Нові безконтактні герконові вимикачі RS-Titan

Нові безконтактні герконові вимикачі RS-Titan

Подробиці 09.02.2015 00:00

Компанія Eaton додала безконтактні геркони RS-Titan (кінцеві вимикачі) для систем безпеки до великого портфелю продуктів для надійного захисту людей і обладнання. Нові герконові вимикачі можуть бути використані в широкому діапазоні застосувань, надаючи користувачам універсальне рішення, яке допомагає раціоналізувати вимоги складських запасів.
Спеціально розроблені для моніторингу запобіжних огороджень, дверей, стулок і кришок геркони RS-Titan можуть використовуватися скрізь, де необхідно миттєве перемикання, і час, необхідний для зупинки машини, коротше, ніж час для доступу або входу.

Вимикачі випускаються в трьох версіях Вимикачі випускаються в трьох версіях. Типи RS2 і RS2R відрізняються тільки видом монтажу і висновком кабелю - вони мають однакові розміри і призначені для використання з невеликими і середніми дверима. Вимикачі RS4 призначені для використання з великими дверима.
Всі типи відповідають останнім стандартам промислової безпеки, і все легко встановити. Вимикачі можуть поставлятися з 3 м або 10 м завдовжки вбудованого кабелю або з 10 см кабелем, що закінчується роз'ємом M12. У стандартній комплектації ці міцні прості в експлуатації вимикачі безпеки поставляються в комплекті з приводами, спрощуючи процедури замовлення і постачання.
Геркони RS-Titan відрізняються міцністю конструкції, надійною роботою і, зокрема, високим рівнем безпеки, які вони пропонують. Ступінь захисту IP67 означає, що вони придатні для використання в додатках промивання, в той час як розширена захист IP69K означає, що вони можуть витримувати очищення навіть під високим тиском. Це робить їх відмінним вибором для використання в машинах і обладнанні, які повинні задовольняти строгим вимогам гігієни.

Кінцеві вимикачі повністю відповідають найвищим стандартам безпеки, в тому числі PLe ISO 13849-1 і SIL 3 відповідно до IEC 61508 / EN 62061 Кінцеві вимикачі повністю відповідають найвищим стандартам безпеки, в тому числі PLe ISO 13849-1 і SIL 3 відповідно до IEC 61508 / EN 62061. Вони також сертифіковані TUV. Тому вони добре підходять для використання в додатках, що вимагають дотримання європейських директив з безпеки.
Ще однією ключовою особливістю герконів RS-Titan є їх розширений робочий діапазон, що має на увазі їх надійну роботу, навіть якщо двері прогинаються або не зачиняються до кінця, що не може бути гарантовано за допомогою звичайних механічних вимикачів безпеки. Розширений робочий діапазон кінцевих вимикачів RS-Titan також спрощує установку, а в деяких випадках може дозволити прийняття більш тривалі інтервали технічного обслуговування.
Крім того, на відміну від звичайних механічних перемикачів, геркони не схильні до зносу, так як вони не є контактними пристроями. Вони також оснащені сухими контактами, що означає, що вони можуть бути використані практично з будь-яким типом реле безпеки.

Технічні характеристики, схеми підключення та доступні до замовлення артикули Ви можете знайти в брошурі:
Безконтактне виявлення рухомих огорож з допомогою RS-Titan ( Технічні характеристики, схеми підключення та доступні до замовлення артикули Ви можете знайти в брошурі:   Безконтактне виявлення рухомих огорож з допомогою RS-Titan   (   1,387 Кб) 1,387 Кб)

Новости