Курси Windows 10

Windows 10 - довгоочікувана оновлена операційна система від Microsoft в рамках сімейства Windows NT. Єдина ОС для використання на різних типах пристроїв, починаючи з персональних комп'ютерів і ноутбуків, закінчуючи планшетами, смартфонами і консолями для Xbox One. Для Windows 10 існує ціла індустрія, включаючи єдиний магазин додатків і платформу розробки. Microsoft відзначає, що ця версія стане останньою коробочки, в подальшому передбачаються тільки цифрові варіанти ОС.

«Спеціаліст» пропонує Вам навчання на авторизованих курсах Microsoft по роботі з операційною системою Windows 10. У Центрі можна пройти програму підвищення кваліфікації « Сертифікований адміністратор Microsoft Windows 10. MCSA Windows 10 »І підготуватися до здачі іспиту на отримання сертифікації MCSA Windows 10. Для системних адміністраторів і фахівців технічної підтримки розроблена програма підвищення кваліфікації «Адміністратор Microsoft Windows 10. Установка, настройка і підтримка Windows 10» .

Пройшовши навчання, Ви зможете встановлювати і налаштовувати ОС. Отримайте актуальні знання і навички, необхідні для розгортання і керування комп'ютерами Windows 10, пристроями і додатками в корпоративному середовищі. А також навчитеся підтримувати і усувати неполадки комп'ютерів і пристроїв під управління Window 10 в доменній і корпоративному середовищі.

Після проходження курсів Ви отримаєте не тільки престижні свідоцтва Центру російського і міжнародного зразка , А й міжнародні сертифікати Microsoft .

По закінченню програми підвищення кваліфікації - посвідчення встановленого зразка .

Знання та навички роботи з ОС Windows 10, отримані в Центрі «Спеціаліст», допоможуть Вам стати високооплачуваним професіоналом і вийти на новий рівень розвитку! За останні 12 років випускниками авторизованих курсів в «Фахівці» стали 52 000 фахівців, серед яких - співробітники провідних російських ІТ-компаній, включаючи сам Microsoft .

Вивчіть всі тонкощі Windows 10 на курсах «Фахівця»!


-   Програма підвищення кваліфікації   - Записатися - Програма підвищення кваліфікації - Записатися

* «Ціна від" - мінімальна можлива ціна на даний курс, залежить від формату, виду навчання, обраного часу занять і вказана з урахуванням діючих акцій і спеціальних пропозицій. Точну ціну на конкретну групу Ви можете дізнатися за тел. +7 (495) 232-3216.

Для юридичних осіб (організацій) вказана мінімальна ціна, що діє при повній передоплаті.

Новости