Оренда 5 тонника за недорогою ціною в СПб

  1. Плюси оренди пятитонними
  2. Що і де перевозять пятитонними?
  3. Вартість послуги

Короткострокова або регулярна оренда вантажних автомобілів, в тому числі оренда 5-тонника, одна з найбільш затребуваних послуг компанії "Едванс Шиппінг" в сегменті внутрішньоміських і регіональних перевезень.

Короткострокова або регулярна оренда вантажних автомобілів, в тому числі оренда 5-тонника, одна з найбільш затребуваних послуг компанії Едванс Шиппінг в сегменті внутрішньоміських і регіональних перевезень

Плюси оренди пятитонними

Вантажні автомобілі вантажопідйомністю 4-5 тонн - це "золота середина" між малотоннажними ГАЗелі і тритонник і повновагими вантажівками, без яких неможлива організація автомобільних перевезень вантажів на значні відстані між містами і країнами. Взяти в оренду 5-тонник в СПб вигідно з наступних причин:

  • Хоча автомобіль даної вантажопідйомності підпадає під дію знака 3.4 "Проїзд вантажним автомобілям заборонено" (обмеження 3,5 тонни), він, тим не менш, може їздити там, де закрито рух фур. Це дозволяє здійснювати доставку оптових партій товарів зі складів в роздрібні підприємства по всьому місту і в межах області.
  • Пятитонними не потрапляють під обмеження під час горезвісної "весняної просушки доріг", коли на час забороняється пересування транспортних засобів з певним навантаженням на вісь.
  • Вантажівка ідеальний для перевезення довгомірних і об'ємних товарів, наприклад, будівельних матеріалів, які не вмістяться в ГАЗель або тритонник.
  • Більшість 5 тонніков, пропонованих нами в оренду, обладнано водійським і двома пасажирським місцями, що дозволяє оптимально скомплектувати екіпаж на час рейсу.

Що і де перевозять пятитонними?

У переважній більшості випадків оренду 5-тонніков замовляють представники малого і середнього бізнесу, зайняті оптовою торгівлею або мають власне виробництво і зацікавлені в доставці продукції споживачам.

Географія логістики - місто, передмістя, область. Досить часто товари відправляються в сусідні регіони (Карелію, Псковську, Новгородську, Архангельську, Тверську області) і навіть в Москву і центральні регіони Росії. Ми маємо офіси в Санкт-Петербурзі, Москві, Ростові-на-Дону, Самарі, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді.

Перед оформленням замовлення на оренду 5-тонника наші менеджери обрахують всі варіанти транспортування і запропонують замовнику оптимальний маршрут і транспортний засіб.

Вартість послуги

Ціна на оренду 5-тонника з водієм розраховується за відпрацьованими годинах або змінах. При заміських та міжміських перевезеннях враховується кілометраж в обидва кінці і час простою в точках навантаження і вивантаження. У компанії розроблені логістичні нормативи для більшості регіональних центрів Північно-Заходу і Центральної частини Росії. Вартість прокату без водія обговорюється індивідуально.

Розрахунок вартості доставки

Що і де перевозять пятитонними?

Новости