Главная Новости

Одяг для ляльок

Опубликовано: 04.09.2018

видео Одяг для ляльок

Одяг для ляльок/або Джессіка/2 часть

Коли Вашій дитині стане мало просто грати зі своєю лялечкою, Ви можете урізноманітнити її гру за допомогою лялькових меблів, будинків для ляльок та інших аксесуарів, а також великим розмаїттям одягу для ляльок, представленої в інтернет-магазині Toys.



Лялькові наряди не тільки розширюють кругозір, але й дозволяють Вашої донечці проявляти індивідуальність і розвивати свої творчі навички. Разом з дитиною Ви можете зануритися в справжній світ моди і зробити зі своєї лялечки справжню зірку! Щоб не шукати в інтернеті викрійки лялькового одягу Ви можете просто купити одяг для Барбі в нашому інтернет-магазині іграшок.


15 ЛАЙФХАКОВ С ИГРУШКАМИ, КОТОРЫЕ ЗАСТАВЯТ ВАС СКАЗАТЬ 'ВАУ!

Одяг для вихованців увазі собою набори аксесуарів для лялькових конячок та інших улюбленців, а також різні набори для інтерактивного динозавра Pleo.

Одяг для Baby Annabell - це чудові набори піжамок, комбінезонів, суконь та штанців для Вашої ляльки Анабель.


Весь мій одяг для ляльок і моя киця Муся:3!!!!!

Одяг для Моксі дозволить експериментувати з нарядами з різних наборів для створення власного унікального образу! У нас Ви знайдете наряди для маскараду, домашній одяг, сукні для вечірки, а також повсякденний одяг в стилі кежуал, щоб Ваша Moxie завжди виглядала бездоганно.

Одяг Bratz рясніє шкільною формою, наборами одягу в стилі кежл, комплектами для ділової леді, одягом для ляльок Братц з рок-фестивалю або спеціальних комплектів для шопінгу. Крім того, Ваша донечка може зробити зі своєї ляльки справжню модницю з Нью-Йорка!

Одягніть Вашу Маленьку Мелл в чарівне золоте політиці або бальна сукня і подивіться, як ця мила лялечка перетвориться на розкішну принцесу з казкового королівства або справжню законодавицю іграшкової моди.

Доставка в Київ, Дніпропетровськ, Харків, Одесу, Львів, Запоріжжя та інші міста України займе буквально кілька днів. Ціна на іграшки порадує Вас своєю доступністю.

Новости

rss