LED лампи для нігтів - купити в Києві з доставкою по Україні

  1. Що таке LED-лампа? Лід лампа - нові технології в індустрії манікюру. Використання сучасних технологій...
  2. Що таке LED-лампа?
  3. Скільки потрібно часу на полімеризацію гелю?
  4. Купити лід лампу недорого

Що таке LED-лампа?

Лід лампа - нові технології в індустрії манікюру. Використання сучасних технологій в манікюрною індустрії природно вимагає і інноваційного обладнання. Безсумнівно роблячи гарний манікюр гель лаком, можна розраховувати тільки на якісну сушку для нігтів, яка швидко і без патьоків зможе висушити нігтики. До такого типу пристроїв з легкістю можна віднести лід лампи для нігтів.

Даний вид ламп має дуже багато переваг перед своїми конкурентами:

  • гель і акрил в даній лампі полимеризуется значно швидше ніж в УФ;
  • Led лампа для нігтів прослужить дуже довго;
  • даний вид ламп характеризує легкістю і компактністю;
  • вони не нагрівають робочу поверхню під час створення красивого манікюру;

Пристрій ЛІД ламп

Влаштовані всі світлодіодні лампи однаковим чином. Лід лампи складаються з пластикового корпусу і спеціальних світлодіодів, які використовуються в якості джерела світла. Завдяки тому, що лампа оснащена світлодіодними лампами час служби її значно збільшується. Вони безсумнівно прослужать до п'яти років. Даний вид Led ламп відноситься до високоекономічним, тільки з цього вони споживають дуже мало електроенергії, і природно тим самим не нагрівають робочу поверхню. Лід лампи купити можна в нашому магазині.

LED лампа для нігтів користується популярністю в майстрів манікюру, завдяки тому, що характеризується приголомшливим якістю. Сушки для нігтів мають різну форму і колір, завдяки чому ви з легкістю зможете підібрати ту лампу яка підійде до інтер'єру вашого кабінету.

Головна перевага світлодіодних ламп від попереднього покоління ламп для нігтів полягає в більшій мірі від терміну роботи. Ще одна відмінність, ультрафіолетові світлодіоди з часом не втрачають потужності УФ-випромінювання, що трапляється зі стандартними лампами. Таким чином, майстру не варто боятися того, що гель виявиться не до кінця полимеризованной, а клієнт піде з неякісно виконаною роботою і більше не повернеться.

Що таке LED-лампа?

Лід лампи отримали такі назву завдяки светодиодам, які використовують в якості джерела світла. Дані лампи вважаються довговічними, завдяки чому і користуються популярністю в багатьох дівчат. Варто також відзначити, що енергії вони споживають набагато менше ніж люмінесцентні, за рахунок чого нагрів робочої зони дуже малий. Вага таких ламп не великий, їх зручно брати з собою в чемодан якщо ви працюєте з виїздом на будинок. Крім усього цього, є величезний плюс лід ламп, він полягає в тому, що вони абсолютно не боятися ударів, потрібно дуже сильно постаратися щоб розбити її.

Скільки потрібно часу на полімеризацію гелю?

Дане питання дуже часто задають дівчата перед покупкою LED лампи. Всім цікаво дізнатися скільки часу витратитися на Дане питання дуже часто задають дівчата перед покупкою LED лампи то, щоб гель застиг. Деякі гелі полимеризуются в таких лампах за лічені секунди, а деякі взагалі не застигають. Полімер гелю для нігтів реагує на певну довжину хвилі і застигає тільки тоді, коли дочекається свого світла. Купити лід лампу для нігтів для сушки гелю дуже просто. Гелі відрізняються між собою консистенцією, виробником, компонентами і ось кожен з них висихає під різними хвилями ультрафіолету.

Справа в тому, що лампочки в УФ лампах випромінюють світло досить в широкому діапазоні. Завдяки цьому гель висихає в них значно швидше. Світлодіод ж в LED-лампи випромінює інтенсивний світло в дуже вузькому діапазоні хвиль і ті матеріали, які в нього не потрапляють, просто не застигають. Є такий вихід з даної ситуації як - використовувати в лампах кілька світлодіодів, так гель буде застигати напевно, але при цьому ми ризикуємо втратити швидкість при сушінні нігтів і звичайно ж така лампа буде коштувати набагато дорожче звичайної.

Купити лід лампу недорого

Вибираючи led лампу купити яку можна в нашому інтернет-магазині в якому просто величезний вибір устаткування і матеріалів для салонів краси. На нашому сайті можна детально розглянути фото товару і прочитати точний опис тієї чи іншої лампи для нігтів. Купуючи в TUFISHOP ви отримаєте не тільки якісний товар, але і звичайно ж разом з ним гарантії по ремонту та обслуговуванню приладу. Також ми пропонуємо величезний вибір продукції для нігтів: гель-лаки , гелі , декор для нігтів , інвентар для манікюру і педикюру , витяжки , фрезери . Доставку ми здійснюємо не тільки Україні, але і по всьому світу, так що лід лампу купити можна у нас з будь-якого куточка світу.

Що таке LED-лампа?
Що таке LED-лампа?
Скільки потрібно часу на полімеризацію гелю?
Що таке LED-лампа?
Скільки потрібно часу на полімеризацію гелю?

Новости