Настільна гра Поклик джунглів Москва

  1. Добре бути слоном або бородавочником Найкраще в джунглях бути спокійним і великим кабаном. Чому?...
  2. А як хто їсть?
  3. А що їдять тигри?
  4. А в чому блеф?
  5. Виходить, треба кожен раз думати, що зроблять інші?
  6. Виходить, «Поклик джунглів» - це тактика?
  7. Для кого краще вибрати «Поклик джунглів»?
  8. Про грі Поклик джунглів
  9. автори:
  10. механіки:
  11. Коротка виписка з результатів використання настільних ігор «Поклик джунглів» і «Гарсон» в роботі з...

Добре бути слоном або бородавочником

Найкраще в джунглях бути спокійним і великим кабаном. Чому? Тому що тоді вас не чіпатимуть тигри, не злякають змії і не потурбують кажани. Можна буде просто прийти ввечері і з'їсти все що вийде, ось. А слоном бути добре, тому що слон великий і посміхається. Ще добре бути бізоном, тому що він швидкий. Або мавпою: натовпом вони взагалі непереможні. Загалом, в «Заклику джунглів» вам належить годувати своїх звірів і блефувати. Акуна Матата!

Ось що всередині коробки
Ось що всередині коробки

Що потрібно робити?

У вас є своя колода тварин, де є 6 бізонів, 4 мавпи, 4 слона, 3 тигра, змія, стерв'ятник, бородавочник, кажан і дитинча невідомого звіра. На столі лежать карти їжі. Кожен хід ви відправляєте в джунглі пару своїх тварин за їжею. Від того, як ви зробите вибір, залежить, чи зможуть тварини поїсти чи ні.

Подивіться на цих абсолютно офігенний звірів
Подивіться на цих абсолютно офігенний звірів.Один погляд на тигра або божевільного слона просто змушує закохатися в цю гру.

А як хто їсть?

Це найцікавіше. Кожна тварина їсть залежно від розміру. Наприклад, найбільший в джунглях слон, тому він їсть першим - а значить, майже завжди залишається ситим. Потім їдять інші звірі поменше. У кожного є своя улюблена їжа: наприклад, слон буде гризти горіхи, навіть якщо поруч росте купа бананів. А мавпа, навпаки, буде є навіть засохлі банани, якщо вони є. І ніколи-ніколи не доторкнеться до трави.

А що їдять тигри?

Тигри їдять інших звірів - бізонів і мавп. Коли бізон або мавпа виходять є, тигр може їх з'їсти. Правда, тварини можуть об'єднуватися у зграї - так вони не бояться хижаків, а й їдять небагато менше.

Це їжа
Це їжа.Внизу - соковиті горіхи на 4 очки, в середині - банани на 3 очка, а поруч - трава на цілих 6 очок!Якщо ваш бізон, люблячий траву, зможе поїсти першим, він отримає 6 очок - але стережіться тигрів, інші гравці знають, що на стіл підуть бізони!

А в чому блеф?

Кожен хід гравці викладають по дві карти своїх тварин на стіл. Одну відкриту, іншу - закриту. Наприклад, ви вже бачите, що на столі є великий слон у першого гравця і бізон у другого. На зображенні вище найсмачніше на столі - смачна трава, яка дасть відразу 6 очок очок. Природно, вам хочеться з'їсти її. Далі можливо ось що:

  • Що може бути у гравця зі слоном? Дитинча, і тоді він з'їсть багато горіхів. Тигр, щоб з'їсти чийогось бізона, що йде за травою. Або бородавочник, тому що їжі багато.
  • Що у другого гравця з бізоном? Другий бізон, щоб вийшло стадо (і тоді тигри залишаться голодними). Тигр, щоб з'їсти інших бізонів. Або кажан, щоб послабити інших бізонів.
  • Що викласти вам? Змію і слона, щоб злякати тварин першого гравця? Тигра, щоб з'їсти бізонів, які, можливо, в закритих картах? Або свого великого бізона, який першим встигне до трави? А може, відразу двох бізонів, розраховуючи, що тигр першого гравця з'їсть бізона другого, а?

А ось тут буде наступне: спочатку тигр першого гравця (зліва зверху) втече, злякавшись змії.Потім великі слони з'їдять горіхи, потім - бізон візьме соковиту траву, а мавпа доїсть банани.Друга мавпа буде їсти траву, тому що бананів їй не дістанеться.

Виходить, треба кожен раз думати, що зроблять інші?

Так саме. Ви бачите, хто і за який їжею може піти, думаєте про те, яких тварин варто чекати в цьому ходу, - і робите відповідний вибір. А потім дивіться, хто і як їсть.

Виходить, «Поклик джунглів» - це тактика?

Так, для дітей це шалено кльова гра про чарівних слоників і Тигрики, а для дорослих - прекрасна тактика. Гра здорово розвиває системне мислення, інтелект, вчить розуміти інших людей за столом.

Для кого краще вибрати «Поклик джунглів»?

