Натуральна життя. в приміщенні

Для тих з нас, хто має мало справ з рослинами, може здатися, що мати свій город або садочок в квартирі просто неможливо. І хоча, дійсно, більшість овочевих і фруктових рослин може успішно розвиватися тільки під відкритим небом, є деяке число їстівної рослинності, яка цілком здатна рости і плодоносити в приміщенні - і деякі екземпляри на диво успішно.

Салати будь-якого типу ідеально підходять для вирощування в квартирі. Вони не потребують великої кількості сонця, і вони, звичайно, не люблять спеку. Ці їстівні диво-рослини досить зручні: можна взяти кілька листів на обід, і вони знову швидко виростають. Крім салатів, дуже добре ростуть в горщиках шпинат і мангольд.

Кінза - дуже делікатна трава, яка легко в'яне в спеку, але при цьому має потребу в світлі. Г оршок з кінзою потрібно прибирати далі від вікна в найспекотніший час доби. Менш вибагливі трави такі, як базилік, орегано, можуть постійно перебувати на підвіконні.

Якщо простір не є проблемою, баклажани також можуть процвітати в приміщенні. Їм знадобляться сонячні промені, але не тепло. Дуже добре росте в квартирі японський баклажан, красива рослина з білими квітами і пурпуровими листям. Їстівний і декоративний!

Молода морква і редька (і інші малі овочі) не вимагають глибокого контейнера, а лише невелика кількість сонячних променів. Висока врожайність майже гарантована.

Стручкову квасолю дуже цікаво ростити в приміщенні, особливо якщо ви хочете додати в інтер'єр трохи зелені. Посадіть її навколо вікна, щоб створити декоративний елемент, який і на смак дуже хороший.

Якщо ви хочете посадити що-небудь в по-справжньому темних місцях, знайте, що там добре ростуть гриби. В се що вам потрібно - це шафа або стелаж. Вирощувати гриби трохи дивно, але, безумовно, економічно ефективно.

Нарешті ... банани! Купуйте одне карликова деревце (якщо, звичайно, вам пощастило мати високі стелі) і поставте його в кімнаті, де можна забезпечити достатню кількість світла весь день. Видається малоймовірним, але при правильному догляді покупка імпортних бананів піде для вас в минуле.

натуральна Життя ©


Новости