Кухонний комбайн Bosch MUM5

  1. особливості новинок
  2. Перші кроки в кулінарії з MUM5 StartLine
  3. Свобода творчості з MUM5 CreationLine
  4. Домашній ресторан з HomeProfessional
  5. Вищий пілотаж у виконанні MaxxiMUM
  6. Насадки для додаткових можливостей
  7. Ключові характеристики

Чому в реальному житті приготування їжі так рідко схоже на красиве кулінарне шоу? В першу чергу тому, що щоденна кухонні рутина не дозволяє насолодитися процесом: прості рецепти набридають, а лізти заради вишукувань в глибини шаф за важкими агрегатами немає сил і бажання. Але навіщо ж їх ховати? Кухонна машина може стати прикрасою кухні і втіленням стилю - потрібно просто вибрати колір, від ніжно-пастельного до експресивно-яскравого. Багата колірна палітра приладів здатна підняти настрій і надихнути на створення таких страв, які порадують і своєю формою, і фактурою, і смаком.

Багата колірна палітра приладів здатна підняти настрій і надихнути на створення таких страв, які порадують і своєю формою, і фактурою, і смаком

Серія кухонних машин Bosch MUM5

особливості новинок

Нова серія кухонних машин Bosch MUM5 - це не тільки широка колірна гамма і ретельно продуманий дизайн. Кожен комбайн з цієї лінійки - це ідеальний помічник у втіленні будь-яких кулінарних фантазій. Потужний мотор в сукупності з особливим планетарним способом обертання гаків і віночків для замішування впорається з найрізноманітнішими текстурами - будь то найніжніші яєчні білки або круте тісто для пасти.

Крім того, прилад здатний сам підстроїтися під необхідні завдання завдяки сенсорної технології контролю швидкості - майже всі моделі оснащені спеціальними сенсорами, які вимірюють щільність продуктів і підтримують постійну швидкість обертання насадок. Творити в самих різних техніках, від «розгонистих мазків імпресіонізму» до «витонченої графіки», допоможе величезний набір функцій, насадок і додаткових аксесуарів, а спеціальна сумка для деталей і автоматична намотування кабелю зроблять зберігання машини простим і зручним.

Шлях до свободи кулінарного самовираження тільки починається? Або вже вивчаються секрети високої кухні? Так чи інакше, нові кухонні машини MUM5 обіцяють багато приємних відкриттів. Додаткові насадки можна докупити навіть для бюджетних представників сімейства MUM5 - але ж раніше тільки володарі дорогих комбайнів могли дозволити собі таке розмаїття. Так що залишається лише вибрати модель та колір під стати своїм запитам і дизайну кухні.

MUM 54Y00 StartLine

Перші кроки в кулінарії з MUM5 StartLine

Кулінарний азарт нарешті проявиться в повну силу з яскравою серією доступних комбайнів MUM5 StartLine. Соковиті кольори і компактність - запорука їхнього успіху на будь-якій кухні (це найяскравіші прилади в лінійці). Навіть складну випічку буде легко освоїти завдяки базового набору аксесуарів: в комплект входить гак для тіста, вінчик для рідкого тіста і круглий віночок для крему. Роботу полегшать такі функції, як 3D планетарне обертання насадок і легкий підйом важеля за допомогою кнопки EasyArm Lift. Коли перші кроки будуть освоєні, можна

придбати додаткові насадки. Як і у всіх моделях MUM5, в серії StartLine передбачений надійний захист від повторного включення і неправильної зборки приладу, стійкі ніжки і можливість безпечного зберігання кабелю.

Свобода творчості з MUM5 CreationLine

Якщо приготування їжі вже перетворилося в творчий процес і вимагає особливого підходу, то головним помічником у втіленні задумів стане кухонна машина з серії MUM5 CreationLine. Найвибагливішого естета здивує різноманіття кольорів, серед яких присутні найніжніші пастельні тони, а витончений дизайн не дарма був удостоєний нагород на конкурсах Reddot Design і iF.

Багатофункціональність в лінійці CreationLine вражає уяву: з його допомогою можна замішувати тісто, збивати крем, шинкувати овочі, натирати сир і шоколад, подрібнювати горіхи і змішувати коктейлі, а якщо захочеться ще більшого різноманіття, існує багатий асортимент додаткових спеціалізованих насадок, таких як насадка для приготування лазаньї, локшини і спагетті, насадка для нарізки кубиками, або, наприклад, мороженица. Преміальний зовнішній вигляд приладу надають новий хромований регулятор швидкості з прогумованої поверхнею для зручності перемикання, а також містка полірована чаша, виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі.

