Кращі бренди дитячого одягу. ТОП-10 дитячих фірм ⋆ Вибирай-ка краще!

  1. BodeBo
  2. Skechers - краща фірма дитячого взуття
  3. Little Pieces
  4. Chicco
  5. Blukids
  6. H & M
  7. Zara
  8. Shampoodle
  9. Benetton

Модний дитячий одяг брендовий

Кращі бренди дитячого одягу пропонують зараз великий асортимент дитячих речей і на відміну від ринкової продукції, чудова якість. Якщо ви задумалися про те, які бренди дитячого одягу взагалі бувають, то ми вам відповімо ...

Яким би ви хотіли бачити свою дитину - ніжним і чарівним в одязі від Benetton, яскравим і чудовим в асиметричною одязі марки BodeBo або романтичним в Blukids? Сьогодні в темі всі найпопулярніші і кращі назви брендів дитячого одягу. Яка ж вона - мода сьогоднішнього дня для дітей?

Складаючи рейтинг кращих дитячих фірм (топ-10 найоригінальніших брендів), ми постаралися врахувати всі побажання юних модників і їх батьків, вибрати бренди товарів найкращої якості з певною родзинкою. Унікальний дизайн дуже складно відшукати в шоурумах і магазинах одягу і повторів не уникнути. ... Якщо малюки можуть і люблять виглядати солодкаво і мило, то підлітки прагнуть все більше до унікальності та неповторності.

Діти - квіти нашого життя

Сподіваємося, що після прочитання статті вам не захочеться шукати інформацію ззовні, а питання «які бренди дитячого одягу краще» буде вивчений вами досконально. Адже ми врахували все, що потрібно батькам і їх діткам. Якщо ви втомилися від одноманітності і однаковості, тоді наш матеріал про кращі фірми дитячого одягу, написаний за відгуками батьків і власними спостереженнями експертів сайту, допоможе вашій дитині бути в центрі уваги однолітків, бути в центрі, а не вважатися копією хлопців з сусіднього двору ...


Якщо ви втомилися від одноманітності і однаковості, тоді наш матеріал про кращі фірми дитячого одягу, написаний за відгуками батьків і власними спостереженнями експертів сайту, допоможе вашій дитині бути в центрі уваги однолітків, бути в центрі, а не вважатися копією хлопців з сусіднього двору

BodeBo

Футболка фірми Бодебо bodebo

Яка дитяча фірма краще, якщо справа стосується вибору одягу? Складно уявити, але одяг від цього бренду дійсно носять дітки, мами яких хочуть виділити їх на загальному тлі. Але, знаєте, не просто так - в цьому одязі зручно, вона не сковує рухів і призначена для малюків від 6 місяців до 12 років. Оригінальні спідниці з воланами, суміщення малюнків, які в звичайному житті здавалися б несумісними. Жакети і піджаки з асиметричним низом або сорочки від яких віє сонцем і теплом. ... А що б вибрали ви?

Одяг даної марки створили французькі дизайнери, спільними зусиллями вони шиють вручну унікальні речі. Французький бренд дитячого одягу відрізняється оригінальністю. Одягнувши один з дизайнерських арт-об'єктів на себе, ваша дитина вже не захоче розпрощатися з таким одягом, адже це яскраво, екстравагантно, нестримно і весело.

Skechers - краща фірма дитячого взуття

Кросівки фірми Скечерс Skechers

Американський взуттєвої бренд існує вже близько 30 років і став другим за величиною брендом, якщо розглядати кращі фірми дитячого взуття спортивної спрямованості з акцентом на оригінальність. Розташований офіс фірми в США - Каліфорнія, а магазини, що продають взуття поширені по світу. В асортименті фірми як доросла, так і дитяче взуття.

Брітні Спірс в кросівках-роликах Скечерс

Якщо вас цікавить підліткова дитяче взуття, яка фірма краще, варто розглянути саме цю. Діткам особливо підліткового віку подобається, що взуття яскрава, незвичайна, стильна і дуже зручна. Основними постулатами виробника є помірна ціна і яскрава оболонка, виконана в стильному дизайні, ну і звичайно якість матеріалів. Представники Skechers заявляють: «Модне взуття повинна бути доступна всім за ціною, повинна бути оригінальною, барвистою і підходити по стилю».

