Модні головні убори осінь 2011

Достаток різновидів верхнього одягу для морозного сезони не доповнено цієї осені кількістю головних уборів Достаток різновидів верхнього одягу для морозного сезони не доповнено цієї осені кількістю головних уборів. Чи не слабшає любов дизайнерів до прекрасних капелюхів і брутальним кепкам в стилі мілітарі. Скажімо наприклад в сезоні весна-літо 2011 року, у вас є потенціал пов'язувати на голову хустки в самих різних їх різновидах. Хоча капелюхи все-таки краще будуть в цьому сезоні. Вони додають жіночому образу таємничості і гламуру . В даному сезоні модельєри з'єднують їх з найбільш різноманітними варіаціями верхнього одягу.

Модні головні убори осінь 2011

Капелюхи від Emilio Pucci - це ставка на жіночність натури. Широкі слухняні хвилеподібні поля в стилі 70-х, суцільна тулія, червоно-коричневі кольори і незмінна стрічка з не дуже величезним бантом. У зборах Emilio Pucci капелюхи чудово виглядають разом з традиційними пальто і яскравими накидками, шкіряними плащами і хутряними жилетами.

Зухвалий і трохи брутальні шапки від Dsquared2 винесені в стилі Божевільного заходу, хоча в чорно-білому забарвленні. Свої темні капелюхи з високою тулією Dsquared2 об'єднує з довгими шкіряними плащами, облямованими хутряними комірами.

Капелюхи від дизайнера Marc Jacobs зроблені з вовняних матеріалів і відрізняються низькою округлої тулією і полями пом'якшеній ширини. І напевно два основних відтінку - вишневий і чорний. Ці капелюхи - вдалий варіант для міського стилю «casual».

Шкіряні шапки, це один із трендів минулого сезону, вони звичайно вже не так актуальні, особливо це стосується рудої шкіри, хоча їх як і раніше можна носити.

Шапки від Frankie Morello з загорнутими полями і трохи витягнутої округлої тулією прекрасно виглядають разом з пухнастими хутряними куртками. Сам Frankie Morello продовжує свою лінію з Dsquared2 в тому, що мати відношення до стилю Божевільного Заходу, хоча в більш класичному його розумінні.

Крихітні «мисливські» капелюшки від Emilio Pucci з куцими полями зроблені з оксамиту і фетру і прикрашені шкірою. Сіро-зелений і смарагдово-зеленими і квітами виглядають в цьому стилі неймовірно пропорційно.

Самі ж капелюхи виділяються між достатку різновидів з широкими полями.

Новости