Найбільш продаваним товаром Apple є зовсім iPhone

Таким товаром до початку минулого року значився кабель 3,3 Lightning-to-USB 2.0, який призначений для підключення до комп'ютера.

0, який призначений для підключення до комп'ютера

Нещодавно працівники компанії Ceros вирішили проаналізувати статистику популярності товарів, що продаються компанії Apple. Крім цього кабелю, у другій половині минулого року найбільш продаваним товаром був перехідник для 3,5-мм навушників. У той час світовий бренд випустив в продаж iPhone 7, у якого не було даного роз'єму. Однак після цього популярність перекочувала до бездротових навушників AirPods. На закінчення фахівці склали рейтинг, в якому лідерство займає кабель 3,3 Lightning-to-USB 2.0, друге місце вибороли бездротові навушники EarPods, які йшли з мікрофоном. Наступні дві позиції зі змінною частотою ділили між собою Apple TV і ноутбук MacBook Air.

Однак в нинішньому році позиції поміняли навушники EarPods з роз'ємом для кабелю Lightning. Самі ж смартфони iPhone в списку взагалі не згадувалися. Імовірно, продажі смартфонів за даний період істотно відрізняються від продажів інших товарів даної компанії.


Анна Котова

Новости