Найдорожчі бренди годинників світу на 2019 год!

  1. Patek Філіп і найдорожчі бренди годин
  2. Lange Sohne
  3. Vacheron Constantin
  4. Blancpain
  5. Audemars Piguet
  6. Ulysse Nardin
  7. Jaeger LeCoultre
  8. Ролекс

На сьогоднішній день годинник - це не тільки прилад, що дозволяє визначити, котра година, а й аксесуар, який підкреслює статус свого володаря. Крім того, вони здатні підкреслити індивідуальність людини. Для дорогих марок годинникових механізмів характерна точність. Крім цього, вони виготовляються з суперміцних матеріалів, що продовжує їх термін служби. Деякі моделі виглядають як довершені твори мистецтва, вони привертають увагу красою і практичною функціональністю. Нижче представлені найдорожчі бренди годинників світу, гідні вашої уваги. Також ви можете почитати про самих дорогих годинникових механізмах, призначених для жінок.

Patek Філіп і найдорожчі бренди годин

Ця швейцарська торгова марка займає високі позиції серед інших популярних брендів. Оригінальні годинники даного виробника мають досконалий дизайн, унікальну механічну конструкцію, і відрізняються неперевершеною надійністю. Що стосується якості, то воно цілком відповідає міжнародному стандарту. Технології виробництва описуваних годин постійно модернізуються, моделі стильні, а колекції вражають різноманітністю. Для виготовлення кожного екземпляра застосовуються нестандартні матеріали. Найдорожчий з них був проданий за 11 мільйонів 136 642 долара.
Ця швейцарська торгова марка займає високі позиції серед інших популярних брендів

Розглядаючи питання про те, який найдорожчий бренд годин в світі, не можна не згадати про такому виробнику, як Breguet. Всі годинники цієї швейцарської компанії оснащені високоточними механізмами і максимально функціональні. Особливістю колекції є те, що вона виконана в аристократичному дизайні. Для упаковки годин виступає красивий футляр з марроканской шкіри. Кожна деталь годинникових механізмів виготовлена ​​або з золота, або з срібла, а також з інших дорогих металів . У моделях гармонійно поєднується зовнішня простота і технічна складність, а солідна ціна кожного примірника тільки підтверджує їх унікальність і елітність. Наприклад, один з найбільш дорогих представників був проданий за п'ять мільйонів американських доларів. Наручний годинник даного виробника вельми популярні серед високопоставлених чиновників і правлячої еліти.
Розглядаючи питання про те, який найдорожчий бренд годин в світі, не можна не згадати про такому виробнику, як Breguet

Lange Sohne

Ще один найдорожчий бренд годин в світі - це Lange & Sohne. Ця німецька компанія відома як серійний виробник найдорожчих годинникових механізмів світу. Описувані наручний годинник підійдуть тим, хто дійсно цінує високу якість.

Кожна з моделей даного виробника оснащена довговічним механізмом і відрізняється досконалим дизайном. Більшість людей, які обирають для себе саме цю торгову марку, вважають покупку годинникового механізму від Lange & Sohne вигідним вкладенням і оригінальним доповненням іміджу. Для виготовлення годин застосовуються платина, золото і дорогоцінне каміння . Кожен екземпляр відшліфований вручну, має оригінальну гравіювання, завдяки чому виглядає благородно і акуратно. Найдорожча модель годинника даного виробника була оцінена в два з половиною мільйони доларів.
Кожна з моделей даного виробника оснащена довговічним механізмом і відрізняється досконалим дизайном

Vacheron Constantin

Згадуючи про те, які найдорожчі бренди годин існують на сьогоднішній день, не можна не сказати про розкішне торгову марку Vacheron Constantin. Цей бренд заслужив бездоганну репутацію, так як його вироби відрізняються відмінною якістю і високою точністю механізмів. Кожна з моделей годинників даної торгової марки є вишуканим аксесуаром високого класу, над створенням якого працюють кращі майстри світу. Завдяки сучасним технологіям виробник виготовляє найкращі механічні експонати, деякі з яких займають гідне місце в музеях. Як символ оригінального годинника виступає мальтійський хрест.

Висока вартість описуваної продукції обумовлюється застосуванням при виготовленні високоякісних матеріалів, дорогоцінних металів і каменів, а також художнім розписом. Механічна система годин дуже надійна, а найдорожчий екземпляр був проданий за півтора мільйона доларів.
Висока вартість описуваної продукції обумовлюється застосуванням при виготовленні високоякісних матеріалів, дорогоцінних металів і каменів, а також художнім розписом

Blancpain

Найдорожчі бренди годин, а точніше, десятка найбільш дорогих, включає в себе торгову марку Blancpain. Найдорожчий екземпляр годинника від даного виробника був проданий за 800 тисяч доларів.