Little Pieces

Одяг популярного бренду Little Pieces

Так як ми розглядаємо дійсно хороші дитячі фірми і за якістю, і за виконанням, цей бренд органічно вписується в рейтинг. Одяг з Данії під іменитим брендом випускається в двох модних напрямках - це романтичний стиль і зухвалий вуличний, будемо називати його «кежуал». Саме такий стиль найбільше подобається дівчатам і хлопцям підліткового віку.

Фірма існує з 2003 року, має накопичений стаж, та й похвалитися якістю своїх виробів може. Якщо хочете в цьому переконатися, відвідайте цей милий магазинчик , В якому є великий асортимент дитячого одягу цього бренду та інших дитячих фірм.

Якщо хочете в цьому переконатися, відвідайте   цей милий магазинчик   , В якому є великий асортимент дитячого одягу цього бренду та інших дитячих фірм

Яскрава і строкатий одяг від Ханни Андерсон Hanna Andersson

Ми продовжуємо модну тему «бренди дитячого одягу», список учасників поповнюється оригінальним брендом. Хотіли б ви скласти зі своїм чадом парочку, та не просту, а дзеркальне відображення одне одного. Тоді зі шведським брендом у вас це точно вийде. Всі моделі шиють в двох примірниках - дитячому і дорослому, також даний бренд дитячого одягу, взуття дуже затребуваний у багатьох країнах.

Брендовий одяг від Ханни Андерсон

Якщо ви і ваша дитина не проти яскравості і неймовірних поєднань кольорів, то фірма вам сподобається. Крім того, придбати парочку таких речей зможе собі дозволити будь-який, адже одяг недорога, але якісна. Тут є все - червоні піжами з білими сніжинками, лосини сліпуче жовтого кислотного кольору в смужку і трикотажні сукні найрізноманітніших забарвлень.

Американська фірма Геп GAP

Дитячий одяг відомих брендів повинна бути зручною, практичною, добре стиратися і бути привабливою. Якщо вас цікавить саме дитячий одяг американських брендів, то дана марка вам обов'язково сподобається, так само як і дітям. Популярна американська фірма зараз колись починала з малого, її відкриття в 1960 сприяло бажання сімейства заробити і основним внеском служили відкладені гроші на навчання сина.

Так і з'явився маленький магазин речей в стилі хіпі, поступово перекочував в мережу магазинів, причому найбільшу мережу світу. Бренд виготовляє одяг для дітей та дорослих з натуральних складових - бавовни і льону, кожна продавана річ з особливою родзинкою і неповторним стилем.

Chicco

Італійський бренд дитячих товарів Чіко Chicco


Якщо вам цікаві споконвічно італійські бренди дитячого одягу, зверніть увагу на даний бренд. Фірма випускає дитячу продукцію вже дуже давно - від одягу до колясок і ліжок. Одяг від Чіко - це якість і ще раз якість, пастельні відтінки, ніжні кольори і м'які тканини.

Основний напрямок в одязі - це задоволення потреб новонароджених і малюків постарше. А значить, в такій одежинці дитині не буде терти або заважати щось, в будь-якому одязі Чіко присутній нотка розсудливості, так як справа стосується маленьких діток.

А значить, в такій одежинці дитині не буде терти або заважати щось, в будь-якому одязі Чіко присутній нотка розсудливості, так як справа стосується маленьких діток

Одяг бренду Mothercare

Англійська кампанія, яка представляє магазини по всьому світу, в тому числі вони є у великих містах нашої країни. Якщо ви живете в глибинці, а приїхати в місто немає можливості, обов'язково замовте своїй дитині річ даного бренду.

Чим вирізняються з-поміж інших популярні бренди дитячого одягу Mothercare? По-перше, своєю якістю матеріалів і пошиття, по-друге, в магазинах є все і для будь-якого віку дитини. Асортимент великий, а значить можна підібрати справжній ансамбль з речей даного бренду. Тут, наприклад представлене взуття для самих маленьких .

Blukids

Blukids

Бренд, набутий великий італійської кампанією Gruppo Coin швидко почав розвиватися і знайшов відгуки в серцях дітей та батьків. Брендовий одяг виготовляється виключно з натуральних матеріалів з використанням безпечних фарб, які не линяють при пранні. Асортимент, який пропонують магазини дитячого одягу (бренди Blukids) величезний - сукні, блузи, світшоти, джинси, сорочки, і багато іншого.

