так і для двійнят або погодків. Коляска маневрена, легко перебудовується і регулюється, входітв багажник нашої невеликої машини

Коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition

Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному Дитяча коляска для двійні Bumbleride Indie Twin Movement Edition 2 в 1 має зручну систему поділу для малюків, в результаті чого вони не заважають один одному. Ця коляска легко проходить в дверні прорізи, завдяки невеликій ширині - всього 75 см, що для колясок такого типу - рідкість.

Передні колеса - подвійні, поворотні, вони значно підвищують маневреність дитячого транспорту. Люльки для перенесення можна використовувати з народження до віку дітей 9 місяців. Прогулянкові блоки мають п'ятиточкові ремені безпеки, регульовані підніжки. Коляска легко складається, дуже компактна і зручна для перенесення і зберігання.

Середня вартість моделі Bumbleride Indie Twin Movement Edition - 40000 рублів

Відгуки власників коляски:

Аліна:

Коляска дуже зручна для літа і для зими, вона має великі колеса, негаласливим і м'які. Діти розділені і не заважають один одному.

Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN
Коляска-трансформер MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN

Коляска оснащена сталевою рамою, яка швидко складається у вигляді книги, що дуже зручно. Перекидна ручка надає можливість катати малюків і особою, і спиною до себе. Надувні колеса обладнані хорошою амортизацією.

Затишна накидка на ніжки захистить від негоди. Прогулянковий варіант характеризується здатністю незалежного регулювання нахилу спинки (один малюк може спати, а другий - сидіти).

Середня вартість моделі MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN - 10000-12000 рублів.

Відгуки власників коляски MIGALSCY ASIA EXCELLENT TWIN:

Марійка:

Складається дуже легко, проходить в невеликій ліфт в складеному стані. У всі двері проходить добре, крім дверей ліфта. Я пристосувалася до того, щоб перед прогулянкою зносити коляску на перший поверх, а потім повертатися за дітьми. Три ступені ганку вже не проблема, адже модель досить маневрена.

Аріна:

Громіздка дуже і важка. Але це й не дивно. Адже коляска призначена для двійні. Зате малюкам просторо і комфортно. Дуже зручно те, що дві люльки незалежні один від одного. У мене один малюк любить на вулиці поспати, а другий - по сторонам дивитися. Коляска влаштована так, що це можливо.

Віктор:

Ми довго мучилися на цьому візку, а потім купили два одномісні. З дітьми завжди йдемо гуляти разом з дружиною. Так що, дві коляски цілком можемо брати з собою.

Коляска-трансформер для двійні TAKO DUO DRIVER

Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків Коляска для двійні з паралельним розташуванням блоків. Колеса надувні, регульована система амортизації, нахил спинки змінюється до горизонтального положення. Ручка перекидна, є оглядове віконце, перенесення, п'ятиточкові ремені безпеки.

Середня вартість моделі TAKO DUO DRIVER - 15 000 рублів.

Відгуки власників TAKO DUO DRIVER:

Єлизавета:

Зручна, я б сказала, що не вбиває. Малюкам в ній дуже зручно і спати, і спати. Колеса легко знімаються, коляска складається без проблем, що зручно при транспортуванні. Проходить в будь-які двері. У нас ліфт вантажний в будинку, тому проблем з виходом на вулицю немає. Єдине, що не подобається, - недостатня глибина посадочних місць прогулянкового варіанту.

Артур:

Класна коляска! Бездоганне поєднання якість-ціна. Рекомендую всім. Ми з дружиною дуже задоволені. Спальні місця для дітей великі і зручні. Трансформується в прогулянковий варіант легко і швидко.

Михайло:

Непогана коляска. Прослужить набагато довше, якщо не потрібно кожен день її складати. Гальма через півроку стали слабенько тримати. Зламалися зубці на колесах. А так, дітям зручно, великі посадкові місця.

Одна з популярних моделей TEUTONIA TEAM ALU S4

Універсальна коляска для двійні Універсальна коляска для двійні. Це найзручніша і простора модель для двійні з усіх існуючих. Відмінна прохідність забезпечується передніми поворотними колесами великого діаметру. Кілька положень спинки, довге спальне місце.

Підходить для використання з народження в будь-який сезон. У спеку частина капюшона можна зняти (залишиться тільки москітна мережу для провітрювання), в зимовий період капюшон і бортики захищають від вітру і опадів. Оббивка м'яка, якісна, легко знімається для прання. Ручка регулюється по висоті.

Середня ціна на коляску цієї моделі - 35 000 рублів.

Відгуки власників TEUTONIA TEAM ALU S4:

Ніна:

Дорогувато, важка, не проходить в двері. Головний недолік - під час спуску з височини можна втратити переднє колесо, так як вони легко відстібаються. Не рекомендую їх змащувати, як написано в інструкції. Інакше колеса будуть відвалюватися від будь-якого каменю.

Інга:

Коляска маневрена, керувати нею можна однією рукою. Дуже великі місця для діточок. Перенесення - супер! Легка в управлінні.

