Нижня білизна, Херсон

Гарна нижня білизна має бути у кожної жінки. Похід в магазин з метою придбати нижню білизну - це завжди захоплююча подорож у світ жіночності, краси і можливість відчути себе королевою. Загляньте в херсонські магазини з цієї рубрики - скромне класичне і сміливе сексуальну білизну, ажурні панчохи і колготки, подарункові комплекти або окремі елементи нижньої білизни, доступні бюджетні і розкішні ексклюзивні варіанти, жіноча і чоловіча білизна - в Херсоні Ви знайдете різноманітні варіанти на будь-який смак. Гарна нижня білизна має бути у кожної жінки

Знайдено: 9 Знайдено: 9   Магазини La capriccio представлені найбільшим міксом брендів різних рівнів - від середнього до люкс Магазини La capriccio представлені найбільшим міксом брендів різних рівнів - від середнього до люкс. На наших торгових полицях Ви знайдете великий вибір чоловічого і жіночого одягу, взуття та сумок, а приємний і уважний штат співробітників завжди допоможе зробити Вам правильний вибір.

Рейтинг: 195

Penti - це мережа магазинів, яка спеціалізується на продажеженского нижньої білизни, одягу для будинку, пляжного одягу і панчішних виробів.

Рейтинг: 185

"Milavitsa" пропонує найширший вибір жіночої нижньої білизни, що відповідає наймоднішим тенденціям. Основні напрямки - класична колекція, фешн-колекції, колекція безшовного білизни і колекція купальників.

Рейтинг: 185

Головна родзинка бутиків полягає в тому, що вони пропонують найширший в Україні асортимент колекцій від французьких грандів ексклюзивної білизни люкс-класу. Ми пропонуємо вам познайомитися з французьким жіночою білизною відомих марок Lise Charmel, Antigel, Eprise, Antinea, Lejaby, Elixir і т.д.

Рейтинг: 185

INCITY - це модна, зручна і якісний одяг. Асортимент стильових напрямків бренду насичений і оновлюється щомісяця. В рамках кожної колекції представлені 3 основні лінії: Blue label, White label і Fashion lab, а також лінії нижньої білизни, домашнього одягу і аксесуарів.

Рейтинг: 185

"Bretelle" - вишукана білизна з істинно французьким шармом, витонченою чуттєвістю і неповторною елегантністю!

Рейтинг: 175

Новости