Кращі аксесуари для iPhone 6s

  1. Moov Now
  2. Xiaomi Power Bank 10400mAh
  3. Madcatz CTRLi
  4. Olloclip 4-in-1
  5. Philips BT6000
  6. Aircharge Wireless Charging Case
  7. Адаптер Apple USB потужністю 12 Вт
  8. Plantronics BackBeat Fit
  9. Tigra Sport BikeConsole
  10. Apple Watch

Будь-смартфон, і відноситься це навіть до iPhone 6s , Для повного розкриття свого потенціалу потребує допомоги аксесуарів. Для флагмана Apple випущена величезна кількість різноманітних аксесуарів, вибрати з якого по-справжньому потрібні надзвичайно важко. Ми вирішили полегшити це завдання і зібрали в цій статті 10 кращих аксесуарів для iPhone 6s.

Moov Now

Навіть незважаючи на успіх   Apple Watch   і зростаючий величезними темпами інтерес до смарт-годинах, багато людей до сих пір вважають «розумні годинник» дорогими іграшками Навіть незважаючи на успіх Apple Watch і зростаючий величезними темпами інтерес до смарт-годинах, багато людей до сих пір вважають «розумні годинник» дорогими іграшками. Куди менше сумнівів викликають трекери активності, чи не найкращим з яких є Moov Now.

Цей трекер не має дисплея просто тому, що творці вирішили зосередитися на «начинці» гаджета. Повністю сумісний з iPhone 6s, Moov Now дозволяє з філігранною точністю відслідковувати всі ваші кроки і моментально передавати ці дані в спеціальний додаток для iOS.

Окремо варто відзначити гнучкі настройки Moov Now. Завдяки їм фітнес-трекер з легкістю визначає тип заняття, будь це плавання, їзда на велосипеді або рухливі ігри на Apple TV 4 .

Ціна: $ 79,99

Xiaomi Power Bank 10400mAh

Хороший павербанк є кращим другом будь-якого сучасного смартфона або планшета Хороший павербанк є кращим другом будь-якого сучасного смартфона або планшета. iPhone 6s, хоч і має значний час автономної роботи, в допомогою портативного акумулятора так само потребує.

Кращим вибором серед різноманіття павербанков на поточний момент є Xiaomi Power Bank 10400mAh. Обумовлюється наш вибір дуже просто: павербанк від Xiaomi має відмінну місткість, приємний дизайн а-ля Apple і низьку ціну.

Наш огляд Xiaomi Power Bank 10400mAh ви можете прочитати тут .

Ціна: 1 750 руб.

Madcatz CTRLi

iPhone 6s - кращий вибір для шанувальників мобільних ігор на сучасному ринку смартфонів iPhone 6s - кращий вибір для шанувальників мобільних ігор на сучасному ринку смартфонів. Ну а перетворити флагман Apple в справжнісіньку портативну ігрову приставку може контролер Madcatz CTRLi

Кращим Madcatz CTRLi робить спеціальне кріплення для смартфона. Завдяки йому думати про необхідність якось спеціально розміщувати iPhone 6s не доведеться і можна буде максимально зосередитися на ігровому процесі. Додатковим плюсом Madcatz CTRLi є підтримка телевізійної приставки Apple TV четвертого покоління .

Ціна: $ 48,26

Olloclip 4-in-1

Камера iPhone 6s чудова Камера iPhone 6s чудова . Однак зробити знімки, створювані з її допомогою, можна ще краще і допомагає в цьому набір Olloclip 4-in-1. Чотири додаткових об'єктива, які кріпляться на верхній частині смартфона, дають можливість власнику iPhone створювати знімки з застосуванням різних ефектів.

Перевагами Olloclip 4-in-1 в порівнянні з іншими об'єктивами для iPhone є простота кріплення і невеликий розмір змінюваних модулів. Лінзи ж дозволяють створювати знімки з десятикратним і навіть п'ятнадцятикратне збільшенням - подібним похвалитися можуть далеко не всі знімні об'єктиви для iPhone.

