Нижня білизна нареченого

  1. білизна нареченого
  2. сліпи
  3. Боксери (або труси-шорти)
  4. танга
  5. Майка
  6. білизняний запас

80% жінок вважають, що чоловік в несексуальном, неохайному, негарному білизна огидний. Тому навіть якщо Ви змогли почути «Так!» У відповідь на пропозицію руки і серця, хизуючись перед нареченою в розтягнутих «сімейках» в квіточку, це не привід бути в розслабленому стані нижче пояса і далі. Сексуальне білизна для нареченого - ось Ваша мета, щоб кохана не втекла в першу шлюбну ніч!

Сексуальне білизна для нареченого - ось Ваша мета, щоб кохана не втекла в першу шлюбну ніч

білизна нареченого

Існує кілька видів чоловічої нижньої білизни, які порадують наречену в першу шлюбну ніч і вироблять не менше враження в будь-який день наступної подружнього життя.

сліпи

Це класичні чоловічі труси. Вони красиві, зручні і комфортні. Їх використання в повсякденності або по особливих випадках залежить від кольору і матеріалу.

Боксери (або труси-шорти)

Це подовжені труси, що облягають тіло чоловіка і підкреслюють всі деталі. Цей вид нижньої білизни вважається одним з найтепліших варіантів. Особливо чудово в боксерів виглядають чоловіки зі спортивною фігурою, з учтом того, що у боксерів часто занижена талія.

танга

Це чоловіча білизна для особливих випадків. Наприклад, першої шлюбної ночі! Чоловічі трусики танга представляють собою два трикутника, скріплених гумкою і тонкою смужкою тканини. Звичайно, весь весільний день в них ходити, можливо, буде незручно. Тому їх можна одягнути на заміну більш класичного варіанту прямо перед самою шлюбною ніччю.

Майка

Багато чоловіків носять майки, багато - немає. Це справа суто індивідуально. Однак майка все ж вважається частиною нижньої білизни чоловіки, тому в день весілля постарайтеся уникнути безформних і широких варіантів. Майка повинна акуратно облягати тіло, виділяючи всі принади і підкреслюючи плечі.

білизняний запас

Інтимні стосунки молодят не закінчуються на першу шлюбну ніч, тому варто заздалегідь обміркувати всю майбутню життя ...
Якщо Ви хочете завжди бути і залишатися самим сексуальним, бажаним і улюбленим для своєї майбутньої дружини, то варто підготуватися заздалегідь. Підготуйте запас красивого, сексуального чоловічої нижньої білизни різних видів і кольорів.

За матеріалами: nashasvadba.net

Новости