Нестеров - опис бренду, асортимент в інтернет-магазині AllTime

Вітчизняна годинна марка Пілот Нестеров заслужено заробила любов вітчизняних споживачів і високий міжнародний авторитет

Вітчизняна годинна марка "Пілот Нестеров" заслужено заробила любов вітчизняних споживачів і високий міжнародний авторитет. По-іншому, здається, і не могло бути, адже коли компанія називається на честь такої видатної особистості, вона просто змушує себе відповідати її слави.

легендарний льотчик

В історії нашої країни є люди, імена яких вписані в неї золотими літерами В історії нашої країни є люди, імена яких вписані в неї золотими літерами. До таких персон, безперечно, відноситься видатний авіатор Петро Миколайович Нестеров.

Він знаменитий як "першопроходець" вищого пілотажу і, перш за все, фігури "мертва петля", що отримала його ім'я. Петро Нестеров першим у історії застосував таран в умовах повітряного бою, який призвів до його героїчної загибелі.

Ім'я легендарного льотчика, незважаючи на всі заслуги, поступово стало забуватися, хоча незабаром після катастрофи він був посмертно нагороджений орденом святого Георгія четвертого ступеня.

Щоб Петро Миколайович Нестеров і його заслуги перед вітчизняною і світовою авіацією не канули в лету, була заснована компанія "Пілот Нестеров", що займається випуском наручних годинників.

Годинники марки "Пілот Нестеров"

Компанія "Пілот Нестеров" спеціалізується на випуску справжніх чоловічих годинників, які традиційно використовуються в збройних силах. Їх основні характеристики - міцний і надійний корпус, здатний витримувати серйозні навантаження, надточний механізм і багатофункціональність.

Дизайн годин "Нестеров" досить сміливий і вельми оригінальний. Велика частина моделей тяжіє до спортивного стилю, проте зустрічаються і варіанти, наближені до класики. Кожен екземпляр даної марки має своєрідністю і в той же час узнаваемостью, адже компанія "Пілот Нестеров" виробила свій ексклюзивний почерк, який виділяє її продукцію з іншої і надає їй фірмовий, неповторний стиль. "Родзинкою" марки є великий розмір корпусу, а також стрілок і символів на циферблаті. Це надає зовнішньому вигляду годин особливу мужність.

Годинник "Нестеров" призначаються для людей, які ведуть активний і насичений спосіб життя - звідси їх практичність і функціональність. Корпус всіх моделей виготовлений з титану або неіржавіючої сталі. Кожен з наведених матеріалів відрізняється високою міцністю, має хорошу опірність до окислення і корозійних процесів. Титан, крім того, відрізняється антиалергічні властивості. Компанія випускає моделі годин з металевими і каучуковими браслетами, а також шкіряними ремінцями.

Модельний ряд марки "Пілот Нестеров" представлений кварцовими і механічними годинами. У виробничому процесі використовується механіка таких фірм, як SEIKO, MIYOTA (Японія) і Політ (Росія), що є визнаними лідерами в цій сфері. Крім звичайних монофункціональних моделей компанія випускає класичні хронографи, а також годинник з тахіметром, будильником, секундоміром, таймером, місячним календарем і пр.

У магазині AllTime.ru ви також можете купити годинник Ніка , Відомі російські годинник, виготовлені з золота і срібла.

Годинник "Нестеров" як знак відмінності

Взявши на себе тягар відповідності слави легендарного льотчика, компанія Пілот Нестеров багато в чому вказала свою продукцію на людей відважних професій, перш за все військовослужбовців Взявши на себе тягар відповідності слави легендарного льотчика, компанія "Пілот Нестеров" багато в чому вказала свою продукцію на людей відважних професій, перш за все військовослужбовців. У 2004 році фірма стала учасником тендеру з розробки годин для службовців у Військово-Повітряних Силах Росії. У 2007 році на годинник "Нестеров" звернуло увагу командування морської авіації Північного флоту Російської Федерації. Відтепер військові льотчики, які вирізняються в бойовій і навчальної обстановці, нагороджуються продукцією компанії "Пілот Нестеров".

Компанія "Пілот Нестеров" не просто випускає високоякісну і оригінальну продукцію. Дана торгова марка підтримує в нас пам'ять про велику людину, чиї видатні звершення можуть бути маяком для багатьох сильних і мужніх людей - подібно до того, як наручний годинник "Нестеров" є еталоном стилю для вітчизняних виробників вимірювачів часу.

Магазин www.AllTime.ru може вам запропонувати також купити Seiko і Raymond Weil годинник .

Новости