Фірма займається пошиттям верхнього одягу і нижньої білизни для дітей. В одязі від блукідс можна бути романтичною і ніжною принцесою, стати супергероєм популярного мультфільму або просто стилягою. Головне, що в цьому одязі ваше чадо не загубиться в натовпі.

H & M

H & M

У всій Європі популярна одяг для всієї родини від шведського H & M. Малюкам від 0 до 9 місяців будь-який одяг від комбінезончик в холодну погоду до домашніх боді і піжамок. Все дуже м'яке, без тугих гумок, з гіпоалергенних тканин з веселими принтами з диснеївських мультфільмів. Асортимент постійно змінюється, але завжди є одяг спокійних, пастельних відтінків.

Діткам постарше від 1,5 до 8 років будуть цікаві не тільки кольорові футболки, джинси з або трикотажні кофти з впізнаваними принтами і написами, а й шапки, кепки, рукавички, ремінці і шпильки. Хлопчикам і дівчаткам від 8 до 14 років точно сподобається цей бренд дитячого одягу! Адже в одному магазині можна купити все - від білизни до куртки і аксесуарів. Модні худі, кардигани і суджені брюки - все для модного образу!

Zara

Zara

Іспанська торгова марка Zara пізнавана майже в усьому світі. «Швидка мода» називають цей бренд за те, що протягом року дизайнерами розробляється більше 10 000 нових моделей одягу, взуття та аксесуарів. Якщо ви побачите в цьому магазині привабливі джинсики, плаття або кофту для дитини, купуйте не роздумуючи, так як в наступне відвідування товару вже може не виявитися. Втім, ви завжди знайдете зручні і красиві речі для своїх дітей від 0 до 14 років!

Незвичайний дизайн, модні принти, м'який трикотаж, різноманітні кольори - від чорного до яскраво-жовтого. Це «найкраща фірма» дитячого одягу. Зверніть увагу на календар, адже в Zara завжди зможете підібрати одяг під тематичні образи в залежності від свят. Наприклад, до Нового Року великий асортимент блискучих суконь для дівчаток і оксамитових стильних костюмів для хлопчиків, різних аксесуарів і відповідного взуття. Пишні спіднички, білі сорочки, піджачки з лацканами - ваша дитина, безсумнівно, буде ошатним!

Shampoodle

Одяг марки Shampoodle

Важко собі уявити більш м'яку і ніжну одяг, ніж Shampoodle. Шведську фірму створили батьки прагнуть одягати своїх дітей так, як ні в одному магазині б цього не зробили. Це якісні модні бренди дитячого одягу, пошиття якої здійснюється без використання застібок і тугих гумок.

Одяг бренду Shampoodle

Одяг для малюків повинна бути зручною і це головний девіз підприємливих батьків. Моделями для показів одягу марки «служать» їх власні діти, а чому б і ні? Згідно відгуками одяг не сідає навіть при пранні з високими температурами. Їх дитяча брендове взуття - найкраща за якістю, як і одяг відомих брендів - м'яка і затишна.


Їх дитяча брендове взуття - найкраща за якістю, як і одяг відомих брендів - м'яка і затишна

Benetton

Одяг фірми Бенеттон benetton

Яка ж дитяча брендовий одяг відомих брендів найкраща? Фірма заснована в 1965 році в Італії починала з малого, а зараз володіє 6 тисячами магазинів по всьому світу. Вибрати одяг італійського виробника - це значить вибрати своїй дитині яскраве дитинство повне відкриттів і звершень. Бренд виробляє речі вільного крою, що не утрудняють рухів малюка.


Бренд виробляє речі вільного крою, що не утрудняють рухів малюка

Італійські бренди дитячого одягу в колекціях представляють як підліткові моделі светрів, футболок, джинсів і лонгсліви, так одежину з найніжніших матеріалів для зовсім маленьких. Основна частина моделей виконана з бавовни, а шви якісно закріплені. Також в асортименті перевага віддається в'язаним і затишним дрібнички. Дивлячись на одяг для діток цієї фірми, створюється враження легкості, а діткам так зручно і затишно носити.

Яким би ви хотіли бачити свою дитину - ніжним і чарівним в одязі від Benetton, яскравим і чудовим в асиметричною одязі марки BodeBo або романтичним в Blukids?
Яка ж вона - мода сьогоднішнього дня для дітей?
А що б вибрали ви?
Чим вирізняються з-поміж інших популярні бренди дитячого одягу Mothercare?
Моделями для показів одягу марки «служать» їх власні діти, а чому б і ні?

Новости