Нарядні сукні для повних

Вирушаючи на урочисту подію, багато власниці повної фігури ховають свої форми під мішкуватими нарядами, позбавляючи себе можливості покрасуватися в красивому платті і відчути себе королевою. Адже гарна сукня може ефектно підкреслити округлості тіла, надати особливий шарм вашому образу. Актуальні тенденції цього року вимагають від усіх красунь розкутості, впевненості, оригінальності та блиску.

Нарядні сукні для повних дівчат 2011 виповнилося в загальних модних тенденціях. Тому кожна красуня відчує себе стильною, модною і красивою, стане центром загальної уваги.

Чудові моделі ошатних суконь до підлоги для повних дівчат приваблюють своєю різноманітністю і красою моделей. Такі сукні відмінно підійдуть на звані вечори, до випускного вечора і іншим важливим подіям.

Такі сукні відмінно підійдуть на звані вечори, до випускного вечора і іншим важливим подіям

Нарядні сукні для повних фото

Довгі весільні сукні для повних зшиті так, щоб наречена виглядала стрункішою і розкішніше. Облягаючий ліф і корсет, інкрустовані камінням, чудово виглядає на пишних фігурах. Довгі спідниці весільного плаття візуально витягають силует нареченої. Спеціально розроблені дизайнерами моделі весільних суконь для власниць великих грудей дозволяють акцентувати увагу на плечі, талію, спідницю, відволікаючи від занадто пишного бюста. При цьому груди виглядає теж шикарно.

При цьому груди виглядає теж шикарно

Весільні сукні для великих грудей

Довгі сукні з бретелями залучають струмливими тканинами, оригінальними формами бретелей і їх прикрасою. Різноманітна колірна гамма дозволяє вибрати сукню на будь-який смак. Моделі можуть мати приталені форми, розкльошені спідницю, прикрашені декоративним поясом під ліфом.

Нарядні сукні для повних без бретелей вигідно підкреслять плавні лінії плеча. Для більш сміливих дівчат ідеально підійдуть літні сукні для повних з відкритою спиною, моделі з довгим розрізом на спідниці, що демонструють принади жіночої ніжки. Такі сукні додадуть сексуальності в обраний образ і засвідчать про рішучий характер їхніх власниць.

Такі сукні додадуть сексуальності в обраний образ і засвідчать про рішучий характер їхніх власниць

Літні нарядні сукні для повних фото

У кожної моделі вечірнього плаття є своя родзинка, яка робить його оригінальним і неповторним. Це прикраса області ліфа і бретелей камінням, використання прозорих і блискучих тканин, багатошарових спідниць, яскравих кольорів і контрастних узорів.

Не менш ефектно виглядають вечірні сукні, у яких край спідниці має різну довжину, коротше спереду, довше ззаду. Ажурні сукні з мережива створюють відчуття легкості і легкості. Блискучі тканини і модний в цьому році колір металу розкішно виглядають на повних жінок. Неможливо відірвати погляд від хвилястих спідниць-плісе і суконь зі шлейфом. А елегантний білий колір в поєднанні з прозорими тканинами додає особливу ніжність і вишуканість.

Незвично виглядають нарядні вечірні сукні для повних з драпіровками в різних частинах виробів. Це можуть бути збірки в області стегна, зібрана в візерунку тканину спідниці. І навіть вертикальні лінії і світлі тони, які зазвичай є забороною для повних, ідеально виглядають в цих нарядах. Облягаючі сукні з розбіжної спідницею від лінії стегна також приголомшливо сидять на дівчатах з округлими формами.

Облягаючі сукні з розбіжної спідницею від лінії стегна також приголомшливо сидять на дівчатах з округлими формами

Вечірні нарядні сукні для повних

Моделі коротких ошатних суконь для повних дівчат красиві і жіночні. Цельнокроение сукні з відкритими плечима і приталені в області грудей, красиво описують фігуру і показують її гідності. Короткі сукні з пишною спідницею - одне з модних напрямів 2011 року. Це відмінний варіант сукні на випускний 2011 . З такими сукнями активно використовуються прикраси, прозорі тканини, багатошарові спідниці.

Ошатно виглядають короткі сукні з мережива і прозорими вставками в області плеча і ліфа, а незвично і акуратно - сукні з запахом для повних.

Колірна гамма моделей коротких суконь досить різноманітна. Незвичайні і милі моделі, в яких

верх і низ виконані в різних кольорах, з темною підкладкою і світлим верхом. Як літній варіант відмінно підійдуть короткі сукні з візерунком і квітковим принтом.

Як літній варіант відмінно підійдуть короткі сукні з візерунком і квітковим принтом

Коротке ошатне плаття для повних

Гарне плаття - відмінний варіант одягу для повних дівчат. У 2011 році вибрати є з чого. Будьте сміливіше у виборі ошатного сукні, і тоді всі будуть захоплені вашими принадами.

Більше фото цікавих і креативних моделей ошатних суконь для повних ви можете подивитися в добірці (галереї) картинок.

Новости