Модні іспанські марки, які заслуговують на увагу

  1. Dime Que Me Quieres
  2. Malababa
  3. Masscob
  4. Paloma Barceló
  5. TrakaBarraka
  6. Sunad

Іспанія багата талановитими молодими дизайнерами, які, надихаючись чудовими пейзажами і архітектурою, багатою дизайнерської історією і традиціями, беруться за створення модних брендів, здатних завоювати весь світ. Кількість модних марок під знаком «Made in Spain» зростає в геометричній прогресії, дивуючи креативними стилістичними напрямками , Традиційними мотивами і якістю продукції. В останні роки іспанські марки змушують весь світ моди говорити про себе, підкорюють світові подіуми і обкладинки журналів. Щоб допомогти модницям розібратися у великій кількості іспанських трендів, журнали про моду і спільноти модних блогерів складають власні гіди і рейтинги. Ви готові дізнатися, про кого кажуть фахівці по стилю інтернет-видань Vogue, Marie Claire, El Pais і чиї колекції відстежують блогери модного спільноти Trendencias? Тоді вирушаємо знайомитися з талановитими представниками іспанських марок, магазини яких ви зможете знайти на вулицях улюблених міст Іспанії.

Dime Que Me Quieres

Dime Que Me Quieres

«Скажи мені, що любиш мене» - саме таке романтичне назва в перекладі з іспанського носить ця марка прикрас ручної роботи. Відмінна знахідка для тих, хто шукає подарунки , Які без слів розкажуть дорогим людям про любов, ніжності і пристрасті. Творцем марки є молода Єва Вердеаль, яка вивчала моду і дизайн в Мадриді і Лондоні і мріяла створювати оригінальні речі для улюблених людей. Головними ідеями творчості в даному випадку є унікальність, простота, затишність і натхнення. Тут можна знайти різні види прикрас для жінок і чоловіків різного віку, а також дитячі колекції. Якщо ви хочете зробити прикраса на 100% неповторним, додавши персональну фразу або малюнок, працівники магазину допоможуть вам здійснити це. Клієнтам, що бажають зробити унікальну гравіювання на кулоні до майбутнього Дню святого Валентина , Послуга надається безкоштовно. Вам тільки залишається вибрати кулон і придумати особистий спосіб сказати про любов.

сайт: https://dimequemequieres.net/

Адреси магазинів:

  • Travesía de San Mateo, 7-9, Madrid
  • Calle Conde de Peñalver, 20, Madrid
  • Calle Claudio Coello, 62, Madrid

Також марка представлена ​​в торгових центрах El Corte Inglés в Мадриді, Барселоні, Валенсії, Малазі, Севільї і Більбао.

Malababa

Malababa

У надрах майстерні в Мадриді народжуються дизайнерські вироби з натуральної шкіри. Досвідчені майстри експериментують з методами дублення шкіри, техніками фарбування, формами і деталями, щоб кожен клієнт марки відчув всю зручність і м'якість шкіряних виробів. Тут можна знайти взуття і сумки базових класичних моделей, а також найоригінальніші і екстравагантні моделі. Крім цього, марка радує цікавими золотими і срібними прикрасами і біжутерією. Популярними представниками цієї іспанської марки є туфлі на дерев'яному підборах і прикраси у вигляді подовжених паличок із золота і срібла. Покупки також можна зробити в інтернет-магазині.

сайт: https://www.malababa.com/

Адреси магазинів:

  • Calle Serrano, 8, Madrid
  • Calle Santa Teresa, 5, Madrid
  • Calle Lagasca, 68, Madrid
  • Carrer L'Argentería, 66, Barcelona

Masscob

Masscob

Марка одягу, створена дуетом талановитих дизайнерів Марга і Якобо в галісійському місті Ла-Корунья , Відображає принцип дуальності в кожному своєму виробі: класика і автентичність, строгість і романтизм. Здається, що вони творять поза законами модних тенденцій, але при цьому їх речі завжди знаходяться на піку моди, завдяки класичним елементам і несподіваним сучасним деталей. Любителі класики і вантажного духу без сумніву знайдуть тут щось цікаве для себе. Магазини приваблюють спокійній елегантною обстановкою, що відбиває загальну концепцію марки.

сайт: http://masscob.com/

Адреси магазинів:

  • Carrer de Provença, 268, Barcelona
  • Calle Puigcerdá, 2, Madrid

Paloma Barceló

Paloma Barceló

Одна з найзнаменитіших у всьому світі іспанських марок взуття має багату історію, яка почалася в родині Барсело з Аліканте в 1960 році. Маноло Барсело відкриває виробництво традиційної іспанської взуття - еспадрільі для великих світових брендів. Ця фабрика стала відправною точкою для продовження сімейної традиції. Через роки його син створює власну лінію взуття, яка зберігає іспанські традиції, ідеально поєднуючись з сучасними тенденціями. Виробництво постійно вдосконалюється і доповнюється новими технічними розробками, щоб покупець міг насолоджуватися якістю та зручністю взуттєвого ряду. Іспанська взуттєва марка вже завоювала довіру покупців з усього світу: її носять знаменитості, представники модної індустрії і всі ті, хто цінує якість і унікальність.

сайт: http://www.palomabarcelo.com/es/

Адреси магазинів:

  • Флагманський магазин: Calle de Claudio Coello, 26, Madrid

Також марка представлена ​​в великих торгових центрах міст Іспанії.

TrakaBarraka

TrakaBarraka

Яскравий представник Країни Басків, який народився в Більбао , Представляє своїм покупцям цікаві жіночі колекції, що поєднують в собі дитячу безпосередність і ретро-стиль з присмаком 1960-х років. Кумедне назву і буйство фарб не заважає колекціям бути витонченими і елегантними. Сполучення кольору і культових ретро-мотивів, таких як білий горошок, квіткові та геометричні деталі і розкльошені форми, роблять героїнь цієї марки схожими на дівчат з обкладинки вантажних журналів. Популярність марки набирає обертів не тільки в Іспанії , Але і по всьому світу. Є можливість зробити покупки в інтернет-магазині.

сайт: http://trakabarraka.com/

Адреси магазинів:

  • Calle Cinturería, 1, Bilbao
  • Calle Pez, 36, Madrid

Sunad

Sunad

Бренд, створений двома чарівними дівчатами в Мадриді, підкорює світ моди своїми блузками і сорочками з натуральних матеріалів з додаванням строгих і екстравагантних деталей. Марка робить ставку на позачасову класику форм, екологічність матеріалів і текстильні традиції Іспанії. Всі деталі цього бренду мають іспанське походження: тканини виробляються в Мадриді, а гудзики та інші деталі доставляються з Пальми-де-Майорки . Різноманітність унікальних моделей створюється за рахунок гри з кольором і формами, поєднуючи чоловічу елегантність і жіноче витонченість воєдино. Їх простота і практичність ідеально вписуються як в робочий комплект, так і в зручний щоденний варіант, підкреслюючи витонченість його власниці. Популярність рубашечной марки зростає з кожним днем, про неї багато говорять великі модні видання та імениті блогери. Покупку можна зробити в інтернет-магазині.

сайт: https://www.sunad.es/

Адреси магазинів:

  • Шоурум Capsule Store, Carrer dels Banys Vells, 6, Barcelona

Потрібна допомога в Іспанії? Центр послуг «Іспанія по-російськи» - це понад 100 найменувань послуг російською мовою в будь-якому регіоні Іспанії.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Стаття виявилася корисною?

Так

() ()

Новости