За весь період, поки існує ця швейцарська компанія, її вироби стали культовими. Деякі з примірників можна побачити в знаменитих музеях світу. У кожній моделі гармонійно поєднуються технічні інновації, професіоналізм художників і майстрів. Годинники відрізняються елегантним витонченим дизайном, виконані в благородному класичному стилі. Даний бренд завоював безліч нагород і заслужив визнання у всьому світі, а це показник високої якості його продукції.
За весь період, поки існує ця швейцарська компанія, її вироби стали культовими

Audemars Piguet

Торгова марка Audemars Piguet займається виробництвом дорогих наручних годинників. Всі моделі бренду виконані в строгому стилі, і гармонійно поєднують в собі елегантність і міцність. Такі годинникові механізми дуже популярні серед сильних і ділових людей. Відмінною особливістю є те, що даний виробник занесений в Книгу рекордів Гіннеса, чого не удостоїлися інші найдорожчі бренди годин. Це показник того, що торговельна марка Audemars Piguet унікальна і є однією з кращих.

Кожна модель годин даного виробника збирається тільки вручну, потім їй присвоюється номер і авторський автограф. В процесі виробництва застосовується нержавіюча сталь, золото, діаманти. Циферблат годинника прикрашається декором - ручним розписом. Годинниковий механізм бренду дуже точний і популярний серед представників еліти.
Кожна модель годин даного виробника збирається тільки вручну, потім їй присвоюється номер і авторський автограф

Ulysse Nardin

Чи не найдорожчий бренд годин в світі під назвою Ulysse Nardin стоїть на сьомий щаблі нашого рейтингу. Годинники даного виробника відносяться до класу люкс, і не є дешевим задоволенням. Відрізняються відмінною якістю і екстравагантним дизайном. Вироби описуваного бренду дуже популярні серед заможних шанувальників аукціонів. Годинникові механізми Ulysse Nardin вважаються шедеврами, а тому занесені в Книгу рекордів Гіннеса. Кожна модель зносостійка, має шикарні зовнішні дані, а тому дуже цінується серед представників елітного суспільства.
Чи не найдорожчий бренд годин в світі під назвою Ulysse Nardin стоїть на сьомий щаблі нашого рейтингу

Ці швейцарський годинник - статусні і розкішні. Вони давно знайшли покликання у колекціонерів світу. Хронометри годин не просто є символом престижу і високого становища в суспільстві. Завдяки науковим дослідженням та індивідуальними розробками компанії вдається випускати дійсно гідні і дорогі екземпляри годинникових механізмів для найвимогливіших покупців. Форма браслетів описуваних годин анатомічна, вони ідеально охоплюють зап'ястя. Кожна модель збирається вручну, і саме тому є надійною і точною.
Ці швейцарський годинник - статусні і розкішні

Jaeger LeCoultre

Батьківщиною годин Jaeger LeCoultre є Швейцарія. Вони коштують дорого, але при цьому їх механізм дуже надійний і якісний. Кожен екземпляр годинника піддається різним етапам обробки, що дозволило зробити їх максимально стійкими до ударів. Відмінною особливістю моделей є те, що їх конструкція геніальна і складна. При цьому вони довговічні і функціональні. Кожен елемент вироби підбирається з особливою ретельністю.
Батьківщиною годин Jaeger LeCoultre є Швейцарія

Ролекс

Годинники фірми Ролекс мають логотип у вигляді корони. Даний бренд відомий по всьому світу і займається виробництвом дорогих і максимально надійних годинникових механізмів. Ролекси підкреслюють статус власника і є показником розкоші. Вони відрізняються незрівнянної хронометричні точністю, і цей факт підтверджується спеціальними сертифікатами. Кожна модель годин збирається на професійному рівні і відрізняється сучасним дизайном. Що стосується показників якості, міцності і довговічності аксесуарів даного бренду, то вони знаходяться на висоті. В процесі експлуатації власники годин торгової марки Ролекс позитивно відгукуються про їх функціональності.
Годинники фірми Ролекс мають логотип у вигляді корони

Тепер ви знаєте про те, які найдорожчі бренди годин на сьогоднішній день.

Новости