Кращі бренди дитячого одягу і взуття

Не можна сказати, що точно є двигуном світу моди, але можна сказати точно, що без моди, стилю, трендів побут більшості людей на планеті малоймовірний. Виділяться серед собі подібних - це нормально. Виглядати добре і модно ніколи не вважалося дурним справою, а навпаки підкреслювало сучасність, успішність і смак людини.

Кілька років тому у дизайнерів одягу виділилася в окремий напрям дитяча мода. Це не дивно. По-перше, робити одяг для дітей і для дорослих абсолютно різний підхід. По-друге цілком природно, що якщо батьки відповідають настроям моди, то таких же хочуть бачити і своїх дітей.
Отже, за останні 30-50 років в дитячій моді сформувалися свої тренди і свої бренди. Найуспішніші і кращі бренди дитячого одягу і взуття представлені вашій увазі.

Не можна сказати, що точно є двигуном світу моди, але можна сказати точно, що без моди, стилю, трендів побут більшості людей на планеті малоймовірний

Безпосередньо компанія Disney не пов'язана з виробництвом товарів для дітей, але напевно, це найвідоміший і впізнаваний дитячий бренд у всьому світі. З чого все починалося? Цей бренд був придуманий задовго до входу в ужиток такого поняття як дитяча мода. Disney - це, перш за все, мультфільми, а вже після цього мода, речі, аксесуари. Для дітей Disney щось більше, ніж просто мультфільм або річ. Це ціла епоха мультфільмів, це період часу, це взагалі асоціація з усім дитинством. Культові мультфільми «Алладін», «Міккі Маус», «Холодне Серце» улюблені кількома поколіннями, поему сказати що Disney - це просто бренд, кіностудія, виробник дитячих речей неправильно. Disney - це частина дитинства багатьох і багатьох дітей, а решта просто пов'язано з цією назвою. На сьогоднішній день під торговою маркою Disney випускаються м'які дитячі іграшки, посуд, одяг, аксесуари, меблі та багато іншого. Disney - найвідоміший дитячий бренд, який успішно реалізує свої товари по всьому світу.

Бренд дитячих іграшок, речей, взуття, предметів побуту, автокрісел, аксесуарів. Бренд відомий у всьому світі безкомпромісною якістю всього, що він випускає і тому на сьогоднішній день представлений більш ніж в 60 країнах світу за допомогою фірмової роздрібної мережі і через незалежних продавців. Безумовно, представленість в стількох країнах світу накладає на Chicco зобов'язання масового виробництва, з яким компанія справляється за допомогою виробництва товарів Китаї без втрати якості продукції. Речі фірми Chicco - це не пік моди, але це якість, яка сама по собі є хорошим тоном хороших речей.

Американський бренд зі 150 річною історією та 200 фірмовими магазинами по США. Просто в один прекрасний день Вільям Картер зрозумів, що одягати своїх чотирьох дітей занадто накладно для простого батька-роботяги. Картер вирішив, що одягне своїх дітей якісно та за доступними засобами власними силами. Так з'явився бренд якісної доступної одягу, а нині модний по всьому світу. Потрібно віддати належне фірмі Carter's, якій справді вдається робити якісні дитячі речі і реалізовувати їх у багатьох країнах світу. Одним з достоїнств одягу даної фірми є її зносостійкість до багаторазових прань.

Американська дитячий одяг, випуск якої почався в 1895 році
Американська дитячий одяг, випуск якої почався в 1895 році. Osh Kosh - дочірнє предриятие більш відомого бренду дитячого одягу Carter's. Візитною карткою бренду стали дитячі комбінезони, які і нині користуються заслуженою повагою мам з усього світу.

GAP (Геп) - американський бренд одягу, представлений в 142 країнах світу. Випускає одяг для дорослих і дітей середньої цінової категорії. Має відмінну рису від інших брендів - простота і нічого зайвого. Саме ці якості принесли бренду світову славу і схвалення покупців. За ці якості торгова марка зобов'язана одному з її менеджерів GAP, гуру роздрібних продажів - Мілларда Дрекслера, якого запросив працювати в компанію її засновник - Дональд Фішер. Завдяки цим двом людям джинси перестали бути просто робою, а стали повсякденним одягом мільйонів людей на землі.

Ця торгова марка є представником бюджетної лінійки одягу своєї головної компанії - GAP
Ця торгова марка є представником бюджетної лінійки одягу своєї головної компанії - GAP. Метою компанії Old Navy було прагнення охопити широкі верстви споживачів, тому їх цінова політика на 20-30% нижче ніж одяг від GAP. Але незважаючи на свою відносну бюджетность одяг цієї торгової марки принципово якісна, яскрава, стильна. Популярність бренду дуже висока в світі, про що свідчать представлені в понад 90 країн світу.