Ціна: $ 59,99

Philips BT6000

Ще пару років тому дозволити собі придбати хорошу бездротову колонку з якісним звуком могли не всі Ще пару років тому дозволити собі придбати хорошу бездротову колонку з якісним звуком могли не всі. Зараз же ціни на Bluetooth-колонки значно знизилися, що підтверджує Philips BT6000.

Philips BT6000 звучить по-справжньому добре, має повну сумісність з iPhone 6s , А також захист від попадання пилу і вологи. Додаємо до всіх вже перерахованих плюсів невисоку ціну Philips BT6000 і отримуємо один з кращих варіантів на ринку.

Ціна: 7 490 руб.

Aircharge Wireless Charging Case

У кожному новому iPhone компанія Apple реалізує свої новітні технології, однак, деякі як і раніше звинувачують «яблучну» корпорацію в неквапливості У кожному новому iPhone компанія Apple реалізує свої новітні технології, однак, деякі як і раніше звинувачують «яблучну» корпорацію в неквапливості. Особливо не поспішають в Apple з оснащенням своїх смартфонів технологією бездротової зарядки. Про це, втім, подбали сторонні виробники.

Aircharge Wireless Charging Case - унікальний чохол для iPhone 6s, що дозволяє заряджати смартфон бездротовим шляхом. Підтримує чохол будь-яку базу для живлення стандарту Qi, швидкість же зарядки практично нічим не відрізняється від звичайного проводового методу.

Ціна: $ 53,42

Адаптер Apple USB потужністю 12 Вт

Якщо ж в можливості бездротової зарядки особливих переваг ви не бачите, то задуматися варто про прискорену провідний зарядці Якщо ж в можливості бездротової зарядки особливих переваг ви не бачите, то задуматися варто про прискорену провідний зарядці. Заряджати iPhone 6s швидше допоможе адаптер харчування Apple USB потужністю 12 Вт, призначений для iPad.

Зменшити час зарядки iPhone 6s за допомогою такого адаптера вийде переконливо, однак, до показників Android-смартфонами з підтримкою технології Qualcomm Quick Charge все ще буде далеко.

Ціна: 1 590 руб.

Plantronics BackBeat Fit

Хороші навушники для смартфона є необхідністю, особливо якщо ви є прихильником активного способу життя Хороші навушники для смартфона є необхідністю, особливо якщо ви є прихильником активного способу життя. Наш вибір припав на бездротові Plantronics BackBeat Fit, які не випадуть з ваших вушних раковин навіть після десятка пройдених кілометрів.

Крім «посидючості» Plantronics BackBeat Fit володіють відмінним звуком, шумоізоляцією і чудовим спортивним дизайном.

Ціна: 6 990 руб.

Tigra Sport BikeConsole

Аксесуар для бігунів ми розглянули, не забудемо і про зростаючу з кожним роком армії велосипедистів Аксесуар для бігунів ми розглянули, не забудемо і про зростаючу з кожним роком армії велосипедистів. Tigra Sport BikeConsole - спеціальне кріплення для iPhone 6s , Яке встановлюється на кермі велосипеда. Крім надійної фіксації смартфона, Tigra Sport BikeConsole перетворює iPhone в справжнісінький велокомпьютер.

Підтримує Tigra Sport BikeConsole всі популярні додатки для велосипедистів з App Store, включаючи Strava, Cyclemeter і Endomondo.

Ціна: $ 39,99

Apple Watch

Нехай це і прозвучить банальним, але найкращим аксесуаром для iPhone 6s є   Apple Watch Нехай це і прозвучить банальним, але найкращим аксесуаром для iPhone 6s є Apple Watch . Смарт-годинник доповнюють смартфон, дозволяючи власнику контролювати всі важливі події прямо зі свого зап'ястя.

Про можливості Apple Watch ви можете дізнатися в спеціальному розділі нашого сайту .

Ціна: від 27 990 руб.

Це повинен знати кожен:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Кращі аксесуари для iPhone 6s

Новости