  • У подарунок дитині: гра дуже яскрава, барвиста і відмінно оформлена. Плюс вона здорово розвиває, тому подарунок точно сподобається і дитині, і батькам.
  • У сім'ю: це одна з небагатьох ігор, в яку буде цікаво грати і доньці, і синові, і татові. Палаючі очі членів всієї родини, що сидять разом, - це здорово!
  • В дорогу для 3-4 чоловік. Саме те для поїзда, наприклад; можна грати удвох в літаку або навіть в автобусі. Добре грати в готелях, аеропортах, вокзалах і просто там, де потрібно скоротати час. Партію хочеться повторювати знову і знову і грати можна дуже довго.
  • На пікнік. У «Заклику джунглів» немає поля, тому грати на пікніку або в кафе цілком приємно і зручно. Та й вчити довго не доводиться, головне - пояснити яку тварину що робить. Зазвичай вистачає п'яти хвилин.
  • У подарунок школяру. «Поклик джунглів» - один з кращих для подарунків на дитяче свято або з нагоди закінчення класу, наприклад.
  • Любителю класичних ігор. Оригінальна гра «Jungle Brunch» відома на Заході як гарне сімейне.
  • І, нарешті, просто в подарунок шалено позитивним людям, що люблять прості веселі ігри. Можливість блефувати просто чарівна.

сторінка правил

Що в коробці?

  • 110 карт тварин (у кожного гравця по 6 бізонів, 4 мавпи, 4 слона, 3 тигра, змія, стерв'ятник, бородавочник, кажан і дитинча);
  • 36 карт їжі (трава, банани, горіхи);
  • 9 карт голоду (коли тварина їсть таку, за ним приходить стерв'ятник);
  • 6 карт достатку (це особливо цінні карти їжі);
  • Карти ватажка зграї і лютого мисливця для гравців;
  • Правила гри російською мовою з прикладами та ілюстраціями.

110 карт тварин (у кожного гравця по 6 бізонів, 4 мавпи, 4 слона, 3 тигра, змія, стерв'ятник, бородавочник, кажан і дитинча);   36 карт їжі (трава, банани, горіхи);   9 карт голоду (коли тварина їсть таку, за ним приходить стерв'ятник);   6 карт достатку (це особливо цінні карти їжі);   Карти ватажка зграї і лютого мисливця для гравців;   Правила   гри російською мовою з прикладами та ілюстраціями

Компоненти гри Поклик джунглів

Їжа в настолко Поклик джунглів

Настільна гра Поклик джунглів

Приклади тварин в Поклик джунглів

правила настільної гри Поклик джунглів

Карти в грі Поклик джунглів

Сорочка карт в настолко Поклик джунглів

Коробка настільної гри Поклик джунглів

Годування тварин в Поклик джунглів

Карти з гри Поклик джунглів

Найкраще вегетаріанське харчування в настолко Поклик джунглів

Тварини в настільній грі Поклик джунглів

Про грі Поклик джунглів

Англійська назва: «Jungle Brunch»

Гра на увагу і логіку для 2-5 осіб. Ігровий процес - харчовий ланцюжок в дії. Травоїдні їдять рослини, а хижаки - травоїдних. Гравцям треба годувати своїх тварин якнайкраще, це принесе призові бали і перемогу.

автори:

Люка Белліні (Luca Bellini) ,

Люка Борса (Luca Borsa) .

Художник \ ілюстратор: Маріо Пелосі .

Вперше видана в 2012 році.

механіки:

видавці:

Росія - Магеллан і Мосігра

  • Польща - Cube Factory of Ideas
  • Угорщина - Delta Vision Publishing
  • Італія - ​​Giochi Uniti
  • Прибалтика - KADABRA
  • Нідерланди - Quantuum Magic BV
  • Італія - ​​Stratelibri
  • Китай - Swan Panasia Co., Ltd.

Коротка виписка з результатів використання настільних ігор «Поклик джунглів» і «Гарсон» в роботі з розвитку розумових процесів і комунікативних якостей дітей молодшого та середнього шкільного віку

Проміжний період дослідження: Січень - червень 2015 року (III і IV чверті 2014-2015 навчального року).
Вікова група і кількість учнів, які брали участь в роботі: 1 класи (7 років) - 21 осіб; 2 класи (8 років) - 7 осіб; 5 класи (11 років) - 6 осіб, 7 класи (13 років) - 12 осіб. Всього: учнів 1,2,5,7 класів - 46 осіб.

Гра «Поклик джунглів» розвиває самостійність і активність мислення, довільну увагу, пам'ять, розширює кругозір, порівнювати, встановлювати прості закономірності, приймати самостійні рішення. Граючи в цю гру, діти розвивають у себе системне мислення, аналіз і прорахунок ситуації, вміння знаходити різні варіанти вирішення завдання і, звичайно ж, логіку. За допомогою правил формує у дітей здатність орієнтуватися в умовах, що змінюються обставини, вміння стримувати безпосередні бажання, проявляти емоційно-вольове зусилля. В результаті цього розвивається здатність керувати своїми діями, співвідносити їх з діями інших гравців.

Чому?
А як хто їсть?
А що їдять тигри?
А в чому блеф?
Виходить, треба кожен раз думати, що зроблять інші?
Виходить, «Поклик джунглів» - це тактика?
Для кого краще вибрати «Поклик джунглів»?
Чому?
А як хто їсть?
А що їдять тигри?

Новости