Магазини недорогого одягу. демократичні марки

  1. "Дорогі" демократичні марки
  2. Марки, що пропонують речі "на будь-який смак"
  3. молодіжні марки

Демократичних марок одягу зараз настільки багато, що їх вже можна ділити на «дорогі» і «доступні»

Сучасний абітурієнт або студент молодших курсів вже не знає, що значить шукати недорогу і при цьому незвичайну, «особливу» одяг. Раніше розшук приводив до швейній машинці, в секонд-хенди, на вуличні розвали або, в окремих випадках, за кордон. Сьогодні необхідність в таких морочливих, але, по правді, приємних справах відпала: демократичний стиль, доступні ціни, великий вибір і розміри від XS до XL - тепер це кожен третій магазин. Одні копіюють одяг дизайнерських марок, інші копіюють товаришів по ціновій політиці, хтось намагається йти своїм шляхом, але виходить все одно щось з заклепками або з роботою Ворхола на футболці.

Рубрики streetfashion і всілякі модні блоги - суцільне підтвердження засиллю мас-марок : Футболка Topshop, кардиган H & M, легінси Bershka і так нескінченно ... Тенденція до копіювання дає ефект «атаки клонів», і надягати тільняшку на чергову літню веранду вже не хочеться, адже ти цілком можеш стати десятим «морячком» і посилити згаданий ефект. Так що для справжніх модників покупка речей з актуальною колекції популярної марки - моветон, набагато надійніше знайти в комісійному магазині трирічної давності піджак Zara. І, якщо врахувати недовговічність багатьох матеріалів, то можна бути майже впевненим в тому, що зустріти такий же вам вже не доведеться. Щасливчик!

І все-таки, уміючи, майже в будь-якому мережевому магазині можна відшукати речі, які не будуть маркером простого споживача нових колекцій. Звертайте увагу на непримітні, без модних в сезоні N принтів, бахроми, шипів і т.п. класичні моделі: брюки -дудочкі, кльоші, прямі джинси, однотонний плащ непомітних кольорів, монохромні сорочки-футболки-джемпери, «шкільні» піджаки та інші вічні предмети гардероба. З аксесуарами теж краще бути обережними: шарфи і шапки завжди можна попросити пов'язати найближчих родичів-умільців або освоїти ремесло самому, а біжутерію замовити у майстрів hand-made або придбати в немережевих магазинах.

Вибір демократичних марок в Росії зараз не те щоб величезний, але великий: є бренди, які вже цілком можна зарахувати до «дорогим», бренди, чиї речі дійсно доступні широким верствам населення і бренди недорогі, але підходять тільки молодіжної аудиторії.

"Дорогі" демократичні марки

Це - Zara і Topshop / Topman, в яких ціни на речі деяких ліній (взуття, сумки, верхній одяг) досить високі (8-12 тисяч рублів), але і якість при цьому відповідає вартості: у виробництві використовуються натуральні матеріали, які носяться значно довше синтетики і виглядають «дорого». Все-таки куртка зі шкіри через рік після покупки виглядає благородніше, ніж така ж зі шкірозамінника.

Нове: іспанська марка Uterque порадує цікавими босоніжками, лакованими сумками в формі серця і хустками леді.

Марки, що пропонують речі "на будь-який смак"

До їх числа можна віднести як марки, що випускають одяг «для всієї родини», так і окремих проірзводітелей жіночого одягу, що випускають речі і для тінейджерів, і для дорослих людей. Зазвичай дизайн колекцій подібних марок не передбачає дуже помітних деталей, і в магазині легко вдасться знайти, наприклад, бежевий светр косами, чорну спідницю-олівець, просте осіннє пальто або «спокійне» плаття для інституту.

Нове: в магазинах Monton можна знайти сірі чоловічі кардигани , Класичні плащі, трикотажні сукні та спідниці яскравих забарвлень.

молодіжні марки

Футболки з яскравими принтами, пишні спідниці в квіточку, лосини термоядерних забарвлень, косухи з об'ємними плечима, неправдоподібно вузькі джинси, кеди, шпильки, жакети з заклепками, сорочки ковбоя і багато інших речей, дивлячись на які можна визначити, у що будуть одягнені юні відвідувачі вечірок з хитромудрими назвами і місцевими діджеями.

Нове: в мережі Stradivarius представлені цікаві аксесуари, романтичні сорочки-сукні, комбінезони та сукні-бюстьє.

Для тих же, хто втомився від доступності речей і натовпів в магазинах в недільні дні, як і раніше працюють милі серцю секонд-хенди.

У Санкт-Петерубрге на непарній стороні Гороховій між Садової і каналом Грибоєдова в підвальчику іноді можна знайти літні комбінезони та неймовірних кольорів сукні по 100 рублів, на Єфімова (згорніть у дворик по дорозі в ТК "Сінна") щомісяця поетапно розпродають все (від шарфів і чоловічих шорт до літніх сарафанів і шуб в підлогу) по 150, 100 і менше рублів, а на Балканській площі в Купчино навпаки торгових центрів туляться два маленьких магазинчика, де негидливі можуть відшукати симпатичні круглоносие черевики за 400 р. або вовняні кофти з квітами з люрексу за 300 р. У московських "елітних" секонд-хендах "Мері Енн" на Ленінському, "Мрія" на Чистопрудному або "Нічого подібного" на Фадєєва можна наштовхнутися на речі зі старих колекцій відомих марок за досить низькими цінами. Краще приходити в день поставки: знаючі люди першими забирають все найцікавіше. Крім того, все більшого поширення набувають заходи на кшталт garage sale , Де кожен бажаючий може за символічну плату або добре слово позбутися непотрібних речей.

Крім того, все більшого поширення набувають заходи на кшталт   garage sale   , Де кожен бажаючий може за символічну плату або добре слово позбутися непотрібних речей

Новости