Оправи для окулярів Valentino (Валентіно)

  1. відповідаючи стилю
  2. перетворюючи життя

У 1959 році світ вперше дізнався про Valentino Garavani. Саме в цьому році цей неймовірно талановитий італійський дизайнер створив свою першу колекцію одягу для жінок, яку презентував в Римі. Продукція цього модного будинку - це вишукані, елегантні та стильні речі, перед якими свого часу не змогли встояти такі яскраві зірки і знамениті особистості, як принцеса Діана, Софі Лорен, Жаклін Кеннеді і Шерон Стоун. Valentino - це стиль ...

У 1959 році світ вперше дізнався про Valentino Garavani. Саме в цьому році цей неймовірно талановитий італійський дизайнер створив свою першу колекцію одягу для жінок, яку презентував в Римі. Продукція цього модного будинку - це вишукані, елегантні та стильні речі, перед якими свого часу не змогли встояти такі яскраві зірки і знамениті особистості, як принцеса Діана, Софі Лорен, Жаклін Кеннеді і Шерон Стоун. Valentino - це стиль справжніх аристократів, без формальностей, національності та віку. Головна мета торговельної марки Valentino - це створення речей, які ідеально б підкреслювали чуттєвість і красиві жіночі форми.

відповідаючи стилю

Не минула ця тенденція і оправи для окулярів Valentino. Кожна одиниця будь-якої з колекцій цього оптичного аксесуара - справжній шедевр. Подібно твору мистецтва, в очкових оправах Valentino неймовірно гармонійно поєднуються граціозні лінії, витончені форми, глибокі кольори, а також практичність і функціональність, які просто необхідні в сучасному житті з її невблаганно швидким і динамічним ритмом.

Подібно твору мистецтва, в очкових оправах Valentino неймовірно гармонійно поєднуються граціозні лінії, витончені форми, глибокі кольори, а також практичність і функціональність, які просто необхідні в сучасному житті з її невблаганно швидким і динамічним ритмом

Оправа Valentino не перестає дивувати своїх шанувальників несподіваними дизайнерськими рішеннями, акцентованим увагою на деталі і оригінальним поєднанням різних матеріалів і фактур. Не менш дивна колірна палітра представлених очкових оправ в колекції цієї торгової марки. Вона просто вражає своєю різноманітністю, насиченістю і магнетичну привабливістю. Варто підкреслити, що, незважаючи на сміливі ідеї, новаторство і сучасний підхід, очкова оправа Valentino завжди зберігає свій звичний класичний стиль, що можна побачити на прикладі оправи в моделі 2638-236 .

перетворюючи життя

Продукція італійського бренду, зокрема, медична оправа Valentino змусить будь-яку жінку відчути себе привабливою, сексуальною, екстравагантної, впевненою в собі, витонченою і тендітною, навіть якщо вона по життю сильна, цілеспрямована, успішна і займає високу посаду. Окуляри Valentino здатні змінити на краще світ жінки і зробити його трішки яскравішим. Чоловічі ж моделі очкових оправ мають здатність наділяти представників сильної статі мужністю, харизмою і шармом. У таких окулярах чоловік завжди буде неперевершений.

Оптична продукція торгової марки Valentino протягом багатьох років не втрачає своєї актуальності і популярності, поряд з такими не менше знаменитими і затребуваними брендами, як Rodenshtock і Shiseido. Купити оправу Valentino означає придбати розкішний, елітний аксесуар, який буде підкреслювати достоїнства свого володаря і завжди залишатися актуальним в світі оптичної моди.

Детальніше про колекцію

Новости