Найбільші банки Німеччини і Швейцарії готові інвестувати в «Газпром»

  1. 12 березня 2016, fdlx.com / Російський газовий монополіст «Газпром» планує розмістити корпоративні...

12 березня 2016, fdlx.com / Російський газовий монополіст «Газпром» планує розмістити корпоративні облігації компанії, номіновані в швейцарських франках.

com / Російський газовий монополіст «Газпром» планує розмістити корпоративні облігації компанії, номіновані в швейцарських франках

За даними Bloomberg, зустрічі «Газпрому» з потенційними інвесторами допоможуть організувати Deutsche Bank, UBS, «Ренесанс Капітал» і Газпромбанк. Зустрічі повинні пройти в Женеві та Цюріху 14 і 15 березня. Названі банки можуть стати організаторами випуску корпоративних облігацій російської компанії. Вихід «Газпрому» на ринок цінних паперів Євросоюзу стане першим для російських компаній в 2016 році.

«У виході на ринок, де зараз спостерігається затишшя, є сенс. У інвесторів, швидше за все, прокинеться апетит », - заявив керуючий менеджер компанії Compass Asset Management Габріель Бруер.

На думку Деніеля Ремпфлера з Swiss Life Asset Managers, недолік високоприбуткових паперів може призвести до зацікавленості інвесторів в бондах «Газпрому».

Довідка FDLX.COM / Deutsche Bank (також Дойче банк, Банк Німеччини) - найбільший за кількістю співробітників і суми активів фінансовий конгломерат Німеччини. Правління банку розташовується у Франкфурті-на-Майні. Deutsche Bank є універсальною фінансовою установою, один з 29 найважливіших транснаціональних банків за даними Ради з фінансової стабільності. Він включає комерційні, іпотечні, інвестиційні банки, лізингові компанії та т. Д. 28 мільйонів клієнтів, 2814 відділень (з них 1845 в Німеччині), численні участі, філії, представництва за кордоном (в 76 країнах світу в тому числі Нью-Йорку, Лондоні, Сінгапурі, Сіднеї). Є найбільшим учасником валютного ринку, надає великого значення інвестиційної діяльності та емісії власних цінних паперів.

UBS Group AG - найбільший швейцарський фінансовий конгломерат, що надає різні фінансові послуги по всьому світу. Місцем реєстрації та знаходження головного офісу являeтся Цюріх. «UBS» - абревіатура банку-попередника (Union Bank of Switzerland), хоча після злиття з Swiss Bank Corporation назва банку перестало бути акронімом.

UBS здійснює банківські послуги і управління інвестиційними операціями з цінними паперами близько 2,6 мільйонів фізичних та 143 тисяч корпоративних клієнтів, включаючи інституційних вкладників, публічні корпорації і благодійні фонди в Швейцарії, а також 3000 фінансових інститутів в світі. За обсягом керованого капіталу UBS є одним з найбільших фінансових інститутів світу. UBS займає друге місце серед європейських банків як за капіталізацією, так і по рентабельності. Банк має філіями в 56 країнах світу, в яких зайнято 60 099 співробітників (з них 36% в Швейцарії, 17% в решті Європи, на Близькому Сході і в Африці, 35% в Північній і Південній Америці, 12% в Азії).

джерело: Bloomberg

Оцініть новина (статтю)

Рейтинг популярних товарів наших читачів

Завантаження ...

Завантаження ...


Новина (статтю) «Найбільші банки Німеччини і Швейцарії готові інвестувати в« Газпром »» підготували журналісти видання Бізнес портал fdlx.com

Дата публікації:, останнє оновлення сторінки: 12.03.2016 11:53:49

Новости