Шведська корпорація, що має роздрібну мережу магазинів по всьому світу - H & M, випускає одяг для всієї родини, а також предмети інтер'єру з екологічно чистих матеріалів
Шведська корпорація, що має роздрібну мережу магазинів по всьому світу - H & M, випускає одяг для всієї родини, а також предмети інтер'єру з екологічно чистих матеріалів. З 2000-них бренд почав співпрацювати з відомими дизайнерами, наприклад, Карл Лагерфельд, Стелою Маккартні, Роберто Каваллі, Сонею Рікель.

Крокси або кроксікі - так уменшітельно-пестливо називають дитячу взуття фірми Crocs для дітей. Це перший взуттєвої бренд, який представлений в нашому рейтингу. Чому саме Crocs, а не, наприклад, фірма Ecco, яка також випускає дитяче взуття? Справа в тому, що саме Crocs робить акцент на взуття для дітей, що вона саме дитяча. Дитячу взуття Crocs випускає в яскравих кольорах, в формі нагадують звірів або з елементами (вуха, рот, ніс, очі). Дитяче взуття фірми Crocs виглядає саме як дитяча, а не як зменшена копія дорослої. Крім того фірмовою фішкою Crocs є спінена підошва, яка не пропускає холод і відмінно утримує тепло, що є одним з найважливіших особливостей взуття для дітей.

У 1864 році компанія NEXT вперше випустила свою продукцію для британського ринку. Сьогоднішній NEXT - це одна з найвідоміших компаній світу, що випускає під однойменним брендом якісний одяг з переважно натуральних тканин. Одяг NEXT - це повсякденний комфорт, якість, стиль і зручність. Розуміючи свої переваги і репутацію на ринку, в 2004 році компанія запускає спеціальний напрям дитячого одягу. Нині NEXT Kids - самостійна концепція одягу для дітей дуже схожа на дорослу. Якщо ви хочете одягнути дитину стильно і доросло - ваш вибір NEXT.

Торгова марка родом з Великобританії, що випускає одяг среднеценового сегмента
Торгова марка родом з Великобританії, що випускає одяг среднеценового сегмента. На даний момент бренд George займає друге місце за обсягом виробленої одягу в Англії. Фірма випускає дорослу і дитячий одяг. Відзначимо, що саме одяг від George займає лідируюче місце по продажах дитячого одягу в Англії. Чому? Ціна / якість відповідають очікуванням покупців. Бренд відповідає тренду і встигає випускати яскраву, сучасний одяг і радувати покупців новинками.

Ще одна американська фірма дитячого одягу бюджетного і среднеценового напрямки
Ще одна американська фірма дитячого одягу бюджетного і среднеценового напрямки. Відмінною рисою одягу є яскравий, динамічний стиль, відповідність тренду. Дизайн одягу Crazy8 - веселий і креативний. Дуже до душі дітям від 6 до 14 років. Одяг не шокує, але викликає подив і притягує увагу. Випускає практично всю лінійку одягу для дітей від новонароджених до підлітків. Бренд гідний уваги за свою креативність і доступність.

Фінська компанія з більш ніж 70-річною історією, що спеціалізується на випуску верхнього одягу для дітей
Фінська компанія з більш ніж 70-річною історією, що спеціалізується на випуску верхнього одягу для дітей. компанією Reima ще в 50-х був розроблений спеціальний міцний матеріал для активних прогулянок дітей на свіжому повітрі. Зараз Reima випускає виключно дитячий одяг на діток з 0 до 12 років. Куртки та комбінезони цієї фірми користуються високою популярністю в усьому світі, за рахунок високої якості продукції, що випускається одягу про що свідчить експорт продукції в більш ніж 30 країн.

Турецька одежа з давніх пір користується у споживачів довірою завдяки хорошій якості і відносно невисокій ціні. Серед турецьких брендів одягу LC WAIKIKI один з найуспішніших. По-перше сам бренд "туреччина" грає на руку, по-друге ця торгова марка одягає всю сім'ю. Ми не стверджуємо що бренд LC WAIKIKI можна вважати дитячим, але сімейним - це точно. На даний момент одяг від LC WAIKIKI продаваність в 36 країнах світу, мережа магазинів налічує близько 787 точок роздрібних продажів. Штаб-квартира LC WAIKIKI розташована в Стамбулі. Рік заснування компанії - 1985, Франція.

З чого все починалося?
Чому саме Crocs, а не, наприклад, фірма Ecco, яка також випускає дитяче взуття?
Чому?

Новости