Організація перевезення вантажів по Росії

  1. Чому ми?
  2. Як прискорити розрахунок вантажоперевезення?

Транспортна компанія Allitec logistics організовує перевезення вантажів автотранспортом різної вантажопідйомності (від невеликих фургонів до фур і спецтранспорту) і об'ємом від 8 до 120 м³. Завантажуємо і розвантажуємо, страхуємо, забезпечуємо безпеку вантажів!

Детальніше

Економічна і проста перевезення по російських залізницях. Контейнери будь-яких розмірів і вантажопідйомності завжди в наявності: узгодимо розцінки, завантажуємо, відправляємо найближчим зручним складом.

Детальніше

Якщо відправити потрібно багато і далеко. Найбільш економічний вид комерційних перевезень по Росії. Самі доставляємо вантаж до порту відправлення і забираємо в порту призначення.

Детальніше

Організуємо доставку вантажів автомобільним транспортом в умовах російського Крайньої Півночі - по зимнику. Щорічно взимку возимо продукти, товари, обладнання, сировину та багато іншого.

Детальніше

У тому числі до віддалених і важкодоступних родовищ: ЖД- і автомобільним, річковим і морським транспортом, по зимнику. Найчастіше це складна мультимодальная доставка, з якої ми відмінно справляємося.

Детальніше

Замовляємо спецтранспорт, отримуємо всі необхідні дозволи та організуємо процес перевезення негабаритних (понад 4 м у висоту, більше 16 м в довжину і 2,55 в ширину) і великовагових вантажів (понад 38 тонн).

Детальніше

Чому ми?

Великий досвід: более 10 лет організації вантажоперевезень по Росії.

Повний супровід: ми беремося за перевезення вантажів «склад - склад» та забезпечуємо безпеку на всіх стадіях.

Індивідуальні умови: при розрахунку завжди враховуємо характеристики вантажу, вимоги, маршрут і розробляємо найбільш швидку, економічну і надійну доставку.

Мультимодальні перевезення: беремося навіть за складні мультимодальні перевезення по Росії, оптимізуємо процес і знижуємо витрати.

Ви завжди в курсі, де знаходиться вантаж: для кожного перевезення ми надаємо консультанта, у якого завжди можна дізнатися місце розташування відправки.

Як прискорити розрахунок вантажоперевезення?

Найчастіше в прайс-листах і на сайтах компаній перевезень зазначаються приблизні ціни. Врахувати габарити, вага і всі особливості вантажу, а також терміни, вимоги і маршрут відправлення без спілкування з клієнтом майже неможливо. Тому ми, як і багато інших транспортні компанії, завжди розраховуємо вартість замовлення індивідуально.

Коротка пам'ятка про те, яка інформація від вас буде корисна для розрахунку відразу, допоможе нам прискорити співпрацю.

  • розцінки завжди прямо залежать від ваги і габаритів вантажу;
  • також важливий характер відправлення: обладнання, особисті речі, меблі, продовольчі / непродовольчі товари і т.д .;
  • бажаний вид транспорту: автомобілем, ЖД-, морським або річковим транспортом, авіадоставкою;
  • якщо немає конкретних побажань за видами транспорту, вкажіть в які терміни розраховуєте завершити перевезення - ми допоможемо підібрати найбільш оптимальний вид транспорту і маршрут;
  • необхідність додаткових послуг: упаковка, забрати зі складу, перевезти в пункті призначення, навантаження-розвантаження, страховка вантажу.

Якщо в заявці вказується вся необхідна інформація, ми розрахуємо доставку протягом лічених годин.

Чому ми?
Як прискорити розрахунок вантажоперевезення?
Як прискорити розрахунок вантажоперевезення?

Новости