Преміальний зовнішній вигляд приладу надають новий хромований регулятор швидкості з прогумованої поверхнею для зручності перемикання, а також містка полірована чаша, виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі

MUM59343 HomeProfessional

Домашній ресторан з HomeProfessional

Серія HomeProfessional - це вибір справжніх цінителів побутової техніки. З іншими представниками MUM5 цю серію ріднить забезпечення постійної швидкості обертання насадок за рахунок системи регуляції мотора Sensor Technology, 3D планетарне обертання насадок MultiMotion Drive, зручний перемикач швидкості, захисні системи для безпечної роботи і багатофункціональність. Однак Bosch HomeProfessional все ж створений для тих, хто готовий освоїти новий рівень кулінарного мистецтва.

У комплект входять 11 професійних насадок: віночок і гак для тіста, вінчик для крему з регульованою довжиною ніжки, універсальна різка з двома тертками і шинковкой, міні-подрібнювач, міні-блендер з кришкою «в дорогу», прес для цитрусових, м'ясорубка і шаблон для печива. Автоматичне намотування кабелю, міць і місткість в поєднанні зі стриманою витонченістю хрому і блискучого металу - це гарантія того, що зовнішній вигляд і внутрішній зміст ні в чому не буде поступатися ресторанам високої кухні.

Вищий пілотаж у виконанні MaxxiMUM

Є в новій серії кухонних комбайнів MUM5 і безперечний лідер: MaxxiMUM з функцією SensorControl. Сенсор, вбудований в прилад, сам контролює процес збивання крему з вершків і зупиняє рух в той момент, коли крем досягає оптимальної консистенції, без ризику перетворитися в масло.

Для любителів повітряних текстур передбачений окремий режим для збивання яєчних білків - адже фахівці знають, що вони вимагають особливо тонкого підходу. Професійний віночок з силіконовим покриттям замішує рідке тісто з неперевершеною дбайливістю. Вхідний в комплект гострий диск з хвилястим краєм - це інструмент нарізки м'яких овочів для справжніх маестро. І, звичайно, не можна не відзначити потужність цього приладу 1600 Вт - це новий рекорд серед кухонних комбайнів Bosch.

Насадки для додаткових можливостей

Незалежно від того, який з представників нового покоління MUM5 прикрасить кухню - з більш прийнятною або ж преміальної цінової категорії - меж фантазії не існує, адже додаткові комплекти насадок відкривають перед користувачем широкі можливості для самовираження.

Набір дисків для нарізки VeggieLove знадобиться любителям овочів, PastaPassion - допоможе розкачати тісто і приготувати пасту, а в набір TastyMoments входить комплект подрібнювачів для твердих і м'яких продуктів, контейнери для їх зберігання і міні-блендер. Ще одна новинка в світі MUM5 - це комплект BakingSensation з м'ясорубкою, шаблоном для печива і пластиковою чашею. Bosch пропонує

Ключові характеристики

Кухонна машінаBosch MUM5

Технічні характеристики (модифікації)

серія StartLine

MUM54I00 - білий / оранжевий

MUM54P00 - білий / ліловий

MUM54G00 - білий / салатовий

MUM54D00 - білий / бірюзовий

MUM54Y00 - білий / жовтий

Загальний опис:

  • Потужність 900 Вт
  • 7 швидкостей + імпульс режим
  • Чаша з нержавіючої сталі + кришка з отвором для додавання інгредієнтів. Загальний об'ем3,9 л, замес2 кгтеста
  • Функція автоматичного паркування
  • 3D планетарне обертання насадок
  • Підняття важеля натисканням кнопки EasyArm Lift
  • Захист від перевантажити, захист від повторного включення, блокування включення при неправильно зібраному приладі

Приналежності в комплекті:

  • Крюк для тесту, віночок для рідкого тесту, круглий віночок для крему
  • Сумка для аксесуарів

серія CreationLine

MUM58720 - червоний

MUM58420 - рубіновий

MUM58020 - м'ятний

MUM58920 - ванільний

MUM58L20 - сірий мінерал

MUM58K20 - рожевий

Загальний опис:

  • Мощность 1000 Вт
  • 7 швидкостей + імпульс режим
  • Чаша з нержавіючої сталі + кришка з отвором для додавання інгредієнтів. Загальний об'ем3,9 л, замес2,7 кгтеста (1 кгмукі + інгредієнти)
  • Функція автоматичного паркування
  • 3D планетарне обертання насадок
  • Підняття важеля натисканням кнопки EasyArm Lift
  • Захист від перевантажити, захист від повторного включення, блокування включення при неправильно зібраному приладі

Приналежності в комплекті:

  • Крюк для тесту, віночок для рідкого тесту, круглий віночок для крему
  • Універсальна різання з 3 дисками: двосторонній диск-терка (велика / дрібна), двосторонній диск-шинкування (3/1 мм), диск терка для сиру, шоколаду, горіхів
  • Пластиковий блендер1,25 л
  • Сумка для аксесуарів

