Найвідоміші сумки: 30 кращих It Bag в історії (фото) - 2018

It Bag може перетворити і підняти навіть найпростіший наряд і, крім того, легендарні сумки з віком і часом стають тільки краще. Ось чому ти твердо віримо в ідею інвестування в класичні сумки відомих брендів. На відміну від одягу або взуття, сумки.

4 5 6

Як правило, витримують випробування часом, так що варто витратити трохи більше грошей на те, що буде символом статусу протягом багатьох років. Дослідження NPD Group встановило, що продажі сумок в США в 2015 році збільшилися на п'ять відсотків у порівнянні з 2014 роком, що становить колосальну суму $ 11,5 млрд! Щоб допомогти кожній дівчині знайти свою сумку- «половинку», ми склали список з 30 найбільш знакових сумок всіх часів.

Щоб допомогти кожній дівчині знайти свою сумку- «половинку», ми склали список з 30 найбільш знакових сумок всіх часів

ФОТО: Одрі Хепберн з ОДНІЄЮ З НАЙПОПУЛЯРНІШИХ IT BAG В ІСТОРІЇ - SPEEDY LOUIS VUITTON

Сумка Speedy Louis Vuitton був створена в 1930 році для в класичному розмірі 30 см, а в 1965 році була створена версія в 25 см - для актриси і ікони стилю Одрі Хепберн. Її конкурент, сумка Louis Vuitton Goyard, була створена через рік, і до сих пір настільки популярна, що для її просування ніколи не використовувалася і не використовується реклама. І, звичайно, ми просто не могли забути про найбажанішою в світі класичної сумці Chanel 2,55!

Завдяки славі зірок, які її носять, ціна на сумки Chanel 2,55 зростає з року в рік, і зараз сумка доступна в різних тканинах і кольорах. Якщо 2,55 для вас все-таки трохи дорогувато, то можете звернути увагу на сумки, створені Карлом Лагерфельдом. Наприклад, Fendi Baguette, яка, безсумнівно, заслужила статус It Bag після того, як її зробила хітом Сара Джессіка Паркер в серіалі «Секс у великому місті».

ФОТО: Керрі Бредшоу з сумкою FENDI BAGUETTE

Модний будинок Gucciначал використовувати бамбук під час Другої світової війни в якості альтернативного матеріалу для виготовлення своєї продукції. Сумка Gucci Bamboo миттєво стала супер затребуваною - її носили секс-бомба 50-х Елізабет Тейлор і принцеса Діана .

Сумка Gucci Bamboo миттєво стала супер затребуваною - її носили секс-бомба 50-х Елізабет Тейлор і   принцеса Діана

Французький будинок моди Hermès практично винайшов It Bag, створивши класичну сумку Kelly в 1930 році.

Французький будинок моди Hermès практично винайшов It Bag, створивши класичну сумку Kelly в 1930 році

ФОТО: ГРЕЙСС КЕЛЛІ З сумки HERMES KELLY

Говорячи про знаменитостей, не можна не згадати, що багато відомих сумки були названі в честь дам. Які надихнули дизайнерів на створення. Взяти, наприклад, «Джеккі» Gucci, яка з'явилася завдяки п ервой леді США Джекі Кеннеді . або Lady Dior Dior , Названу на честь леді Діани в 1995 році. Ще одна муза - Ріки Лорен, дружина і натхненниця дизайнера Ральфа Лорена, для якої він створив сумку Ricky Ralph Lauren, що стала уособленням класичного американського стилю.

У 2013 році американський будинок «оновив» сумку і назвав її Soft Ricky.

ФОТО: Джейн Біркін з сумкою BIRKIN HERMES

І, звичайно, розмова про культових сумках просто неможливий без згадки про Birkin Hermès. Історія Біркін почалася в 1981 році, коли Джейн Біркін зустріла сина Роберта Дюма-Гермеса Жан-Луї Дюма на літаку; вони обмінялися ідеями про те, як зробити функціональну і практичну сумку. Так через кілька років, в 1984 році, і з'явилася культова сумка Birkin.

Так через кілька років, в 1984 році, і з'явилася культова сумка Birkin

ФОТО: ВІКТОРІЯ БЕКХЕМ з сумкою BIRKIN HERMES

Демонстрацією особливого становища, займаного в суспільстві, It Bags стали в 2000-х - в епоху розгнузданого гламуру. У 2003 році Будинок Mulberry запускає в продаж сумку Bayswater, названу на честь району західній частині Лондона, і розроблену Ніколасом Найтлі. Незважаючи на цифру на ціннику в £ 600, BayswaterMulberryбистро стає хітом продажів. Немов на противагу їй в 2009 році з'являється «анти-It Bag» - мінімалістичний рюкзак без логотипів PS1 Proenza Schouler.

ФОТО: Кім Кардаш'ян з сумкою CELINE LUGGAGE TOTE

2009 рік став роком створення багатьох It Bag. Так, він став свідком народження Celine Luggage Tote - улюбленої сумки Нікі Хілтон, Кім Кардашьян, Лейтон Містер і інших ікон 2000-х.

Так, він став свідком народження Celine Luggage Tote - улюбленої сумки Нікі Хілтон, Кім Кардашьян, Лейтон Містер і інших ікон 2000-х

Фото на головній: Le Hedonist.

Новости