Navitel »Додатки» Windows Phone 8.1

Маркетплейс поповнило навігаційний додаток «Навітел», призначене для портативних пристроїв під управлінням Windows Phone версії 7. ​​Представлений розробником продукт включає різний інструментарій для супутникової навігації, а також набір онлайнових сервісів, що надають користувачеві різну довідкову інформацію. «Навітел Навігатор» вміє інформувати про дорожні затори та події на дорозі, оснащений системою пошуку POI вздовж маршруту і містить значний набір завантажуваних через Інтернет карт. Навігаційний додаток для Windows Phone поширюється на комерційній основі. Для нових користувачів передбачений 30-денний пробний режим без обмежень у функціональності або розмірі карт і без демо-написів на екрані. Більш детальну інформацію про програму "Navitel для Windows Phone", Ви можете прочитати в повній версії нашого огляду нижче. Щоб Вам було зрозуміліше що з себе представляє "додаток Navitel для Windows Phone", нижче Ви можете подивитися кілька скріншотів, які допоможуть Вам зрозуміти до закачування, чи потрібна вона Вам чи ні.

Особливості Навітел:
- Відображення 3D розв'язок по всій території покриття.
- Простий і зрозумілий інтерфейс програми.
- Чіткі і своєчасні голосові підказки.
- Інтелектуальна система пошуку по карті.
- Система оповіщення про місця підвищеної уваги (SPEEDCAM).

Windows Phone 7.5 Windows Phone 7.8 Windows Phone 8.0 Якщо Вам сподобалася "додаток Navitel для Windows Phone", то Ви можете додати її до себе в закладки будь-соціальній мережі або просто в закладки на сайті. У розділі "Закладки" Ви завжди будете мати швидкий доступ до "Navitel" з розділу Програми, а також до інших матеріалів, які Ви порахували цікавими. Сподобалося? Поділися:

Коментарі

Всі програми на нашому сайті для телефонів Windows Phone пройшли тестування на телефонах Nokia Lumia і будь-яких проблем виявлено не було. Якщо у Вас залишаться питання, звертайтеся в розділ Питання-Відповіді. Всі програми призначені для телефонів з операційною системою Windows Phone 7.5, Windows Phone 7.8 і Windows Phone 8.0: Alcatel, Nokia, Samsung, HTC, LG і Мегафон.

Сподобалося?

Новости