Тетяна:

Коли потрібно зняти коляску з гальма, спочатку тягну на себе, а потім вже від себе. Коляску використовую постійно. Кошик для покупок велика і містка. Порівняно легка. Місткі люльки, я використовувала їх майже до року після народження дітей. Є муфта на ніжки.

Прогулянкова коляска-тростина для двійні Lider Kids

Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс Коляска-тростина легко складається, має 12 коліс. Спинка опускається в положення лежачи.
П'ятиточкові ремені безпеки дозволяють мамам бути спокійними за дітей. Висота підніжки регулюється. Передні поворотні колеса надають моделі легкість і маневреність. Є перекладина перед дитиною, що забезпечує додаткову безпеку. Передній поручень знімається, що особливо важливо, коли діти хочуть самостійно вилазити з коляски.

Середня вартість моделі Lider Kids - 10 000 рублів.

Відгуки власників Lider Kids:

Дарина:

Важить всього 11 кг. Ми живемо на другому поверсі. Самостійно зносила коляску з дітьми на перший поверх, так як в ліфт не входила. Малуватий сонцезахисний козирок. Механізм складання працює бездоганно. У складеному стані коляска займає зовсім мало місця, без проблем поміщається в багажник машини.

Євгенія:

Сидіння коляски розташовані поруч, є три положення спинки і точкові ремені. В цілому, коляска подобається. Особливо подобаються передні поворотні колеса з системою блокування. По рівній дорозі їздить добре і управляється однією рукою.

Ася:

Колеса коляски не дуже великі, по піску і бруду їздять погано. Подобаються ремені для безпеки, малюк пристебнутий надійно. Козирки від сонця - декор, не більше того. Від сонця вони зовсім не захищають. Коляска за ціною недорога, цілком відповідає своїй вартості. Раджу всім щасливим батькам двійнят.

Дитяча прогулянкова коляска для двійні Chipolino Gemini

Зручна і красива коляска Зручна і красива коляска. Забарвлення для дівчаток і для хлопчиків, а також для різностатевих двійнят - рожево-блакитна. У комплекті є покривало для ніг. Важить зовсім небагато, легко транспортується в ліфті і машині в складеному стані. Обладнана 12 маленькими пластиковими коліщатками.

Середня вартість моделі Lider Kids - 8 000 рублів.

Відгуки власників Chipolino Gemini:

Ганна:

Коляска легка, зручно складається. Це прекрасний прогулянковий варіант коляски для прогулянок з двійнятами по хороших дорогах. За бруду і піску вона точно не пройде, тому що коліщата зовсім маленькі.

Ігор:

Ні мені, ні дружині коляска не сподобалася. Маневреності немає зовсім, як і амортизації. Таке відчуття, що створена для прогулянок по ідеально рівних дорогах. Ми поїздили на ній місяця 2-3 і продали. Купили Geobi.

Аліса:

Коляска непогана, відповідає своїй вартості. Яскравий представник коляски-тростини. Легка і з маленькими коліщатками, складається одним рухом руки. Ми від'їздили на ній 1,5 року. Загалом, залишилася задоволена.

Поради при покупці коляски для двійні

При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів При виборі моделі коляски для двійні варто врахувати кілька моментів. Перед походом в магазин потрібно проаналізувати майбутні прогулянки з дітьми та умови, в яких планується зберігати коляску.

Можна записати на папері відповіді на нижче перераховані питання:

  1. Яка ширина прорізів дверей в будинку?
  2. Яка ширина дверей ліфта?
  3. На якому транспорті планується транспортувати коляску?
  4. Які габарити багажника автомобіля?
  • Якщо ширина дверних прорізів ліфта і вдома невелика, то варто віддати перевагу моделі коляски для двійні, сконструйованої за принципом положення сидінь один за одним. Якщо коляску не планується транспортувати в автомобілі і ліфті, то найкраще вибрати модель з розташуванням сидінь поруч один з одним. У такій колясці малюкам буде найбільш комфортно;
  • Також варто звернути увагу на конструктивні особливості коляски для двійні. Вона повинна бути міцніше, ніж одиночна. Краще віддати перевагу моделі з великими і широкими колесами. Решта моменти повинні відповідати вимогам до звичайної колясці: м'яка амортизація, зручна люлька з оббивкою з натурального матеріалу, надійна система безпеки;
  • І ще, управляти коляскою для двійні непросто в умовах міського руху. До габаритам транспорту для двійнят потрібно звикнути, тому варто звернути увагу на наявність світлоповертаючих елементів на візку, щоб вона була більш помітна в темний час доби для автотранспорту.

Поділіться з нами Вашим досвідом (думкою) щодо вищевказаних моделей колясок! Нам важливо знати Вашу думку!

Яка ширина дверей ліфта?
На якому транспорті планується транспортувати коляску?
Які габарити багажника автомобіля?
Яка ширина дверей ліфта?
На якому транспорті планується транспортувати коляску?
Які габарити багажника автомобіля?
Яка ширина дверей ліфта?
На якому транспорті планується транспортувати коляску?
Які габарити багажника автомобіля?
Яка ширина дверей ліфта?

Новости