Купити УФ (UV) лампи для манікюру в інтернет-магазині «КрасоткаПро»

  1. Який може бути УФ лампа для манікюру Ви можете придбати за вельми недорогою ціною лампу для сушіння...
  2. Вибір підходящої потужності
  3. На що звертати увагу при виборі?
  4. особливості експлуатації
  5. Відео: використання UV-лампи при гелевому нарощуванні нігтів
  6. Відео: УФ-лампа при зміцненні нігтів гелем
  7. Огляд заходів щодо зміцнення і полірування нігтів

Який може бути УФ лампа для манікюру

Ви можете придбати за вельми недорогою ціною лампу для сушіння нігтів високої якості, і незабаром ваші вкладення окупляться, незалежно від того, чи робите ви манікюр на замовлення або ж виключно собі вдома, прагнучи заощадити на відвідуванні салону. Термін роботи вбудованих в неї лампочок досягає 10 000 годин.

Крім вартості, слід зазначити і універсальність. Завдяки широкому вибору потужностей - в однієї тільки ruNail УФ лампи 12 Вт, 54 Вт, 36 Вт і 9 - ви можете реалізовувати з їх допомогою практично будь-яку задумку. Залежно від того, яке завдання ви перед собою поставите, вам можуть знадобитися моделі різної потужності.

Професійних майстрів порадує і велика різноманітність форм і розмірів ламп, призначених для полімеризації. Можна придбати як модель для однієї руки, так і для обох, наприклад, для новачків буде дуже зручна лампа-тунель. Крім того, є апарати, які можна використовувати в педикюрі.

Чому не варто купувати дешеву УФ-лампу

Якщо ви шукаєте кращі УФ лампи для гелю недорого, не забувайте про те, що не варто купувати зовсім вже дешеву модель від невідомого виробника. Справа в тому, що в цьому випадку може бути нелегко знайти в продажу елементи, що вимагають заміни, - рефлектори і лампи. Співвідношення ціни та якості повинно бути оптимальним.

Вибір підходящої потужності

Отже, ви вирішили вивчити асортимент і зупинилися, припустимо, на марці Рунейл. Яку модель краще придбати - UV лампу ruNail 9 w або ж апарат більшої потужності? Пам'ятайте про наступне:

  • у УФ-ламп для манікюру може бути маленька потужність, але і ціна, і розмір будуть менше;
  • а ось пристрої з більшою потужністю відрізняються великим розміром і коштують дорожче.

Маленька потужність призначається для проведення виїзних процедур. В цьому випадку ви просушують нігті за такою схемою: 4 пальця однієї руки, 4 пальця інший, 2 великих пальця. Є лише одне «але»: такі лампи для УФ сушки полимеризуют покриття довше, ніж їх аналоги, здатні похвалитися більшим числом лампочок. До того ж, подібні апарати хороші лише для роботи з гель-лаками, які покривають нігті тонким шаром, - товстий шар вони якісно НЕ просушать.

Інша справа - пристрої на 36 або 54 Вт. Вони досить масивні і споживають більше електрики, однак їх швидкість просушування покриттів вище всяких похвал. Часто у таких моделей є таймер, який спрощує, прискорює процедуру і допомагає майстру трохи більше розслабитися.

На що звертати увагу при виборі?

Розглядаючи асортимент Інтернет магазину недорогих ламп з УФ хвилями, ретельно вивчіть характеристики цікавлять вас моделей і вибирайте, орієнтуючись на свої потреби. Особливу увагу ми рекомендуємо звертати на такі пункти.

  1. Було висунуто чи нижня панель. Від цього пункту залежить можливість використовувати апарат при педикюрі. Завдяки її наявності ви зможете легко продезінфікувати потрібні частини пристрою і запобігти у ваших клієнтів небезпека зараження грибком при здійсненні даної процедури.
  2. Чи є таймер. Якщо є, то уточніть, чи є функція самостійно виставляти потрібний вам час на ультрафіолетової лампу для нігтів в залежності від використовуваного матеріалу. На думку різних фахівців, подібні пристрої зручніше в роботі і радують економією електроенергії.
  3. Підводиться кришка пристрою. Це дуже важливий момент, якщо ви плануєте проводити педикюр.
  4. Чи є вентилятор. Його зручно використовувати для просушування звичайних лаків, якщо ви обмежені в часі.

особливості експлуатації

Вирішивши купити УФ лампу для нігтів runail 36 w або будь-який інший потужності, пам'ятайте про те, що для збереження її максимальної ефективності слід дотримуватися ряду правил.

Обов'язково своєчасно замінюйте лампочки, оскільки, по мірі використання апарату, ближче до закінчення терміну їх експлуатації знижується рівень світлового потоку. В результаті гелі можуть недостатньо застигнути, а гель-лаки - згорнутися. До слова, що вийшли з ладу лампочки не можна просто так викидати - в них містяться пари ртуті, які можуть отруїти навколишнє середовище.

Пам'ятайте, що на довгостроковість періоду роботи УФ лампи Рунейл для шелаку без звернення до ремонтної майстерні безпосередньо впливає частота її включення і виключення.

Також будьте обережні при використанні даного апарату. Вона здатна нагрітися до температури близько 50 градусів за Цельсієм, що створює невеликий, але все-таки ризик опіку.

Удачі у виборі ідеальної моделі лампи - нехай манікюр приносить вам тільки задоволення від процедури і наступного шкарпетки!

Відео: використання UV-лампи при гелевому нарощуванні нігтів

Відео: УФ-лампа при зміцненні нігтів гелем

Огляд заходів щодо зміцнення і полірування нігтів

Яку модель краще придбати - UV лампу ruNail 9 w або ж апарат більшої потужності?
На що звертати увагу при виборі?

Новости