Компанія «ОВЕН» представить свої прилади на виставці «Термообробка» в Москві

Компанія «ОВЕН» бере участь у виставці «Термообробка» (стенд D08, павільйон 7, зал 1), яка пройде 2 - 4 жовтня 2018 року в Москві. Компанія «ОВЕН» бере участь у виставці «Термообробка» (стенд D08, павільйон 7, зал 1), яка пройде 2 - 4 жовтня 2018 року в Москві

В рамках ділової програми виставки пройде дводенна конференція «Інноваційні технології термообробки». Доповідь ОВЕН на тему «Контроль температури за допомогою автоматики ОВЕН» запланований на 2 жовтня з 12.55 до 13.10.

На стенді «ОВЕН» будуть представлені:

  • Вимірювачі-регулятори для печей опору ОВЕН ТРМ500, ТРМ210, ТРМ251.
  • Нормуючі перетворювачі температури: у виконанні на DIN-рейку ОВЕН НВТ-1К (з мінімальними габаритами по товщині - 6 мм) і НВТ-1.Ех у вибухозахищеному виконанні, у виконанні «таблетка» в головку датчика «луцька" ОВЕН НВТ-2 і в головку датчика «євро» ОВЕН НВТ-3 і НПТ.3.Ех у вибухозахищеному виконанні.
  • Програмовані реле з дисплеєм ПР200 і модулем розширення ПЗМ, лінійка програмованих реле для автоматизації локальних систем ПР110 / ПР114, інформаційна програмована панель ІПП120 і новинка - лінійка програмованих реле ПР100.
  • Датчики температури - термосопротивления і термопари з кабельним виводом і комутаційної головкою, в тому числі термопари на основі КТМС для високотемпературних вимірювань.
  • Перетворювачі частоти векторні ОВЕН ПЧВ.
  • Пристрої управління та сигналізації Meyertec, обладнання для мікроклімату шаф управління.

На стенді «ОВЕН» ви зможете ознайомитися з продукцією, проконсультуватися з питань застосування, отримати інформаційні матеріали - каталоги, листівки, буклети.

Отримати безкоштовне запрошення

Дати проведення виставки: 2 - 4 жовтня 2018 р
Місце проведення: Москва, Експоцентр на Красній Пресні, павільйон 7, зал 1

Стенд «ОВЕН» - D08

Доповідь «ОВЕН» на конференції: 2 жовтня ц.р. 12.55 до 13.10, тема «Контроль температури за допомогою автоматики ОВЕН»

Новости