DVD диск з рецептами страв

Серія HomeProfessional:

MUM59363 - сріблястий

MUM59M55 - чорний / сріблястий

MUM59343 - чорний / сріблястий

опис

  • Мощность 1000 Вт
  • 7 швидкостей + імпульсний режим
  • Електронне регулювання швидкості
  • Чаша з нержавіючої сталі + кришка з отвором для додавання інгредієнтів. Загальний об'ем3,9 л, замес2,7 кгтеста (1 кгмукі + інгредієнти)
  • 3D планетарне обертання насадок
  • Функція автоматичного паркування
  • Захист від перевантаження, захист від повторного включення, блокування включення при неправильно зібраному приладі
  • Світлова підсвічування перемикача швидкостей
  • автонамоткой кабелю

Приналежності в комплекті з моделлю MUM59363 (11 насадок):

  • Професійні насадки для випічки: гак для тіста, вінчик для рідкого тіста з силіконовим покриттям, віночок для крему з регульованою довжиною ніжки
  • Універсальна різання (3 диска / 5 типів нарізки): двосторонній професійний диск-шинкування (3/1 мм), диск терка для сиру, шоколаду, горіхів
  • Міні-подрібнювач (скло) зі знімним ножем і з кришкою
  • Міні-блендер (пластик) з кришкою «в дорогу», об'ем0,5 лдля змішування смузі і коктейлів з можливістю взяти напій з собою
  • Прес для цитрусових
  • М'ясорубка з лотком і проштовхувачі
  • Шаблон для печива (кріпиться до м'ясорубці)
  • DVD диск з рецептами страв
  • Сумка для зберігання насадок

Приналежності в комплекті з моделлю MUM59M55 (11 насадок):

  • Професійні насадки для випічки: гак для тіста, вінчик для рідкого тіста з силіконовим покриттям, віночок для крему з регульованою довжиною ніжки
  • М'ясорубка з піддоном для м'яса та штовхачем, формувальні диски з нержавіючої сталі
  • Процесор для подрібнення і шинкування: двосторонній диск-терка (велика / дрібна), двосторонній професійний диск-шинкування (3/1 мм), диск-терка для сиру, шоколаду, горіхів, універсальний ніж
  • Міні-подрібнювач (скло) зі знімним ножем і з кришкою
  • Міні-блендер (пластик) з кришкою «в дорогу», об'ем0,5 лдля змішування смузі і коктейлів з можливістю взяти напій з собою
  • Прес для цитрусових
  • DVD диск з рецептами страв
  • Сумка для зберігання насадок

Приналежності в комплекті з моделлю MUM59343 (9 насадок):

  • Професійні насадки для випічки: гак для тіста, вінчик для рідкого тіста з силіконовим покриттям, віночок для крему з регульованою довжиною ніжки
  • Універсальна різання (3 диска / 5 типів нарізки): двосторонній професійний диск-шинкування (3/1 мм), диск терка для сиру, шоколаду, горіхів
  • Блендер (пластик), об'ем1,25 л
  • Прес для цитрусових
  • Додаткова пластикова чаша об'емом3,9 л
  • DVD диск з рецептами страв
  • Сумка для зберігання насадок

серія SensorControl

MUMXX40G - сірий граніт

  • · Потужність 1600 Вт
  • · 7 швидкостей + імпульсний режим
  • · Швидкість обертання 14000 об / хв
  • · Корпус з алюмінію, литого під тиском
  • · Чаша з нержавіючої сталі, загальний обсяг 5,4л (3,6 кгтеста)
  • · Прозора кришка з лійкою для додавання інгредієнтів
  • · Функція автоматичного паркування
  • · SensorControl технологія контролює процес збивання вершків і білків
  • · Технологія Sensor Technology - підтримка постійної швидкості обертання насадок
  • · Підняття важеля натисканням кнопки EasyArm Lift
  • · Захист від перевантаження, захист від повторного включення, блокування включення при неправильно зібраному приладі
  • · Інерційна намотування кабелю

Приналежності в комплекті з моделлю MUMXX40G:

  • · Крюк для тесту, віночок для рідкого тесту з силіконовим покриттям, круглий віночок для крему з регульованою довжиною ніжки
  • · Скляний блендер1,75 л
  • · Універсальна різання з 4 дисками:

ü двосторонній диск-терка (велика / дрібна)

ü професійний двосторонній диск-шинкування (3 / 1мм)

ü диск-терка (для сиру, шоколаду, горіхів)

ü диск-жульєн

Але навіщо ж їх ховати?
Шлях до свободи кулінарного самовираження тільки починається?
Або вже вивчаються секрети високої кухні?

Новости