Основні технічні параметри відеокамери HD-TVI

  1. Технологія HD-TVI
  2. технологія IP

На ринку існує на даний момент дуже багато видів відеоспостереження і постійно з'являються нові На ринку існує на даний момент дуже багато видів відеоспостереження і постійно з'являються нові. Тут ви знайдете короткий опис найвідоміших на ринку різновидів технологій і обладнання для відеоспостереження. Ви дізнаєтеся, чим відрізняються hd tvi відеокамери , Які мають переваги і недоліки, а також що краще вибрати в даний час. Почнемо з найвідоміших технологій.

Технологія HD-TVI

Технологія HD-TVI (High Definition Transport Video Interface) - створена нещодавно, діє вона на коаксіальних кабелях. Технологія пропонує:

  • дозволу, які доходять до 1080p,
  • передачі до 450 м без підсилювача сигналу,
  • має дуже високу стійкість до електромагнітних завад,
  • низькі затримки, викликані відстанню і декодуванням сигналу (відео не стисло)
  • двосторонній зв'язок, отже, через один кабель можна змінювати налаштування камери - тільки по одному кабелю!

Як мало хто, камера сумісна з технологіями, а моделі реєстраторів практично завжди мають в розпорядженні канали IP (3 технології), тому перенесення даних зі старої системи зводиться до заміни обладнання кінцевих користувачів, без необхідності перебудови системи. У простий спосіб, в такому випадку, ви можете по черзі змінювати елементи існуючої установки, починаючи від реєстратора, і закінчуючи відеокамерою. Чи не розширюючи надмірно існуючу установку локальної мережі, також можна додати IP-камери. Така опція ідеально підходить для консолідації 2-й аналогової установки IP, при бажанні перейти на більш високу якість відеоспостереження. З точки зору зображення на тлі технологій, які працюють на коаксіальному кабелі, HD-TVI - має високий контраст (особливо помітно в разі раптових і різких змін кольору).

технологія IP

Технологія IP - діюча на кручений парі інтернет або бездротової мережі, має найвищу якість зображення. При найвищих дозволах характеризується, на жаль, високою ціною. У багатьох місцях не вимагає занадто великої перебудови установки адаптера для підключення - найчастіше просто підключити до мережі комутатори або маршрутизатори, до вже існуючої інфраструктури. Проте, це технологія досить схильна до уповільнення, якщо немає окремо створеної мережі виключно для системи відеоспостереження. Навіть синхронізація пошти і інтенсивне використання інтернету, може якось впливати на потік даних з камер до точки зйомки.

У деяких випадках, якщо ви хочете стабільності з очікуваним великим трафіком з боку камер, необхідно буде створення фізичної підмережі тільки і виключно на потреби охорони IP.

Новости