Морські перевезення, доставка вантажу з Японії в Україну і країни СНД

Японія це одна з найрозвиненіших стрнан світу і Азії, яка популярна високотехнологічним виробництвом електроніки, техніки і автомобілів, які популярні в усьому світі Японія це одна з найрозвиненіших стрнан світу і Азії, яка популярна високотехнологічним виробництвом електроніки, техніки і автомобілів, які популярні в усьому світі. Саме тому морські перевезення з Японії це один з найбільших вантажопотоків в світі, який спрямований в такі напрямки як США, Європа, Росія і Україна.

В Японії розташовані заводи таких брендів як - Hitachi, Panasonic, FujiFilm, Canon, Toyota, Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba, Sony, Nikon, Yamaha, які популярні в усьому світі і тисячами тонн щодня експортуються в інші країни. Для організації експорту, Японія володіє мережею морських портів для переробки різних типів вантажів.

Самим універсальним способом міжнародної доставки в 21-м столітті визнаний контейнерні перевезення, як найбезпечніший і зручною спосіб. З Японії запущено навіть свої судноплавні лінії, які доставляють контейнера в усі точки світу.

Найбільший контейнерний сервіс в Японії знаходиться в порту Кобе, тому експорт в контейнерах в більшості випадків здійснюється через цей порт. Основний маршрут морського перевезення з Японії в Україну проходить через два океани (Тихий та Індійський), через Панамський канал, і 3 моря - Средеземноморское, Егейське, Чорне і прийом в порту Одеса.

Одеса в свою чергу володіє контейнерним терміналом, що дозволяє обробляти контейнеровози довжиною до 300 метрів. Контейнера з вантажем приймаються в Одесі, проходять експедирування в порту і далі автоперевезенням доставляються в пункт кінцевого призначення.

Якщо Вам необхідно здійснити перевезення з Японії, то Ви можете для початку нам зателефонувати або просто оформите запит на розрахунок вартості перевезення.

Якщо Вам необхідно здійснити перевезення з Японії, то Ви можете для початку нам зателефонувати або просто оформите запит на розрахунок вартості перевезення

Новости