Обмін даними: 1С Підприємство, 1С торгівля і склад, 1С бухгалтерія

  1. 1. Завантаження номенклатури з 1С в довідник товарів програми Vvs "Офіс - Склад - Магазин"
  2. 2. Вивантаження документів на прихід і відпустку товарів з програми Vvs "Офіс - Склад - Магазин" в...

Наша програма VVS "Офіс - Склад - Магазин" дозволяє завантажити на етапі впровадження номенклатуру і контрагентів з програм 1С. В процесі експлуатації назад в 1С вивантажуються прибуткові та видаткові документи, нова номенклатура і контрагенти. Розвантажуватися можуть не всі, а тільки офіційно проведені документи.

зміст:

1. Завантаження номенклатури з 1С в довідник товарів програми Vvs "Офіс - Склад - Магазин"

Часто на програму Vvs "Офіс - Склад - Магазин" переходять з продуктів компанії 1С - в якості повної заміни 1С або для роботи спільно з 1С Бухгалтерією. На етапі впровадження нашої програми в неї можна перенести список товарів і послуг з 1С. Для цього з програмою поставляються обробки для різних версій і платформ 1С. Ці обробки абсолютно безкоштовні і їх можна скачати з нашого сайту для 8 платформи і для платформи 7.7 . Вони йдуть з вихідним кодом, при впровадженні програми їх можна доопрацювати під особливості конфігурацій 1С. Наші фахівці допомагають при впровадженні здійснити перенесення даних, але це можна зробити і самостійно.

На даний момент поставляються обробки для вивантаження номенклатури для наступних конфігурацій 1С:

  • 1С Бухгалтерія і 1С Торгівля і Склад, платформа 7.7
  • 1С Підприємство 8.2 Бухгалтерія підприємства редакція 2
  • 1С Підприємство 8.3 Бухгалтерія підприємства редакція 3
  • 1С Підприємство 8.3 Роздріб
  • 1С Підприємство 8.3 Управління невеликою фірмою

Для інших конфігурацій може знадобитися деяка адаптація обробок.

2. Вивантаження документів на прихід і відпустку товарів з програми Vvs "Офіс - Склад - Магазин" в 1С Бухгалтерію

Часто в нашій програмі ведеться реальний облік торгівлі і складу, а також виробництва, а "білий", бухгалтерський облік і здачу звітності в податкові органи готують в 1С Бухгалтерія. Нами поставляється додаток для програми, яка дозволяє перенести дані про надходження і продажах товарів, разом з назвами товарів і клієнтів. Перенесення даних можна робити як за кожним окремим документом, але частіше документи переносять за період: день, місяць, квартал.

У процесі вивантаження створюються документи "Надходження товарів і послуг" і "Реалізація товарів і послуг", при цьому заповнюється довідник номенклатури і контрагентів. Довідники синхронізуються за кодами товарів і контрагентів, тобто перед завантаженням записи відбувається пошук запису по коду, якщо запис не знайдено, вставляється новий запис.

Підтримуються різні версії платформи 1С Бухгалтерія 7.7, 8.2, 8.3. Всі кошти поставляються з вихідними кодами і фахівець може підправити вивантаження під особливості конфігурацій 1С.

Підтримується 2 способи обміну: через проміжний текстовий файл і безпосередньо за допомогою механізму OLE Automation.

Підтримується 2 способи обміну: через проміжний текстовий файл і безпосередньо за допомогою механізму OLE Automation

У разі обміну через текстовий файл обмін відбувається наступним чином. У програмі Vvs "Офіс - Склад - Магазин" за допомогою спеціального звіту формується текстовий файл, який може бути відправлений бухгалтеру по e-mail або збережений на диск. Для 1С Бухгалтерія поставляється обробка, за допомогою якої документи з текстового файлу потрапляють в розділи "Надходження товарів і послуг" і "Реалізація товарів і послуг". Дані можуть вивантажені за період або за окремим, виділеним документам.

При прямому обміні через механізм OLE необхідно, щоб наша програма і 1С були встановлені на одному комп'ютері. У програмі Vvs "Офіс - Склад - Магазин" спеціальний звіт або форму документа, яка запускає 1С Бухгалтерію і передає їй команди для створення документів і даних в довідниках.

Якщо порівнювати два методу вивантаження даних, то варіант через текстовий файл більш простий в початковій настройці і подальшої підтримки. Він не вимагає наявності нашої програми на комп'ютері у бухгалтера, бухгалтер може отримувати дані для завантаження віддалено, gj e-mail.

Варіант з обміну за допомогою механізму OLE, вимагає деякої початкової настройки і більш складний д ля модифікацій стороннього фахівця, так як команди 1С викликаються з вбудованої мови нашої програми. Але якщо потрібно вивантажувати документи в 1С прозоро для користувача без його прямого взаємодії з 1С або для негайної подальшої обробки документа засобами 1С в локальній мережі, то цей варіант може битьболее кращим.

Доповнення для обміну з 1С Бухгалтерією поставляється за окрему плату, на даний момент це 1500 руб.

Можлива адаптація вивантаження під особливості Вашого обліку в 1С.

Слід зазначити, Для 1С Бухгалтерія 7.7 обмін йде через файл у форматі MS Excel, а не текстовий файл. Тому на комп'ютері повинен бути встановлений MS Office. Можлива також вивантаження за допомогою механізму OLE.

Можлива також вивантаження за допомогою механізму OLE

Для вивантаження довідника номенклатури та контрагентів з програми 1С Торгівля і Склад і з 1С Бухгалтерія в нашу програму "Офіс - Склад - Магазин" поставляються безкоштовні обробки для 1С:

Інші додаткові модулі а програмі VVS "Офіс - Склад - Магазин" ...

Пишіть: [email protected]

Новости