Нова туш Pupa Vamp! Definition Mascara - обсяг і поділ одним жестом

Новинка обіцяє максимальний обсяг, покриття без грудочок, комфорт, ідеальне поділ і все це - одним жестом. Перевіримо? Новинка обіцяє максимальний обсяг, покриття без грудочок, комфорт, ідеальне поділ і все це - одним жестом

У лінійці Vamp! від PUPA поповнення - нова туш для виняткового обсягу і поділу вій Vamp! Definition Mascara. Всі дівчата знають, що туш здатна творити чудеса, саме тому без неї не обходиться жоден макіяж і покладається велика відповідальність за нього. Новинка обіцяє максимальний обсяг, покриття без грудочок, комфорт, ідеальне поділ і все це - одним жестом. Перевіримо?

Червона коробочка приховує традиційний для сімейства Vamp! сріблястий футляр. Відрізнити новинку допоможе напис «definition». У тюбику цілих 9 мл - обсяг для туші дуже пристойний.

Туш для вій - невід'ємний атрибут будь-якої косметички. Багато років я віддаю перевагу саме тим, що обіцяють обсяг, тому новинку мені є з чим порівняти.

Як театр починається з вішалки, так і туш починається з щіточки. У PUPA Vamp! Definition Mascara вона силіконова з пружними частими щетинками. І, головне, ця щіточка оптимального розміру, тому нею зручно фарбуватися так, як ви звикли, що не вигадуючи жодних хитрощів.

І, головне, ця щіточка оптимального розміру, тому нею зручно фарбуватися так, як ви звикли, що не вигадуючи жодних хитрощів

А ще у Vamp! Definition ідеальна текстура. Незважаючи на те що туш свіжа, щойно відкрита, вона не рідка і набирається на щіточку без надлишків. Формула туші розроблена так, щоб забезпечити їй одночасно і легкість текстури, і в той же час хорошу фіксацію на віях без склеювання. За поділ відповідають спеціальні плівкотвірні полімери. І так, це дійсно чорна туш, пігмент дуже інтенсивний.

І так, це дійсно чорна туш, пігмент дуже інтенсивний

Про туші можна довго розповідати, але краще її все ж показувати. Отже, вихідні дані видно на фотографії, але на ній не видно їх головна особливість - вони жахливо неслухняні. Ну, тобто ось їх ніби й багато, але вони не лежать красивим віялом, а видають всякий креатив в плані напряму. Природно, після фарбування тушшю (особливо невідповідною особисто мені), ситуація може погіршитися, а може бути і дуже симпатичний результат, якщо текстура туші і щіточка їх грамотно покладуть.

На фото «після» - туш в один шар і верхня слизова підведена кайалом - мій звичайний варіант на день. Щіточкою треба проводити від коренів до кінчиків одним прямим рухом (зигзаги не дадуть хорошого поділу).

З тушшю Vamp! Definition результат вийшов дуже хороший, причому, як і було заявлено, з першого разу. Вії не склеєні, пухнасті і м'які. Ніяких грудочок або збилися пучків. Її можна нашаровувати, але в цьому немає необхідності, так як більш драматичний результат можна отримати з одного руху, якщо сильніше докласти пензлик до вій.

Туш дійсно легка, вії не розпрямляються і не опускаються під її вагою протягом всього дня. Вона не обсипається і не друкується, якщо, звичайно, не відчувати її екстремальними погодними умовами, зате видаляється з вій легко без темних слідів під очима навіть без застосування спеціальних засобів для зняття макіяжу з очей.

Я ношу контактні лінзи, тому сумісність туші з ними для мене відіграє не останню роль. Туш Vamp! Definition Mascara офтальмологічні протестована і підходить навіть для чутливих очей. Я зовсім не відчуваю її на віях, вона взагалі дуже комфортна в усіх відношеннях.

Для мене нова туш PUPA Vamp! Definition Mascara стала відмінним варіантом для денного макіяжу. Найбільше мені сподобалося, що з нею мені не доводиться грати в рулетку «ляжуть мої вії в цей раз як треба чи ні», я можу бути впевнена, що за один рух я отримаю хороший результат - об'ємні і пухнасті вії.

Звичайно, підсумковий ефект на віях - це дуже індивідуально, але, виходячи з легкості її застосування, я думаю, що новинка підійде багатьом.


06 квітня 2017
Pupa туш для вій

Перевіримо?
Перевіримо?

Новости