Модні вечірні сукні 2011

  1. Тканини і забарвлення
  2. Актуальний декор вечірніх суконь

Якщо романтичною персоною, вигляд якої виділяє жіночність і м'якість, вам підійдуть сукні в грецькому стилі - з м'яким поясом навколо завищеною талії, з ніжно хвилясті подолом, з тонкими бретелями і повітряними драпіровками. Ідеальний вибір на літо.

Фото сукні в грецькому стилі Фото сукні в грецькому стилі   Якщо вам більше до смаку яскравий і сексуальний стиль, варто звернути пошук в сторону облягаючих моделей, виконаних з блискучих тканин і підкреслюють виразні вигини і форми тіла
Якщо вам більше до смаку яскравий і сексуальний стиль, варто звернути пошук в сторону облягаючих моделей, виконаних з блискучих тканин і підкреслюють виразні вигини і форми тіла. Фото плаття, що облягає з блискітками
Для молоденьких дівчат з лялькової зовнішністю і бездоганною фігурою відмінним вибором стануть вечірні сукні в стилі ретро : Тугі корсети, пишні багатошарові спідниці з прозорих тканин, елементи асиметрії. Фото сукні з корсетом в стилі ретро Фото сукні з корсетом в стилі ретро

Для модного вечірнього туалету в класичному стилі як не можна більш підійдуть коктейльні сукні 2011-2012 з популярними оборками, воланами і драпіровками.

Тканини і забарвлення

Що стосується фактури вечірніх суконь, то вибрані модельєрами тканини ідеально відпов
корічневийетствуют призначенню цих нарядів. Повітряні мереживо, шифон і органза чудово виглядають самостійно і в поєднанні один з одним, а драпірування з шовку та атласу утворюють неймовірно красиві м'які складки.

Класична для вечірніх туалетів забарвлення як і раніше актуальна - розкішні чорні, білі, червоні і коричневі сукні ніколи не вийдуть з моди. До стандартної гамі в цьому сезоні додалися насичені фіолетовий, бордовий і синій кольори. Футболка в бежевій гамі, особливо виконане з прозорого мережива, безсумнівно, приверне увагу, оскільки створить відчуття якоїсь напіводягнених, будь воно навіть довжиною до п'ят. У теплу пору року для вечірніх суконь краще вибирати ніжні пастельні тони. У багатьох колекціях вечірніх суконь зустрічаються квіткові принти - сукні з такою забарвленням чудово підійдуть для весняно-літнього сезону.

Фото сукні з мережива. Модні вечірні сукні 2011 Фото сукні з мережива Фото сукні з мережива. Модні вечірні сукні 2011

Актуальний декор вечірніх суконь

Модний металевий відлив модних вечірніх суконь досягається за допомогою паєток і інших блискучих деталей. Не втратили актуальності стрази, дуже популярні елементи вишивки, як і раніше в моді драпірування. Плаття з корсетом вдало доповнюються декоративної шнурівкою, а справжнім трендом сезону стали розкішні пір'я. Навіть саме скромне плаття, прикрашене пір'ям, перетворюється в розкішний стильний туалет.

© Жіночий журнал Uwomen.ru.

Новости